Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

14 процента мазнини - вредно ли е ?

  • 2 175
  • 33
# 30
Вече е споменато това че 14% не е добър процент мазнини за жени, така че няма да коментирам това. Но искам да кажа че все пак тези, които могат да поддържат такива ниски проценти мазнини целогодишно са ектоморфите. Ти си била с наднормено тегло и си отслабнала, толкова малко мазнини за теб ще означават вълчи глад, тялото ти няма да се чувства добре с тях и грелина само ще ръмжи да ядеш. Никой не може да стои цял живот гладен, избери си нещо по- лесно за поддържане. Например падни малко под 20% колкото да се покажат линиите отстрани и някаква дефиниция, но да ти е лесно да поддържаш това тегло.
Виж целия пост
# 31
Според мен, ако си имаш здравословен начин на хранене и спортуваш редовно, това си е постижимо. Важното е да приемаш всичко от което имаш нужда и да не се ограничаваш. Жена ми  е или поне беше до преди 3 месеца с 13% мазнини (по калипер, иначе по уред при лекар 11, ама там не вярвам много), ненормална ли да я пиша? Яде си нормално - много зеленчуци (2-3 килограма на ден поне), протеини (риба и млечни продукти основно) и въглехидрати под формата на картофи обикновено. Висока е 172 см и тежи 59 кг. Не е стъпвала във фитнес - сутрин бягаше по 10 км и следобед тренира вкъщи без тежести. Не е от ген, понеже майка и е 160 см и над 100 кг. Захар и тесто обаче не съм я виждал да яде, освен на сватбата ни, когато трябваше да ни захранват с хляб. И така 10 години. Всичко си е в норма и е бременна сега в 10-та седмица (вече със сигурност не е с 13% мазнини де),
Виж целия пост
# 32
Не че нещо, но тези калкулатори... вижте килограмите,които зададох...

За мен 14% мазнина ,за активно спортуващ човек е добре, ако жена без грам мускул иска да е с 14% мазнина, е малко. % мазнина не е много правилен индикатор за нищо. Той е част от обща картинка и най-вече за спортисти.
Виж целия пост
# 33
От тоэи калкулатор в интернет, по-добре да хвърли човек едно тесте таро карти эа иэчисляване на маэнините. Grinning  Или боб, по-сигурно ще е.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия