Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

РИБЕМ ТУРЦИЯ

  • 920
  • 3
Здравейте нова съм в групата имам момиченце на 1.8 м. преди около 5 месеца открихме ,че има лека форма на дцп и започнахме с рехабилитация при кинези терапевт правихме скенер който не показа нищо , имаме подобрение започна да лази от както ходим на рехабилитация направи и 3 крачки сама но до там от известно време няма подобрения имам чувството , че сме още доста далеч от прохождане. Въпроса ми е дали някой е посещавал клиниката в турция рибем  и какви са отзивите защото никъде не намирам мнения за там обмисляме да отидем и там ще съм благодарна ако някой даде мнение за там благодаря.
Виж целия пост
# 1
Здравейте.
Всяко дете с ЦП, независимо от тежестта й, има нужда от комплексна рехабилитация, като кинезитерапията е само малка част от нея.
В София има Специализирана болница за рехабилитация на детска церебрална парализа, като информация за нея може да намерите във Фейсбук или Интернет. НЗОК заплаща ежемесечно по 10 дни рехабилитация с по 3 процедури дневно.
Жалко, че Вашият ОПЛ не Ви е запознал с възможностите в България, преди да тръгнете по чужбина.
Успех.
www.cpcentresof-bg.com
Виж целия пост
# 2
Доц. Чавдаров, благодаря за отговора! Били сме във Вашата клиника, както сме обиколили и почти всички известни и не дотолкова известни рехабилитатори, ерго-терапевти, невролози и т.н. Посетихме и Рибем, за да си направим сметка как да продължим Simple Smile
Виж целия пост
# 3
Радостина,
Желая Ви успех в намиране на най-доброто лечение за детето Ви.
Ние винаги сме на линия, но никога не обещаваме невъзможни неща за децата с ЦП.
Успех.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия