Мъжът ми изневерява

  • 5 264
  • 88
# 75
Е добре. Как така осъжда хора толкова лесно, защото са го заплашили или нещо си? А теб те бие и не смееш нищо да направиш? Каква му е професията? 
Не те нищо не са му направили.Той си е такъв.Обикновен работник.

Съпругът като обикновен работник получава толкова пари и има толкова връзки, че успява да издържа 5-членно семейство сам, да осъди тъщата за несъществуваш тормоз, а жена му не смее да гъкне и най-големият проблем е, че вероятно си има любовница. Да веднага повярвах.
Виж целия пост
# 76
О, не се подигравам.
Да, те в гората мъж до мъжа наредени и теб чакат.

Ако наистина е истина всичко, момичетата са ти дали насоки в общи линии. От теб се иска само кураж да действаш.
Тоя обаче верно ти е взел страха. Ама пък и родителската реакция ме учудва, или те не знаят в какъв кошмар живееш. Изобщо ходиш ли някъде, поне на фризьор, зъболекар- сигурно и те трябва да са жени.
Не никъде не ходя сама
Родителите ми знаят,но нищо не могат да направят
Виж целия пост
# 77
Точно така.
ТИ можеш да направиш, но не искаш.
Виж целия пост
# 78
Божкее, в коя част на Анадола се развива действието? Това, което чета е повече от абсурдно. Не мога да осмислям такива сценарии, да не може да си покажеш носа навън от слугинаж цял живот. Що за живот е това всъщност? Без родители, приятели .. без нищо, едно тяло без душа.
Виж целия пост
# 79
Май само изпускаш парата тук. Явно си свикнала на тормоз. Прибрала си се преди 10 години само, за да не тормози вашите? Ама и още едно дете му роди и не го спря да съди майка ти. Кажи, искаш да се отървеш или евентуалната любовница ти е проблем, за да знаем в какви насоки да коментираме?
Виж целия пост
# 80
Остави му децата, авторке, и спасявай себе си. Нека сам да слугува и да върти къща.
Виж целия пост
# 81
Как разбра за любовницата?
Виж целия пост
# 82
Добре, де, Силвия, рано си се омъжила, завъртял ти е главата, на 17 не е трудно. Но после, толкова ли не виждаше как живеят други жени, а ти как, защо си се оставила да те държи като затворник, деца да му раждаш и да си в ролята на домашна работничка. Никога ли не ти се прииска да си с хора, да работиш, да си изкарваш някакви средства, да не си толкова зависима от него? Все пак на 17 е едно, на 27 друго, на 37 още по-различно. Защо продължаваш да го търпиш и търсиш да му хванеш и докажеш изневярата? Това нищо няма да ти даде, освен още огорчения, изобщо няма да ти олекне, ако ще и на калъп да го хванеш. Изстинала си към тоя човек, сама пишеш, че не го понасяш, ами защо си при него? За да търпиш тормоза, с който си свикнала? Ако наистина искаше да се спасяваш, досега да си хванала пътя буквално. Търсиш близки, роднини, приятели, познати, организации......и се спасяваш. Защо трябва да мине животът ти в преглъщане на всякакви простотии? Децата не са спасение в случая, дори към тях имаш вина, че си ги отгледала в тая никаква обстановка. И, както вече писаха, те ще възприемат модела, какво да изберат, въпреки че не е невъзможно и да не са като него. Оставам с усещането, че искаш да му натриеш носа, като намериш доказателства за изневярата му. И какво ще ти даде това - нищо. Нито той ще се промени, нито отношението към теб ще си промени, ти ще продължаваш да живееш в тая токсична обстановка и да гълташ хапчета. Зарязвай го тоя човек да прави каквото си иска и спасявай себе си и най-малкото дете. Диабетът най-малко иска напрегната и стресова обстановка, спокойно трябва да живее това дете и да си има детството. Кой знае на какво е свидетел вкъщи. То, всъщност, достатъчни са само напрегнатите ви отношения. Търси помощ от който се сетиш, пак опитай да се свържеш с вашите, няма родители, които да знаят, че детето им страда и да си стоят спокойни, каквито и прегрешения да е имало. Мисля, че инерцията ти пречи, свикнала си да си безгласната буква вкъщи, мъжът командва, носи парите, той каквото каже, ти готвене, пране, чистене....Ами излез от черупката и се огледай, навън, дори с ковид, светът е хубав и може свободно да се диша.
Виж целия пост
# 83
Българи ли сте?
Да оставим всичко друго,ти нямаш авторитет на майка.
Виж целия пост
# 84
Кажи за хапчетата, или още не си разцъкала Гугъл.
Сигурно и в гората не я пуска.
Вие започнахте да ми се подигравате.
Хапчетата са Ксетанор
И да и в гората не мога да отида сама,защото може да има някой мъж и там да ме чака.

Стига де. Интернет имаш, по цял ден си си вкъщи... По трима мъже на ден може да си намериш от сайтовете за запознанства.
Виж целия пост
# 85
Защото тя го обича, сигурна съм.
С цялото си сърце.

Друго просто не е видяла, била е удобна и покорна.
Сега няма как да стане трънчето в обувката, тц.
Виж целия пост
# 86
Според него я чака мъж в гората, бе момичета. Ако е истинска темата, много кофти.
Виж целия пост
# 87
Може да потърсиш организация, която да ти помогне да се изнесеш с малкото дете.
Друг вариант е да се свържеш с родителите ти и при тях. Ще си изкарате ограничителни заповеди срещу него да не ви тормози.
За работа - спокойно може да пуснеш обява, че почистваш къщи. Не е срамна работа, а може и добри пари да вадиш. Ако се пренесеш в по голям град още по добре. За теб и детето и една стая с кухня стига на първо време.
Виж целия пост
# 88
Заключено по молба на автора.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия