Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Ревност- помощ как да се справя

  • 2 606
  • 48
# 30
Мноогоо зависи относно заглеждането, какво значи да загледаш за теб? аз също имамм мъж от 6 години ами и аз в началото много го ревнувах но това само ни е пречило и само съм се филмирала тъжала плакала и защо?! сега много съм се променила в това отношение , даже гледаме и двамата някоя яка мацка като мине , еми красивото си е красиво няма , да не е гей?! , Какво да се обърне да гледа на другата страна или да избяга или да гледа в облаците ли..За мен преди не беше нормално да гледа но си е повече от нормално, аз съшо го правя , понякога съзнателно понякога не,
Виж целия пост
# 31
Абе измъчваш ли се душевно, гризе ли те червейчето дори при вида на активния му акаунт, следиш ли погледа на улицата... не знам тогава какво му се вика Wink Така може да полудееш.
Виж целия пост
# 32
Като мине красива жена, как тъй няма да се обърне?! Да не е гей? Обръщам се и коментирам и аз!
Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака. Хубаво е човек да намери сродната си душа, че да има с кого да гледа и коментира хората по улиците.
Виж целия пост
# 33
Защо ми изтрихте поста. Жената е говорила с него и той е признал, че се заглежда. Но тук се изсипаха 20 човека, начело с Лореладка, да ѝ кажат, че си въобразява... Четете ли, или просто пишете за спорта.
Дупета на минаващи жени се обсъждат от братлета, а не от съпрузи/гаджета. Много ларж.
Виж целия пост
# 34
Айде моля ви се, не се знаело какво гледа...Авторката пада от луната и за цялата им връзка все е  недоразбрала какво точно гледа. Тука й направихте егати газлайтинг-а, почти като професионални нарцисисти.

Не знам дали е нормално всички мъже да зяпат, но не е нормално да върви с нея по улицата и да го прави постоянно. Неуважение е. Създава несигурност и комбинирано с освободеното му поведение към жените, лесно може да започне да си задава въпроси и да я яде отвътре.
Виж целия пост
# 35
еее чак да се объщаме не , това е малко прекалено хаха но ето примерно преди няколко дни видяхме една много слабичка дребничка пък с такова голямо бразилско дупе аз бях изумена вървеше пред нас викам гледааай какво чудо как ще има такова хубаво дупе и после се шегувахме викам му:отивам да я питам какво тренира хаха и той вика и аз идвам хаха и някакви такива , еее голяма работа то даже е забавно аз го чувствам като мой приятел той ми е най близкия човек и много го обичам , няма смисъл да се тровим аз да го ревнувам той мен, но с времето го преодолях това де пак да повторя.
Виж целия пост
# 36
Преодоляване в такъв случай го виждам като дресиране. Палиш се, дразниш се, но с годините успяват да те убедят, че е нормално да плезиш език по околните.
Виж целия пост
# 37
Никога не съм знаела какво е това чувство ревност. Според мен авторката е с ниско самочувствие, неуверена в себе си, обсебваща. Това е абсолютно болно, не е нормално. Заглеждал се. Какво значи това? Да гледа в краката си ли? Ако ли обаче това не й харесва, не го приема, ами остави го, намери си друг, не го тормози. Или пак става въпрос за пари, само жена с дете, намерила опора( финансова)?
Виж целия пост
# 38
Аз съм с мъжа ми от 20 години и правя разлика между това, което мога да си позволя спокойно да говоря с него сега и начинът, по който съм реагирала преди. Хем той е много внимателен и далеч от образа на "зяпач".
Жената е с красавецът от едва година и половина, като давате примери с вашите връзки и колко сте свободни, преценете така ли е било и в началото.
Как така ще сме прясно влюбени и няма да чувствам, че за него съм гордост, най- хубавата, най- най? А ще ме кара да се чувствам избрана по невнимание и невъзможност за нещо по- добро?! 😐
Виж целия пост
# 39
Или пък излизаш навън с него и като погледне някоя, дори и с ъгълчето на окото, хоп му надяваш един черен чувал на главътъ. Може и наморник да му сложиш и да го развеждаш на каишка, като куче.
Аз не съм обсъждала с мъжът ми, нито той с мен. Не ги зяпа, гледа си просто човека, така културно и лекичко, ненатрапчиво.
Виж целия пост
# 40
Вас ревнували ли са ви?
Виж целия пост
# 41
Щом го вижда, че го прави постоянно, значи не е "културно, лекичко и ненатрапчиво."
Виж целия пост
# 42
Щом го вижда, че го прави постоянно, значи не е "културно, лекичко и ненатрапчиво."
Аз пък знам, че за ревнивците повод не е нужен. Там и 1/2 поглед е изневерява.
Виж целия пост
# 43
Вас ревнували ли са ви?
Да, но не заради тенденциозно натриване на носа на половинката. Никога не съм имала гадже, което да оглежда жените през рамото ми. Трябва да са били гейове.

Ако алтернативите къде да гледа са небето, краката и чуждите задници - отиваме на поста на Тесс за сродните души. Като говориш с някого, го гледаш него, не му гледаш през рамото, за да видиш нечие дупе. Или и това не прочетохте. Стига сте я газлайтвали верно, че
1. си въобразила (това беше първата версия)
2. че е лекичко (и това го пише в поста как е)

Всъщност, нямам интерес да споря, само мога да кажа на авторката, че много от жените обичат да се издигат в собствените си очи като ларж, страхотни, със самочувствие и затова те хокат. Да изпъкнат на твой гръб. Не е нормално поведението на твоя мъж. Виждам, че си несигурна, но и с промит мозък, че ти си проблемната. Работи над себе си, разбира се, но не си затваряй очите за неуважително поведение. Успех Simple Smile
Виж целия пост
# 44
Щом го вижда, че го прави постоянно, значи не е "културно, лекичко и ненатрапчиво."
Аз пък знам, че за ревнивците повод не е нужен. Там и 1/2 поглед е изневерява.

А защо смяташ, че ревността в случая е неоправдана? Всеки има слабо място, това, че твоят мъж не "атакува" твоето, не означава, че ти не си способна да се побъркаш от ревност/несигурност в подходящата ситуация.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия