Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Калории за покачване на 45 кг жена?

  • 1 046
  • 8
Знам , че е много относително, но във всички калкулатори показва приблизително 2000 калории за физическа активност 10 000 крачки на ден и тренираща 4 пъти седмично.Но имайте предвид, че се отнася за жена , която е била известно време на дефицит, въпреки че на 1000 калории с 30 000 крачки на ден до сега вървях с 1 кг на седмица надолу.
В момента имам намерението да правя 10 000 на ден и да покачвам мускул.Да тренирам и прогресирам във фитнеса и да успея 3-4 кг за 6 месеца примерно.Висока съм 1,54 за тези килограми.На правилни калории ли се ориентирах?
Виж целия пост
# 1
Е, ти със сигурност ще качваш, щом си била на 1000 калории дневно досега. Че сигурно няма да можеш и да управляваш по колко качваш. Така или иначе, за да качваш мускули, не са опрелящи толкова самите калории, колкото наличието на протеин в храната, генът и тренировките.
Виж целия пост
# 2
Преди месец и малко написа, че си 46 кг. Колко кила свали, че сега искаш да качиш до 45? Rolling Eyes
Виж целия пост
# 3
Каква е целта на занятието - до сега сте били на 1000 калории на ден за отслабване, сега искате да напълнявате с 2000? Това е значителен стрес за организма, да не говорим какво се случва с метаболизма от едната крайност в другата. И не твърдя, че 2000 калории са крайност, а че 1000 са супер малко за активен човек.
Виж целия пост
# 4
Аз се чудя как стават 30к крачки на ден... Това е София от край до край всеки ден Astonished
Виж целия пост
# 5
Преди месец и малко написа, че си 46 кг. Колко кила свали, че сега искаш да качиш до 45? Rolling Eyes
Не ме разбра.В момента съм 45 кг и целя да кача мускулна маса.Искам да доизчистя последни мазнини и да дооформя, но за целта първо трябва да кача мускул.Може би 3-4 кг за 6 месеца.
На 1000 калории бях временно колкото за по - бързо чистене на мазнините (темпо 1 кг на седмица).Не би трябвало да поддържам на по - малко от 1700 калории ако правя поне 10 000 крачки на ден.А нали за да покачваш основата е в калорийния излишък все пак, иначе няма да има ефект колкото и да тренираш.А 2000 са около 300 калории излишък.
Виж целия пост
# 6
Целта е да се пускат теми.
10 000 крачки не са нищо особено - ежедневна разходка из квартала.
Виж целия пост
# 7
За качване на мускулна маса, без да качиш мазнини и да стигнеш пак до момента "Ама аз искам до отслабна" ти трябва много добре изготвен хранителен режим, тренировъчен режим, периоди за възстановяне и някой, който разбира от това. Макросите са в основата на качването на мускулна маса. Ако тези 2000 калории не са радпределени правилно, а са просто цифра, няма да достигнеш резултата, който искаш никога.
Виж целия пост
# 8
Не качи ли мускул за толкова време, Анабел? На този ръст колко още ти трябва?
Пусни снимка на визия към каквато се стремиш.
Или си пускаш теми за да се намираш на приказка, и да генерираш трафик? 😁
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия