Мъжът ми изневерява

  • 5 188
  • 88
Моля за помощ.Отчаяна съм.Мъжът ми,ми изневерява.Знам го,но немога да го докажа.Какво да направя,как да разбера истината? Стоя си в къщи,никога не съм работила,постоянно търпя обиди,но въпреки всичко прощавам в името на децата.Но той вече прекали.Моля за съвети,ще се побъркам пия хапчета за депресия,но и те не помагат.Не мога да го понасям,мразя го,присъствието му ме дразни,но няма къде да отида.В задънена улица съм.Моля Ви помогнете ми.
Виж целия пост
# 1
Как да ти помогнем? Работа и квартира ли да ти намерим?
Виж целия пост
# 2
Ако са големи децата лесно ще приемат развода. Съдът ще ви препише общото жилище и ще получавате издръжка от бащата.
Но е належащо да си намерите работа. Никакъв трудов стаж ли нямате?
Виж целия пост
# 3
А защо не сте работила никога? Това негово желание ли беше? Колко са големи децата?
Виж целия пост
# 4
Вземи живота си в ръце. Започни да работиш. Ако нямаш никаква квалификация, пак започни да работиш, но в свободното си време се квалифицирай. Затворена вкъщи, можеш само да се вторачваш в мъжа си и върху неговия живот, докато твоят се изнизва като пясък между пръстите.
Когато придобиеш по-голямо себеуважение, всичко коренно ще се промени за теб.
Виж целия пост
# 5
Да той не ми позволява да работя,да излизам от вкъщи сама да имам приятелки.
Виж целия пост
# 6
Варианта ти е да започнеш работа и да станеш самостоятелна. Предполагам, най-малкото е непълнолетно. Започни работа, събери малко пари и започни дело. След делото за развод започвате дела за подялба на имущество и родителски права. Който получи родителските права, получава право за използване на семейното жилище до навършване на пълнолетие на децата и издръжка. При по-големи деца ги питат при кого искат да останат.
Виж целия пост
# 7
Как така не ти дава? А твоята воля, желание къде са?
Виж целия пост
# 8
Не ти позволява да работиш, да излизаш и да имаш приятели, а проблем ти е изневярата? Стегни се, жено, и се разведи с него. А после все ще намериш начин да си стъпиш на краката ...
Виж целия пост
# 9
За момент си помислих, че живеем в Анадола...
Виж целия пост
# 10
С това си положоние някак си бях свикнала,но изневярата не мога да преглътна.
Нямам път напред,скара ме с родителите ми.Води ги по съдилища.Те не говорят с мен.Големите ми синове подържат него,а малкия е с диабет.Не мога да го оствя.Ао съм сама и на улицата ще ида,но него не мога да го оставя,малък е
Виж целия пост
# 11

Да той не ми позволява да работя,да излизам от вкъщи сама да имам приятелки.


На хубави яйца си се насадила...! Децата вероятно са големи, ти не си работила нищо и нямаш никаква представа за живота навън. Лоша ситуация...!
Можеш да се измъкнеш, но едва ли ще го направиш. Едва ли ще посмееш да напуснеш сигурната клетка. Да, малко неприятно звучи. Просто си канарче в клетка, което си е свикнало с клетката.
Виж целия пост
# 12
Как да ти помогнем? Работа и квартира ли да ти намерим?
не просто съвет
Виж целия пост
# 13
Ти си преглътнала толкова по-страшни неща в брака си, сериозно ли изневярата те катурна?
Наистина в твоя случай не виждам вариант освен да преглътнеш и да продължиш напред. То какво толкова има и да преглъщаш, да не би да го обичаш, че и да ревнуваш?
Виж целия пост
# 14
Ами единствения вариянт е да се сдобриш с родителите си и да се върнеш при тях. Обясни им и на тях че няма друг избор. Или се научи да свикнеш с изневярата и да търпиш и нея. След като сте женени от 20г мъжът ти едва ли е младо пиле и в един недалечен момент няма да има с кого да изневерява и ще се кротне. Ако пък той е толкова богат, че мацките навън да продължават да му се свалят с лекота, то определено вариянтът да си останеш с него е най-добър. ¯\_(ツ)_/¯
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия