Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Избягвайте БулИнс за каквато и да е застраховка - Автокаско, Гражданска.. !!!

  • 1 199
  • 3
Искрен съвет - избягваите  и BulIns.  Тази компания е страшно некоректна като платец! Правят те на луд , когато трябва да плащат. Документи, анкети ... . Арогантност. От личен опит го знам.  Хората често стигат до съд с тях!
Споделете и вашия опит...
Виж целия пост
# 1
Миналата година техен клиент удари колата ми, написахме двустранен протокол и казаха, че до 2 месеца ще получа обезщетение. Минаха тези 2 месеца, при множеството позвънявания от моя страна, така и не ми вдигнаха, отидох в техен офис да напиша възражение, минаха още 2 месеца и нищо. Вече на 5тия месец отново отидох до техен офис и заявих, че ще подам жалба до Комисия по финансов надзор и Комисия за защита на потребителите, при което след още две седмици (реално беше вече 6ти месец от щетата) най-накрая получих обезщетение. Много некоректни, споделям мнението Ви!
Виж целия пост
# 2
Те всички завършващи на - инс са под една шапка, включително и Булстрад.
Търсете съдействие от централата им, когато във офисите не се отнасят учтиво с вас.
Виж целия пост
# 3
При Лев инс да не плащат по ГО е практика от години. Мой приятел ги съди , около година време докато излезе съдебното решение. При каско също те въртят на шиш, особено за нещо дребно - примерно вдлъбнато, одраскано. При тях не сключвам ГО никога.
Бул Инс не съм ги пробвал. И тях ги избягвам.
Последно преди няколко години от Уника ми платиха по ГО на техен клиент добри пари без разправии.
Булстрад преди години бяха коректни, плащаха добре. Сега не знам.
Преди 30 г. в един блок в квартала имаше офис на мутрите, там се събираха рекетьорите. Сега същия офис е пак с мутри, но от новото поколение, т.е. офис на на някоя от "инс"-овете. Всичко е същото, само поколенията се сменят.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия