Бял сос за пълнени чушки

  • 278 698
  • 103
# 90
Габи...ти си страхотна! Hug  Какви чушчици си сготвила.. Heart Eyes.Направо ми се приядоха като гледах снимките!!!

Аз ще пробвам соса със сметана,и аз обичам разнообразието и да експериментирам  кухнята/когато имам време / Wink

Мерси за супер рецептата!  Hug


Виж целия пост
# 91
За нищо  Hug

И аз благодаря! bouquet
Виж целия пост
# 92
Моята тънкост, като пълня чушки с яйца и сирене, е, че в сместа от яйца, сирене, малко чесънче, копър, сол  и 1 с.л. кисело мляко слагам 1 ФИЛИЯ СУХ ХЛЯБ НАТРОШЕН. Така сместа не се разтича и става по-плътна.
Виж целия пост
# 93
Това е интересна идея,ще я пробвам.И проблема със сиренцето ни е решен.Наскоро откриха близо до нас склад за български стоки...има и сиренце С тукашните сирена не се получаваха нито чушките,нито баницата.
Виж целия пост
# 94
Ето ви още една много интересна и вкусна идея за пьлнени 4ушки   bouquet

Чушки пълнени с тортия-стъпка по стъпка
Виж целия пост
# 95
Ето ви още една много интересна и вкусна идея за пьлнени 4ушки   bouquet

Чушки пълнени с тортия-стъпка по стъпка
Габиииии......пак извади супер рецепта...!  Heart Eyes Вече се наложи да си отворя специална папка"Вкусотии!!".... Joy и там да  си ги слагам  рецептите от форума.... Sunglasses
Виж целия пост
# 96
Ето ви още една много интересна и вкусна идея за пьлнени 4ушки   bouquet

Чушки пълнени с тортия-стъпка по стъпка
Габиииии......пак извади супер рецепта...!  Heart Eyes Вече се наложи да си отворя специална папка"Вкусотии!!".... Joy и там да  си ги слагам  рецептите от форума.... Sunglasses


Жалко че не мога да ям пържено
Виж целия пост
# 97
Да питам - соса с топеното сирене връща ли се при чушките или се добавя като гарнитура  Rolling Eyes
Виж целия пост
# 98
 Crazy леле момичета, правих го тъкмо този сос, по прочетеното от тук.
то стана моето заливка за мусака, много сбърках нещо.  Shocked

разбърках го, и долях кис. мляко и върнах, да е по-рядко - стана, но като заливка, не е сос. сложих и заквасена сметана и топено сирене, абе манжда с грозде.   Embarassed

сега е още горещо, ще видим после дали става за ядене.
Виж целия пост
# 99
И моето стана гъстичко , но го разредих с водичка /соса е много вкусен/
Следващия път ще слагам соса непосредствено преди да сервирам чушките /ако е по гъст разбира се /  Peace
Виж целия пост
# 100
Запържи брашно в масло, добави от водата, в която се пекоха чушките, сол, черен пипер, 1 ч.ч. кисело мляко и накрая около 50 гр топено сирене (май в това беше пиниза на соса).
Сложих 2 жълтъка и  малко чесън,но без сиренето.Станаааааааааааа.....мммммммммм  chef
Виж целия пост
# 101
Запържи брашно в масло, добави от водата, в която се пекоха чушките, сол, черен пипер, 1 ч.ч. кисело мляко и накрая около 50 гр топено сирене (май в това беше пиниза на соса).
Сложих 2 жълтъка и  малко чесън,но без сиренето.Станаааааааааааа.....мммммммммм  chef

Сиренето придава невероятен вкус , опитай и с него  Peace
Виж целия пост
# 102
Скъпи мои, Безкрайно благодаря на дамата, която толкова упорито пита за соса, КОЙТО И ПРИ мен се ИЗПРАРЯВА! Praynig
Но сега като прочетох всичко си дадох сметка каква ми е грешката Thinking
Винаги се случва така, че приготвям повече пълнеж за чушлетата, защото се опасявам , че няма да ми стигне.
Та каквото остане го спретвам в тавата сред останалите чушки -
Като налея водицата (много, малко - все тая) цялата се попива в оризчето, което не е в чушките и сос не остава!!!!!!  Cry
И това си има предимства, защото за мойто мъжле, това оризче, което е попило целия сос и мазнинка е КАЙМАЧЕТО на чушките и той не дава друг да го обира освен него направо от тавата...
Все пак обича и белия сос, така че следващият път, мили дами, обещавам да остане водичка!
Обичам ви и Ви целувам!  bouquet
Виж целия пост
# 103
Пробвай! Чакаме отзиви!  Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия