Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Ревност- помощ как да се справя

  • 2 548
  • 48
# 45
Кат се изяжда да се прибира, какво да ѝ кажем.
Кат е простак сега, такъв ще си е и в бъдеще.
Виж целия пост
# 46
Съжалявам, но е просташко и невъзпитано да зяпаш. Срещнах няколко коментара, че е нормално за мъжете. Не е нормално да го правят пред половинките. Жените също гледат, но са по-възпитани и се съобразяват. Сигурна съм, че и ако те правят така, ще срещнем подобни теми създадени от мъж.
Виж целия пост
# 47
Щом го вижда, че го прави постоянно, значи не е "културно, лекичко и ненатрапчиво."
Аз пък знам, че за ревнивците повод не е нужен. Там и 1/2 поглед е изневерява.

А защо смяташ, че ревността в случая е неоправдана? Всеки има слабо място, това, че твоят мъж не "атакува" твоето, не означава, че ти не си способна да се побъркаш от ревност/несигурност в подходящата ситуация.
Ами по написаното от авторката смятам, че е неоснователна. Тя самата признава, че проблемът е в нейният телевизор.
Има разлика между поглеждане и зяпане. Мъжът ми никога не е надничал, заничал, въртял глава или други някакви лупинги, което наистина е просташко. Ако го правеше, сигурно би ми станало неприятно. Той си гледа просто- билбордове с голи дупета, сиси, някоя мацка, дето е облечена по-оскъдно или тропа с токчета, порно и др тям подобни. Ние живеем заобиколени от порно индустрия. Какво да прави един мъж, исвен да поглежда ? За мен да погледнеш е нормално, не да зяпаш, просто да погледнеш. И не го прави често. Ок съм с това.
Виж целия пост
# 48
Ключ по молба на автора.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия