Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Как да се реша да се разделя с бащата на детето ми?

  • 5 107
  • 30
Здравейте Simple Smile  Извинявай се за дългият пост!
Незнам как да започна 😏 положението не е никак хубаво от 8г. живея на семейни начала с една моя "луда любов" още от гимназията се влюбих в него ама много бях влюбена обичах го много както се казва  умирах за него немога да кажа,че сега изобщо не го обичам но и не е както преди (това ме най-много боли 😔 незнам какво стана) имаме си детенце на 1г и 2м .. е отношенията между мен и таткото не са много добри караме се постоянно 5мин ако сме добре на 6-тата е лудница най-лошото и гадното е че детето ни слуша не искам да расте малкият в такава среда колкото и да се опитвам да премълчавам този моят мъж ме изкарва извън нерви вечно аз съм виновна, вечно аз съм сбъркала първа някъде винаги винаги аз съм "черната овца" еее писна ми явно в целият свят аз съм най-лошата жена .. мисля,че скоро чашата ми ще прелее тотално и обмислям да се разделим но ми е трудно да взема решение какво да правя заради малкият много е привързан към баща му щом отвори очи от сън и веднага търси тати,тати 😔 как да го отделя от баща му но не мисля че мога да карам цял живот да съм вечно виновна за нещо писна ми колкото и да се опитвам в щастието на детето ни да е с двама родители немога да издържам този човек. Ужасно съм объркана мисля,че по-добре да се разделим отколкото детето ни да расте в такава среда в която се вика и крещи постоянно.  Тези от вас които са разделени с половинките им и имат малки дечица как направихте вие като се разделихте как обяснихте на децата ви защо не сте заедно.?
А и не изключвам това,че като малкият порасне таткото ще го надума против мен,че съм лоша майка и най различни глупости оффф боже къде гледах киорава ли бях кво гледах кво взимах други мъже нямаше ли в този свят незнам 🤣 офф понякога си кажа никъде няма по мед и масло постоянно но наистина ми писна колкото и да се опитвам да се смея и уж да не забелявам но писвааа......
Виж целия пост
# 1
Ти ще се разделиш с бащата, не детето с него.
Ако той фела, ще продължи да е баща.
Ако ти фелаш, ще си щастлива и майка даваща и получаваща любов.

Децата са по- устойчиви от очакваното, повече от възрастните.

Питаш как? Лесно. Ако наистина го искаш.
Виж целия пост
# 2
Добре, а не може ли да се разберете някак? Да поговорите спокойно, ти да му кажеш как се чувстваш, той на теб и да си влезете един на друг в положението. Все пак сте се обичали, и това не е било толкова отдавна. Сега може да сте просто изнервени, животът не е лесен.
Виж целия пост
# 3
Ако детето е подложено на постоянни сцени и кавги  по- добре раздяла. Баща му, ще си остане баща ,ако е свестен.
Виж целия пост
# 4
Аз няма да взема отношение, защото тази тема ми напомня на една друга, само че на обратно - там мъжа беше главно действащо лице. Ако не съм права извинения към авторката!
Виж целия пост
# 5
ред сълзи, ред сополи, ред фантасмагории.... 😆

 "оффф боже къде гледах киорава ли бях кво гледах кво взимах други мъже нямаше ли в този свят незнам 🤣 офф понякога си кажа никъде няма по мед и масло постоянно но наистина ми писна колкото и да се опитвам да се смея и уж да не забелявам но писвааа......"
😉
Виж целия пост
# 6
ред сълзи, ред сополи, ред фантасмагории.... 😆

 "оффф боже къде гледах киорава ли бях кво гледах кво взимах други мъже нямаше ли в този свят незнам 🤣 офф понякога си кажа никъде няма по мед и масло постоянно но наистина ми писна колкото и да се опитвам да се смея и уж да не забелявам но писвааа......"
😉

Понякога се чудя да се смея ли да плача ли, много често скривам сълзите си и се смея все едно не е имало нищо такава съм си и за хубаво и лошо все се смея 🤣
Виж целия пост
# 7
1. Изчакай да ти свърши втората година и да пуснеш детето на ясла. Втората година е най-тежката.
2. Намери работа
3. Не е лошо да помислиш и за някакво образование, че като гледам точките не ги употребяваш.
Виж целия пост
# 8
Ако наистина го желаеш просто слагаш край, а той така или иначе винаги ще си остане баща на детето ти и ще има отношения с него, а вече колко близки не зависи от теб (изключвам факта да настройваш детето си против баща му)....ако си решила,че връзката ви вече няма бъдеще по добре бърза раздяла отколкото отровната среда която създавате...но ако все пак в теб има искрица - седнете и поговерете, не сте на по 15, ако нещата не се променят - слагате край...живота продължава, не сте първите, нито последните...според мен изкуствено създавате това напрежение - изнервни сте, битовизмите са ви налегнали...дайте си шанс - дали заедно, дали по отделно, но не си губете веремето...или плувайте или се давате, вие решавате...
Виж целия пост
# 9
На баш тая възраст на детето всички са много изнервени. Отложи малко решението. Ако още мислиш за раздяла след 1-2 години, направи го тогава.

Явно е добър баща.
Виж целия пост
# 10

... ред сълзи, ред сополи, ред фантасмагории.... 😆


Все пак е петък.    Stuck Out Tongue Closed Eyes
Онзи ден пак имаше нещо подобно.
Виж целия пост
# 11
Според мен трябва да поработите върху комуникацията. Отделете си време и седнете двамата да си поговорите хубаво кой какво иска от живота, от връзката ви, какво искате за детето ви. Намерете минусите на другия, преценете можете ли да живеете с тях, ако не - то измислете най-добрия вариант за детенцето, да не страда и да израстне близо и до двамата. Поговорете и за плюсовете на това, че сте заедно, потърсете нещата, които са ви накарали да обичате другия толкова дълго време. Ако плюсовете не преборят минусите и не успеете да заживеете с компромиси и разговори, то наистина е най-добре за детето и за вас сцените да престанат.

Като дете на разделени родители (била съм на около година и половина) мога да кажа, че като малка не разбирах какво и защо е станало, но с времето разбрах, че за тях е било по-добре така и са искали да бъдат щастливи. Наистина е нещо, което трябва да се обмисли, да се говори за това, да се постъпи разумно заради детето. Но и заради вас, важно е да намерите спокойствие и щастие, за да осигурите възможно най-доброто за малкия.
Успех!
Виж целия пост
# 12
мисля,че по-добре да се разделим отколкото детето ни да расте в такава среда в която се вика и крещи постоянно. 
Тамън сега е моментът да се разделите, детето е малко и ще му мине бързо, пък на мъжа като му уври главата, че е виновен може и да се сдобрите и да се съберете отново Hug
Виж целия пост
# 13
Стъпка 1 - решаваш, стъпка 2 - разделяш се.
Виж целия пост
# 14
Развеждай се, но не бързай с новия "татко".
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия