Кошмари в кухнята - 4 тема

  • 30 514
  • 278
# 30
Опитвам се да цензурирам мнението си след целия потрес от този ужас, но пък тогава просто оставам безмълвна. 🤐

Абсолютна и пълна смяна на собственици и персонал е необходима на това място. А тия преди да се чудят що нямат клиенти, да бяха се запитали колко ли хора са натровили през всичките тези години. 🤢
Виж целия пост
# 31




















Линковете са без реклами
отварят се и в чужбина.

Скрит текст:
За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром




за Мозила -



В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

Виж целия пост
# 32
ужас ужас ужас , направо бях шок ,замръзена пица, а само като видях пакетчето четири сирена мале и гнусно навсякъде 😫
Виж целия пост
# 33
Добре де, от какво живеят такива заведения? 10 г? То беше гнусно. Или разчита на случайно разхождащи се лятото рибари и семействата им? Какъв ще да е тоя оборот?
При тая гадост до момента и да съществуват, то бая хляб ще излезе, че има в рестьорантьорския бизнес.
Мъжът на дамата има доходи. Интересно защо не го дадоха никъде.
Виж целия пост
# 34
Мъжът на дамата има доходи. Интересно защо не го дадоха никъде.
На втората снимка има мъж със синя блузка, не е ли той съпруга й?
Виж целия пост
# 35
Мъжът на дамата има доходи. Интересно защо не го дадоха никъде.
На втората снимка има мъж със синя блузка, не е ли той съпруга й?
Не.
Виж целия пост
# 36
Ужас.. Манчева готви с цигара, от мрежата над неработещия абсорбатор капе някаква гняс в ястията.. Абе без думи съм направо! 🤕
Виж целия пост
# 37
Най-странното за мен всеки път е, че не ги е срам или се опитват да го изтъргуват.
Виж целия пост
# 38
Ужасно заведение на чудесно място. Тази баба, дето едва крета...
тази баба сигурно им е много изгодна като заплата, може да  е и пенсионерка, и да си изкарва по някой лев, съгласила се е на минималното възможно
Виж целия пост
# 39
Тази баба изглежда на около 80 години. Отдавна трябва да си почива вкъщи и да готви само за внуците и правнуците, когато ѝ отидат на гости. А не да готви в професионална кухня.
Виж им готвача и си прави сметка за професионализма им.
Собственичката също е типичната за този род заведения – нищо не знае, нищо не разбира, но за сметка на това се впуска смело в бизнес, от който не само си няма понятие, но и не желае нито да се учи, нито да се развива.
Масово са така. Всеки изкаран лев се влага в тунинг и висок стандарт на собствениците, за сметка на бизнеса и персонала. Напомпаната джука на собственичката все пак е по-важна от тиганите в кухнята.
Виж целия пост
# 40
причината е, че няма контрол, колко пъти и провериха заведението, фризерите, абсорбаторите? Контролните органи спят.
В чужбина е мн трудно и скъпо да откриеш заведение - безкрайни изисквания на тема хигиена, безопасност, пожароопасност и др.  И откакто гледам предаванети, се заглеждам в менютата - в повечето случаи са кратки (както Манчев съветва) и нямам какво да си избера да ям. 
Виж целия пост
# 41
И тук има доста изисквания. Но като дойдат контролните органи си тръгват с 1 торбичка храна и пари в плик. Не стигат до кухнята...
Виж целия пост
# 42
Този епизод печели" Златен скункс" , беше мега отврат всичко.
Виж целия пост
# 43
причината е, че няма контрол, колко пъти и провериха заведението, фризерите, абсорбаторите? Контролните органи спят.
Не е само това. Главната причина е в манталитета на хората, решили да се занимават с ресторантьорство, както и в грешния им избор на служители.
Виж целия пост
# 44
На мен ми направи впечатление сервитьорката, много любезна, с хубав изказ. Дано да са сменили готвачката и да им провърви!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия