Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

за Клостилбегита

  • 6 254
  • 19
# 15
Извинявай за това....Разбира се, че за съжаление зависи и къде живееш...Но поне можем да помогнем с това на нас как са ни го направили, за да знаеш и ти какво можеш да си изискаш....Дано намериш добър доктор в Бургас, който да ти помогне, защото дори и в Софиа аз смених доста доктори и загубих 4 години за това.....Пожелавам ти успех и дано скоро се похвалиш с добра новина!!!!! Grinning
Виж целия пост
# 16
При мен стана още на първия месец стимулация с клостилбегит, но по-добре недей да мислиш само за това. Психологическият момент е много важен, а и винаги има едни 50%, които са си "божа работа". Аз съм силно вярваща и на мен Света Богородица много ми помогна, никога не съм преставала да вярвам, че ще стане рано или късно.
Виж целия пост
# 17
Извинете, че се намесвам но на кой ден се бие прегнил и от кой ден се пие Дуфастон?
Защото когато ми правиха стимулациите въобще не ми изписаха Дуфастон.
Благодаря Ви!
Виж целия пост
# 18
Pregnil  се бие когато има готова яйцеклетка/-и/. Добре е да се отиде на лекар, за да се определи деня. На мен ми го биеха при големина 17-18 мм. И аз имах проблеми с овулацията, но се получи. А дуфастон не е задължително. Пак решава лекуващия лекар....Аз си бях с нормален прогестерон, но съм чувала, че при стимулация може и да падне/това ми се случи, когато стимулацията ми беше с пурегон/.
Виж целия пост
# 19
Благодаря за отговора. На мен сега ми изписаха Клостилбегит по 2 таблетки на ден от 3 до 7 ден. На седмия ще ме гледат на видеозон и тогава ще решат какво да правят.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия