София Мел – 35 години приготвено с любов: изненади и нови продукти за вкусни приключения в кухнята

  • 4 377
  • 148
Mелницата, която произвежда любимата марка брашно – София Мел, става на 35 години!

Като доказан лидер в производството на бранша постоянно налагаме иновативни тенденции на пазара, съобразени с бързопроменящите се потребителски нагласи.

По случай нашия юбилей ще зарадваме Вас – нашите клиенти, с чудесни награди и нови продукти, които правят пекарството още по-вълнуващо!

До 30 юни може да участвате в празничната промоционална кампания “35 години приготвено с любов“, в рамките на която ще раздадем общо 1485 награди: 135 ваучера на стойност 100 лева, 350 хлебопекарни „Тефал“ и 1000 стека по 10 кг брашно „София Мел Класик“.

За да участвате в играта, трябва да купите брашно София Мел с промоционален стикер върху пакета и да проверите в него дали печелите награда. Печелившите участници ще открият в пакета стикер, на който е отпечатана една от трите награди. За да получите наградата си, трябва да се регистрирате на сайта www.sofiamel.bg и да приложите ясна снимка на стикера, както и да въведете кода на стикера и данните, които се изискват, за да получите наградата си.



Промоционалната игра е валидна до 30 юни или до изчерпване на промопродуктите. Наградите могат да се заявяват до 31.08.2021г. Пълните правила на юбилейната промоционална кампания са публикувани на официалния уебсайт www.sofiamel.bg

Нови продукти, отговарящи на последните тенденции в домашното пекарство
Отбелязваме юбилея си и с пускането на пазара на брашно „Пица тип 00“ и на удобни миксове за хлебопекарна, с които затвърждаваме позициите си на лидер в производството както на традиционни брашна, така и на иновативни брашна и смеси, отговарящи на модерните тенденции в пекарството. Кулинарните приключения вече са възможни и за хора с динамично ежедневие благодарение на миксовете: готов микс от пшенично брашно и мая и микс от ръж, пшеница и мая.




👨‍🍳 Споделете кои са вашите любими продукти от нашето портфолио!
Какво най-много обичате да приготвяте с тях?


Нашите рецепти
Стромболи (Stromboli)
Пухкави кифлички със сирене и магданоз
Питки за бургери
Палачинки с тиквички и сирене рикота
# 1
Високоглутеновото брашно за козунаци и брашното за баници. С удоволствие бих пробвала сместа за кекс. Вкъщи много обичаме всякакви тестени неща, та винаги се приготвя по нещо.
Виж целия пост
# 2
Ползвам София мел "Баница" да правя козунак."Класик" за питки.
Виж целия пост
# 3
Ползвам редовно София мел "Кекс" и "Баница"
Виж целия пост
# 4
Готов микс и Пица са ми фаворит!
Приготвям изключително успешни и вкусни тестени изделия с тях.
Виж целия пост
# 5
Използвам брашното за "Баница" при приготвянето на любимата "Дърпана баница," а с брашното "Класик" всякакви печива и десерти.
Виж целия пост
# 6
Най-често използвам София Мел Класик, всичко се получава с него. Също съм пробвала София мел Екстра и "Пица" по желание на децата.
Виж целия пост
# 7
Използвам брашното класик за всичко което приготвям, баници ,погачи ,питки и дори за пица.
Виж целия пост
# 8
Купувам единствено брашно на СофияМел. Любими са ми 'Екстра" и "За пица". Най-често приготвям питки, кифлички, пица и различни кексове.
Виж целия пост
# 9
Използвам брашно за баница за всичко, което приготвям, най-често това е баница, кекс и питка.
Виж целия пост
# 10
Харесвам брашно Екстра и приготвям различни печива - кифли,  кекс, тутманик.
Виж целия пост
# 11
Брашната от лимец и Екстра ползвам за почти всичко тестено, което правя-хляб, соленки, кексове и т.н. А брашното за баници ползвам за косунаци - стават страхотни.
Виж целия пост
# 12
Ползвам всичките брашна - имам хлебопекарна и обичам домашните сладкиши. От последните продукт са ми любими брашното за козунак и за пица. "Винаги отличен резултат"
Виж целия пост
# 13
Използвам Класик за абсолютно всичко. От скоро преоткрих Пица и стават божествени.
Виж целия пост
# 14
Харесвам брашно Екстра, използвам го за приготвяне на пици, питки, кифлички, мекици, бухти.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия