спагетите-болонезе и карбонара

  • 14 139
  • 37
# 30
На нас ни харесаха много  Crossing Arms
Наистина Карбонара са малко по-тежички, но пак са вкусни. Фен съм на Болонезе  Naughty
Виж целия пост
# 31
И двата вида ни харесаха , но ги купих просто да ги опитаме.
Предпочитам аз да си приготвя сосовете, без тези фиксове.
Виж целия пост
# 32
От всички фиксове съм доволна-особено за пил.кавърма! LaughingА от тези -"Болонезе"ни допадна повече,но всичко е въпрос на вкус bowuuмисля....
Виж целия пост
# 33
А някой би ли ми дал рецепта за сос карбонара. Пуснах го на търсачката, но излезе само тази тема

Ето рецепта от форума, на цветеслава:

"Ето оригиналната рецепта за карбонара,правила съм я хиляди пъти,докато работех в италианска кухня.Без мерки ще я представя,защото всичко зависи от вкуса ви.
Спагетите след като се сварят се измиват със студена вода, за да не се слепват се разбъркават със малко зехтин,по този начин могат да се съхранят поне 4-5 дни в хладилника.и така -
Карбонара: бекон и шунка на парченца се запържват,прибавят се спагетите,жълтък-на порция по един и течна сметана,разбъркава се и воалла.На дъното на чинията се настъргва малко пармезан,може и кашкавал и горещата карбонара се изсипва отгоре.Това е оригиналната рецепта,но всеки може да си добавя каквито продукти си иска,стига да му харесват."

А иначе с google можеш да намериш още рецепти за този сос в нета.
Виж целия пост
# 34
Мерси много!  chef Grinning
Виж целия пост
# 35
аз съм любител на спагети Карбонара, но сосът на Маги е отвратителен и няма нищо общо с истинскя вкус
Виж целия пост
# 36
Тц, не съм доволна.  Sad
Виж целия пост
# 37
 Naughty  от нито един от фиксовете им не съм доволна
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия