Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Как да следим здравословното си състояние в домашни условия и защо имаме нужда от пулсов оксиметър?

  • 4 494
  • 245
Една година по-късно, динамичната пандемична ситуация остава водеща тема и е не по-малко важно да бъдем отговорни към себе си и околните и да се пазим взаимно. В сезона на пролетните настинки и резките температурни промени, на които всички ставаме свидетели през последните седмици, една от най-коментираните теми е как оптимално да се грижим за здравето си, как да следим здравословното си състояние и на кои симптоми да обръщаме по-специално внимание.

Именно в този контекст, популярността на малкото устройство, което може да ни спести „големи” грижи – пулсовия оксиметър – се завръща!Преди няколко месеца, заедно със съдействието на д-р Янкова, ви разказахме как с помощта на пулсовия оксиметър да следим бързо, лесно и изцяло безболезнено нивата на кислородно насищане на хемоглобинa (SpO2) и сърдечната честота. Тези показатели могат да бъдат важна индикация в случай на здравословни усложнения при развиваща се пневмония или вирус, включително COVID-19.

Когато става въпрос за здравето ни обаче, най-важното е да се доверим на сигурен и надежден уред. На фона на редица казуси с несертифицирани устройства, разумната инвестиция в оксиметър остава ключова при желание за следене на здравословните показатели в домашни условия. Умният пулсов оксиметър MyKi се отличава с редица предимства, сред които е и наличието на двойна сертификация на продукта.Какво отличава MyKi?
⚪ CE и FDA сертификати за качество – гаранция за високо ниво на сигурност и ефективност, отговарящо на критериите на Европейския съюз и Агенцията по храни и лекарства на САЩ  
⚪ Безплатно двуезично приложение MyKi Oxi - налично за IOS и Android
⚪ Достъп до статистика на измерените показания, която може да бъде споделена с лекар
⚪ Възможност за следене на отчетените с MyKi Oximeter резултати от разстояние
⚪ Малък, лек и удобен

С безплатното мобилно приложение може да следите показателите на своите близки и от разстояние. Сега, когато е изключително важно да спазваме дистанция и да ограничим контактите си, тази функция на оксиметъра може да бъде ключова и много полезна. MyKi Oximeter предлага анализ на измерванията, като резултатите се записват в статистика, която може да бъде споделена с лекуващия лекар и да направи проследяването на здравословното състояние по-лесно.

Включете се в дискусията и спечелете пулсов оксиметър Myki!
Споделете с нас как следите здравословното си състояние и това на вашето семейство вкъщи? Продължавате ли да ограничавате социалните си контакти?

На 8 април петима потребители ще спечелят пулсов оксиметър MyKi.

Моля, запознайте се с общите условия на активацията ТУК.
# 1
Работя от вкъщи, така че нямам много социални контакти, и спазвам всички мерки, когато посещавам магазин.
Виж целия пост
# 2
Следим здравословното си състояние като ходим на профилактични прегледи цялото семейство.
Бих казала, че да продължаваме да спазваме социална дистанция.
Виж целия пост
# 3
Ограничаваме социалните контакти максимално
Следим се с мерене на кръвно, сатурация и пулс в дома. За съжаление уредите ни нямат смарт функции, а те са много полезни.
Виж целия пост
# 4
Споделете с нас как следите здравословното си състояние и това на вашето семейство вкъщи?

Следим за неразположение, както и мерим температурата с термометър и кръвното налягане с апарат.

Продължавате ли да ограничавате социалните си контакти?


Работим от вкъщи, доколкото е възможно, пазаруваме рядко, не ходим на места с много хора, спазваме дистанция.
Виж целия пост
# 5
Веднъж годишно правим профилактични прегледи и изследвания, когато няма необходимост и признаци за нещо по-специално или притеснително.
Никога не сме били тясно социални. Винаги сме уважавали личното пространство - своето и на другите. Съобразяваме се с изискванията за спазване на социална дистанция.
Виж целия пост
# 6
Хипохондрици няма вкъщи, наблюдаваме се и реално преценяваме дали трябва да се консултираме с лекар .Социалните контакти са силно ограничени, разхождаме се повече в планината. Спазваме стриктно  противоепидемиологични мерки.
Виж целия пост
# 7
Ограничавам социалните си контакти, наблюдавам здравословното състояние на близките си. С помощта на пулсовия оксиметър мога да следя бързо, лесно и изцяло безболезнено нивата на кислородно насищане на хемоглобинa (SpO2) и сърдечната честота. Тези показатели могат да бъдат важна индикация в случай на здравословни усложнения при развиваща се пневмония или вирус, включително COVID-19.
Виж целия пост
# 8
Ограничени контакти (до колкото е възможно). Носене на предпазни средства навън, много добра лична хигиена. Мерене на на Т и/или кръвно, когато това е необходимо.
Виж целия пост
# 9
Продължавам да огранимавам социалните си контакти. Средство за следене на здравословното състояние ни е термометъра.
Виж целия пост
# 10
Принципно с периодични изследвания и преглед при личен лекар. А сего обръщаме малко повече внимание и на съвсем леки симптоми като хрема, лека кашлица. Но към този момент и такива не се появяват. За сега Ковид ни подминава и дано да  е така. Следим и кръвното, защото приемаме лекарства.
Аз лично не се срещам с много хора, работя в малка фирма, служителите се броим на пръстите на ръцете. От друга страна ММ работи с много хора, няма как да ограничи контактите си. Но и с приятели, и с роднини се срещаме доста по-рядко.
Виж целия пост
# 11
Здравословно състояние следим при проява на някакви симптоми. Мерим температура, кръвно налягане, посещаваме лекар при нужда. Правим и профилактични прегледи.
Продължаваме да ограничаваме социалните си контакти, работим от вкъщи, срещите с приятели също са ограничени до минимум и дори при работещи заведения предпочитаме домашна обстановка.
Виж целия пост
# 12
Контактите са ограничени до минимум.Пазарувам онлайн. Мия си ръцете често.С термометър и апарат за кръвно си следя здравословното състояние.
Виж целия пост
# 13
Два пъти годишно правим профилактични прегледи и изследвания (професионално, но покрай нас, правим и на децата).
Вкъщи всекидневно следим здравословното състояние, а при първи признаци на разболяване, взимаме навременни мерки.
Контактите ни са ограничени до абсолютен минимум, освен професионалните.
Виж целия пост
# 14
Когато е възможно работим от вкъщи, разредели сме и събирането с приятели. Ежедневно си следя сърдечната честота.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия