Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

На спорт - раница или сак?

  • 1 474
  • 8

Анкета

Раница или сак

Опции:

С какво ходите на фитнес? И какво винаги носите със себе си?

Посещавам няколко вида спорт и ми е много трудно да си намеря перфектното решение за всичките, тъй като нося различни неща:
- за фитнес нося голяма кърпа, обувки и тениска (живеем близо, придвижвам се с клин, ако не е студено и си се къпя вкъщи) и обикновено ходя с една малка раничка тип торбичка; 
- за стречинг нося постелка, клин, тениска, малка кърпа, вода, чорапи и нося ежедневната си раница или една много малка пътна чанта и постелката през рамо;
- за пол денс и обръч нося малка кърпа, няколко различни чифта чорапи, гети, протектори, вода, бюстие, къси панталонки, клин - обикновено ходя пак с пътната чанта или раница.
Плюс винаги портмоне, телефони, протектори за китки и т.н. И става пълно мазало! Grinning Трябва винаги да вадя нещо, да прехвърлям, все нещо не намирам и все нещо ми е в повече или съм забравила Grinning Знам, че е въпрос на организация, но за момента не си намирам баланса. Ще се радвам на споделение мнения, може пък да ми дойде нещо гениално на ум Simple Smile
Виж целия пост
# 1
За фитнес - сак, джапанки, бельо, тоал. принадлежности. Кърпи и неща за баня се предоставят от фитнеса, нещата за спорт също са от тях.
Виж целия пост
# 2
Покрай короната мисля, че Пулс изрично спряха да дават кърпи поне за фитнес, не знам за СПА дали имат опция, преди беше 1лв наем за голяма кърпа.
Постелката си нося, защото е по-дебеличка, от ниските в залите имам охчета Grinning
Виж целия пост
# 3
И в този, който ходя, бяха спрели, но отскоро пак започнаха. Голямо улеснение ми е, защото само хавлията за баня заемаше половината сак.
Виж целия пост
# 4
Без каквото мога, не го взимам, т.е. не се презапасявам. Grinning

Например аз не се къпя във фитнеса и не виждам защо да го правя, освен ако след това не съм на работа или на някакво друго обществено място. Ако е въпрос на минути придвижване до вкъщи, къпя си се вкъщи. Обличам също така и каквото мога, сега особено като е топло, тренирам с къси панталонки и потник, ходя с тях до фитнеса, там само се преобувам.
Нося маратонки, дезодорант, слушалки, вода и сухи кърпички. Портмоне, телефон, ключове слагам в същия сак - като под сак имам предвид спортна чанта от тези, които също се носят на едно рамо.
Не мисля, че ходенето на спорт трябва да се превръща в ходене на море от гледна точка на багаж. Laughing В крайна сметка отиваме да тренираме, тоалета после винаги може вкъщи.
Виж целия пост
# 5
Аз лично винаги си нося кърпа в раницата - предпочитам раница, за да мога да си я метна през рамо Simple Smile
Виж целия пост
# 6
Аз имам един универсален сак, който нося винаги, дори да не използвам пълния капацитет на обема му (а той, натъпкан на макс, покрива и няколко дневна почивка). Най-важно ми е, че е лек сам по себе си и не трябва да влача И неговото тегло като бонус към багажа, мек е, така че празен се смачква под мишницата и е удобен за носене:
Скрит текст:
Нищо особено не нося - обувки, ръкавици, малка кърпа, вода, портфейл, телефон, слушалки, потник/тениска, дезодорант, зимата нещо леко с дълъг ръкав допълнително.
Ако няма да се прибирам вкъщи - джапанки, голяма кърпа (микрофибърна, не заема място), бельо, представителни дрехи, душ гел (трябва да си купя от малките комплекти козметика за полет).
Скрит текст:
Актуалната ми драма е как да си влача багажа, когато трябва да добавя и лаптоп към уравнението. За съжаление, кола и в багажника не е опция.
Виж целия пост
# 7
С черна голяма раница на Найк, която отказва да се скъса или захаби поне малко, направо ми е писнала, ама нямам оправдание да я заменя Grinning
Вътре- гуменки конверс, хавлия, катинар, разни скрънчита, възглавница за щанга, дезодорант, слушалки, шише за вода и май това е. Къпя се вкъщи, много ми е омразно да се къпя там.
Виж целия пост
# 8
Ползвала съм и двете. Ако нямате кола и трябва да пътувате или да ходите по-дълго, за да стигнете до залата, аз бих заложила на раница, за да е равномерно разпределена тежестта. Ако обаче сте близо, бих заложила на сак, защото няма да се налага да го мъкнете на едно рамо дълго време, а определено побира доста повече багаж.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия