Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Къмене само от едната гърда

  • 315
  • 15
Бебо вече няколко дена не иска да суче от лявата ми гърда,като го слагам на нея суче няколко секунди и се дърпа. Пробвах да му дам когато е гладен-пак същатата работа, намазах зърното си с шоколад пак не иска давам му когато е полу заспал не става не знам вече какво да правя моля за съвет на някой случвало ли му се е?
Виж целия пост
# 1
Продължавай да му предлагаш. Недей да мажеш с шоколад, това не би примамило едно бебе по никакъв начин. Нали не е разранено зърното?
Виж целия пост
# 2
Колко голямо е бебето?
Недей с шоколад, алерген е, предполагам детето още не е захранено.
Да нямаш запушване? Позата удобна ли му е?
Виж целия пост
# 3
Не е разранено зърното ми, позата е му е удобна винаги така сме се кърмили на 4 месеца е. Кърма имам изцеждам с помпичка лявата като се храни от дясната от другата почва да тече и е много неприятно
Виж целия пост
# 4
Надявам се бебо е вече захранено дете, след като сте си мазали зърното с шоколад?! Причини много, слаба струя, по-напрегната гърда, просто каприз, който да отшуми. Вие забелязвате ли нещо различно с тази гърда. Колко кърмения имате?
Виж целия пост
# 5
Това с шоколада на 4м бебок не ми е ок. Мога да кажа при мен какво подейства, но не е много удобно като изпълнение .  Ще имаш нужда от възглавници за опора ,постави бебето на лявата , но в позиция все едно е на дясната гърда т.е. краката му гледат не към дясната гърда , а наобратно извън тялото ти . Дано ме разбра:blush:
Виж целия пост
# 6
Колкото и да е захранено шоколад на бебе под 1 година е такъв абсурд, че не мога да проумея как изобщо на някого може да му дойде на акъла... Подкрепям идеята на ccvet като начало.
Виж целия пост
# 7
Не наминам разлика в лявата ми гърда надявам се да е просто каприз,който да отшуми. Във връзка с шоколада си нацапах леко зърното нищо фрапиращо не е било и да захранено е бебчето
Виж целия пост
# 8
Фрапиращо е, и още как.... фрапиращо е, че явно грам не сте чела нищичко за отглеждане и хранене на деца, фрапиращо е, че кърмено бебе е захранено преди/на 4 месеца и явно с шоколадово мляко, щом сте решила, че за му дадете шоколад е добра идея, изобщо всичко е фрапиращо...
Виж целия пост
# 9
Защо сте толкова злобни хорица помолих за съвет!?
Виж целия пост
# 10
Защо сте толкова злобни хорица помолих за съвет!?
Не се ядосвай - хора всякакви. Идеята на форума е взаимопомощ , но някои обичат да си запълват времето с хейтване и разни нови думи не ги знам. Те явно са забравили какво е да си майка първескиня:blush:Ти гледай да си спокойна , че това също се отразява. Похвално е че търсиш съвет и дано се вслушваш в разумните и нещо да помогне. Пиши дали има промяна:blush:
Виж целия пост
# 11
Това не е злоба. Отговаряте за друг живот, а не само за вашия. От къде ви дойде на акъла да слагате шоколад, било то и грам. И това, че е първо дете не означава, че е опитно зайче и да пробваме до къде може да стигнем. В 21 век има толкова информация. Освен интернет има педиатри, има и консултанти по кърмене, на които дори услугите им са безплатни.
Виж целия пост
# 12
Това, че е първескиня изобщо не я оправдава за това, че не чете, не се интересува и действа абсолютно безотговорно спрямо детето, особено при толкова много достъпна информация. Грам злоба няма, просто абсолютно възмущение...
Виж целия пост
# 13
И какво като е първескиня? И аз съм родила преди няколко месеца, но не би ми хрумнало да давам шоколад на толкова малко бебе.
Жената явно умее да използва Интернет, щом пише във форума, може да открие достатъчно информация дали е добре да дава шоколад, може да намери статии, книги за кърмене, координати на консултанти по кърмене, клипчета.. Има хиляди други опции преди шоколада.
Виж целия пост
# 14
Стана ясно,че няма да ме посъветвате нищо освен да мелите едно и също прочетох само нападки нищо друго разбрах ,че не е трябвало да си нацапам зърното с шоколад друго освен това можете ли да кажете???? Или умеете само да нападате и критикувате хората стана ми ясно още от първия път!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия