Модни консултации - 53

  • 41 676
  • 775
# 765
Аз пък обратно на всички, преди носех предимно малки чанти, обожавам клъчове за вечерно излизане...но вечерните излизания и поводите за клъчове силно намаляха и сега нося предимно средни по размер чанти в ежедневието си.
Космати чехли/обувки/чанти/палта не понасям.
UGG сякаш се опитват всяка година да шокират с грозни и не практични обувки, на ексцентрични цени. Прословутите им боти са чудни за дебели снегове и студ, но не приложими в градски условия, според мен.
 
Търся колан в такъв цвят, някой да ме ориентира къде?
Виж целия пост
# 766
Нося всякакви в зависимост къде отивам и какво ще правя. Ако съм на почивка нося кросбоди, но когато ходя на работя нося по- голяма за да мога да мушна нещо за ядене, или пък някоя друга тениска, чорапи или нещо друго.
Виж целия пост
# 767
И аз нося от мини до макси чанти, в зависимост къде отивам или какво нося, а и сезона. Най-малката ми е тази

Най-голямата, която нося много често и е от 3-4 години е тази, но в чисто черно. Нося я на рамо.

Сега се носят такива с къси дръжки, които идват до подмишницата. Такава ми е тази, която взех наскоро и много си я харесвам.


Обичам хубави чанти, но не ми е мания да ги трупам Smile
Виж целия пост
# 768
Аз пък искам хем да са ми свободни ръцете, хем да не е много малка чантата, среден размер. А и да е мека. Трудно намирам такива.
Сега поръчах тази. Да видим дали ще стане.
Виж целия пост
# 769
Супер страст ми е да си изровя нещо мега яко от ВУ. Едни от най-яките ми неща са от там.

Аз пък искам хем да са ми свободни ръцете, хем да не е много малка чантата, среден размер. А и да е мека.
раница?
Виж целия пост
# 770
И аз от години нося малки чанти през рамо, така хем са ми свободни ръцете, хем не ме боли рамото. Рядко слагам по-голяма, но ми дотежава и бързо се отказвам. Все пак избирам не съвсем миниатюрни, трябва да побира пиртфейл, документи, телефон, калъф с очила, кърпи, дезинфектант, платнена торбичка, цигари, ключове, а и тефтер за училище. Педпочитам чанти с правилна форма.
За ВУ - голям фен съм, но по- често пазарувам от сайт, отколкото наживо, защото в нашия град останаха само някакви мърляви магазинчета. Когато ходя във Варна, обаче, не пропускам магазините на Бултекс /ако не бъркам името/. Големи, чисти, подредени и с падащи цени всяка седмица. Щом и ММ се престраши. /някой да не сметне за реклама на магазина/
Виж целия пост
# 771
Чакайте, чакайте, спрете се Simple Smile))) сега ще направя новата тема с акцент чанти Grinning
Кога пак изписахме пак 50 страници!!!

НОВАТА ТЕМА
Виж целия пост
# 772
Чакайте, чакайте, спрете се Simple Smile))) сега ще направя новата тема с акцент чанти. Кога пък изписахме пак 50 страници!!!
Ако може поне един телефон да побират Simple Smile, че не си представям да го нося в ръка, а чантата ми да е 5см*5см.
Благодаря Simple Smile
Виж целия пост
# 773
Мини чантичките много ги харесвам, супер сладкиши са, но трябва да може поне смартфон да побере. Аз за радост не харесвам огромни смартфони и последния път като смених, беше много трудно да ми предложат нещо хем съвременно, хем да не е огромно. Казвам им на продавачите, то хубаво, но аз не искам такъв телевизор да нося. Искам нещо да ми се събира в малка чантичка. Simple Smile Те ми се смеят насреща момчетата – ами, те вече ги правят всичките големи.
Виж целия пост
# 774
Най-малката ми чанта е 20/14 см. Телефонът ми е 16/7 см.
Признавам обаче, че заради тази чанта, си взех нов портфейл. Но старият така или иначе ме дразнеше.
Виж целия пост
# 775
НОВАТА ТЕМА
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия