Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Паническо разстройство - 52

  • 17 894
  • 649
# 645
Шоколад Да, имам и мравучкане, но при мен не е ежедневно. Странно ми е може ли тялото да реагира така…. или да търся неврологична причина. Как се справи ти ?
Виж целия пост
# 646
Здравейте. В крайна сметка бях на психиятър и започнах Дуксет,Флуанксол и Клонарекс по схема. Знам,че няма как да съм добре вече,все пак днес е 4-ти ден от както ги почнах. Хубавото е,че нямам гадни странични ефекти (това от което се притеснявах) освен,че постоянно ми се спи и спя като пън. Днес леко гадене и ме носеше главата. Нямам натрапчиви мисли още от втория ден,предполагам от флуанксола. Само,че това пусто кръвно ще ме умори. Сутрин като стана е 110/80 е след 2 часа не мърда от 120/90. Тази Долна граница много ме тревожи. Постоянно го мисля. Излизам навън и се чудя колко ли е кръвното. Хора минават,аз се чудя тяхното колко е. Водя разговор а ума ми е там-кръвното. Меря го по 150 пъти на ден. Вечер го вдигам до 130/100 и то като почна да го меря абе по 10 пъти един след друг на всеки 10 минути. Знам,че хапчетата няма да ми помогнат за това. Но ако поне веднъж бъде нормално това кръвно си мисля ,че всичко ще е 6
Виж целия пост
# 647
И аз искам да попитам за мравучканията. При мен преди години се появиха едни сърбежи по краката, които в последствие след като родих прераснаха в игли по цялото тяло и са постоянно не на пристъпи. Също на гръбнака има една зона, която ми е постоянно изтръпнала. Открих си дефицит на б12 имам и на Д и желязо. Също мисля да проверя и калций и калий. Някой имал ли е такъв проблем чудя се правилно ли се насочвам към дефицити или да търся друга причина?
Виж целия пост
# 648
Chikitta, пиеш ли нещо за това състояние? Аз бях така. Много е неприятно по цял ден да ти се лежи и нищо да не ти се прави.
Пия, даже в момента ми смениха лекарствата, според доктора предишните не действат достатъчно добре. На моменти има подобрения, обаче не знам колко време ще се натрупват. Продължавам да си мисля, че има друг проблем, при положение, че изследванията са ми супер.
Виж целия пост
# 649
Шоколад Да, имам и мравучкане, но при мен не е ежедневно. Странно ми е може ли тялото да реагира така…. или да търся неврологична причина. Как се справи ти ?
.
Ами отшумя си. Може да епризнак за  дефицит на желязо или магнезий също. Като пих добавки и премина.
Но скоро имах пак, по лицето този път. За кратко, при тревожност.
Следователно, причини има бол. Според мен, обаче, най-честата е тревожността.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия