Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Звездни компромати - Декември'21

  • 267 296
  • 3 076

Анкета

Кои начални постове, лично за вас бяха най-интересни през изминалата година?

Опции:

* Гласуването приключено: ср, 08 дек 2021, 06:29
* Може да изберете максимум 3 опции.


Скрит текст:Звезди, преминали през трудни времена...

Джим Кери
Скрит текст:
Роден е в предградията на Торонто. Баща му се отказва от мечтата си да бъде музикант и става счетоводител, защото изглежда по-сигурна работа за времето си.Нещата обаче затрудняват, когато Джим е на 12 и баща му губи работата си. Семейството прекарва 8 месеца на палатка, докато баща му намира нова работа, във фабрика за джанти. Собствениците позволяват на семейство Кери да живеят в служебна къща, в замяна на почистване и охрана - след училище Джим и брат му трябвало да работят на смени по 8 часа.
Майката на Кери е била пристрастена към болкоуспокояващите. На 16 Джим напуска училище, семейството напуска завода, напуска и служебния си дом. Живеят в камион. В крайна сметка, въпреки всичко, с което се сблъсква, Джим Кери успява да пробие и усъвършенства.

Деми Мур
Скрит текст:
Биологичният й баща изоставя майка й само след два месеца брак, а когато тя е на 3 месеца, майка й се жени повторно. Ситуацията далеч не е по-добра: доведеният й баща не може да се задържи на работа, а майка й е криминално проявена и пристрастена към алкохола.
Когато е на 17, Деми Мур се снима чисто гола, тъй като спешно й трябват пари и дори лъже за възрастта си, за да ги получи. Десет години по-късно, майка й излиза от рехабилитация (за която плаща Деми), но актрисата не желае двете да поддържат контакт. В момент на ярост, майка й се снима чисто гола за порно списание, имитирайки корицата на дъщеря си за сп. Vanity Fair.
 

Доли Партън
Скрит текст:
Тя е четвъртото от 12 деца и е израснала в дървена хижа, без ток и вътрешен водопровод.
Когато се ражда, семейството й било толкова бедно, че заплатило на доктора не с пари, а с чувал царевично брашно. Баща й е бил ловец и е хранил семейството с всичко, което гората и планината са могли да му дадат.
" Никога не сме яли опосум - помня, че татко казваше, е това е като проклет плъх. Но ядяхме всичко останало - констенурки, жаби дори... " казва Партън пред Rolling Stone.
"Начинът по който изглеждам, наистина беше представата на селското момиче, за това какво е блясък. Мислех, че е най-красивото нещо на света - цялата тази изрусена коса и яркочервеното червило. Хората биха казали " О, тя е боклук! " , а аз си мислех "Това искам да стана, когато порасна!" "

Опра Уинфри
Скрит текст:
Родена е в много малко грдче. Родителите й са много млади, бедни, без сключен брак и са оставили Опра на грижите на баба й до 6 годишна възраст. Толкова са били бедни, че не е имала дрешки, а е "обличала" чували от картофи, скроени като гащеризонче. Тя претърпява сексуално и физическо насилие в семейството си, включително тормоз от братовчед, вуичо и семеен приятел. Баба й я е биела с камшик за наказание, че е играла в близост до кладенеца. На 14 забременява, но детето се ражда преждевременно и умира. Но въпреки всичко това, завършва с гимназия с отличие, става кралица на красотата ( в училишния конкурс ) и успява да си осигури работа като първата жена и първата афроамериканка водеща, когато е едва на 22.

Том Круз
Скрит текст:
Круз е израснал в бедно семейство с баща насилник - по професия електроинжинер, заради който постоянно се местят, тъй като е бил непрекъснато уволняван.
Той често бие четирите си деца. - "Ако нещо не беше наред, той ни
биеше. Дори когато беше в добро настроение и бях сигурен, че е спокоен, той
внезапно, без видима причина, ме удряше по главата" - спомня си Круз
На седем годишна възраст Том е диагностициран с дислексия. Когато е на 11 родителите му се разделят. На 12 години вече е посещавал над 15 училища, като е бил тормозен във всяко едно от тях. Майка му работи на 3 места, за да успее да свърже двата края, тъй като Том има още 3 сестри. Круз първоначално искал да стане католически свещеник, но в последствие дори не завършва гимназия и отива в Манхатън, за да стане звезда...

Самюъл Джаксън
Скрит текст:
Самюъл Л. Джаксън е роден във Вашингтон, окръг Колумбия, но израства в Чатануга, Тенеси, с баба си, дядо си и леля си. Той е виждал баща си само два пъти през живота си, а майка му се е върнала във Вашингтон, след като се е родил, въпреки че я е виждал редовно. В къщата му не е имало течаща вода...
Посещавал е  сегрегирани училища, а в колежа премина през „период на „убиване на бели“ “. ФБР е следяла "дейността му". Веднъж на врата на майка му се е появил един агент и е казал, че ако Джаксън не престане с радикалните си възгледи и действия ще умре. Тя го премества в Лос Анджелис, където той започва работа като социален работник, а в последствие започва да се занимава и с драматургия.


Шаная Туейн
Скрит текст:
Шаная е имала трагичен живот. Когато е била малко дете, семейството й са били толкова бедни, че е ходела на училище и вместо джобни е имала филия намазана само с горчица за закуска. Пастрокът й Джери, който я отглежда е насилвал майка й физическа, насилвал е и Шаная както физически, така и сексуално.  Когато е на 21, родителите и загиват в инцидент и на Туейн се налага да поеме изцяло грижата и отговорността за другите 2 по-малки деца в семейството им.


Джони Кеш
Скрит текст:
Отраства в къща построена за бедни фермери, които се нуждаят да започнат отначало.
На 8 годинки започва да работи селски труд, като му се налага да мъкне чували насам-натам. " Това беше изтощаващо, болеше много гърба и прорязваше ръцете... "  Цялото му семейство са се трудили на полето и са имали 10 часов работен ден.


Леонардо ди Каприо
Скрит текст:
Един от най-успешните актьори в Холивуд, натрупал състояние над 245 милиона долара към днешна дата, израства в краен квартал на Лос Анджелис. От малък става свидетел на много криминални престъпления, проституция и употреба на наркотици.
Когато е в училище, всеки ден е жерта на насилие и едва на 15 години моли майка си да го пусне на прослушвания, за да се махне от публичното училище.


Хилари Суонк
Скрит текст:
В ранното си детство живее в парк за каравани в близост до канадската граница. Баща й е пътуващ търговец, а майка й секретарка. Когато е на 15г. майка й губи работата си. По това време се налага да живеят в колата си, от време на време отсядат в къщата на познат, която е обявена за продан и всеки път щом има потенциални купувачи, те трябва да напускат, незнаейки къде и как ще изкарат предстоящата нощ. Хилъри определя този период от живота си като "най-голямото приключение в живота ми" , поради което не носи отчаяние.


Сара Джесика Паркър
Скрит текст:
Блондинката, завладяла Ню Йорк с ролята си на Кари Брадшоу в хитовия "Сексът и градът", се радва на милиони долари в банковата си сметка. Сегашният й статут е пълна противоположност на жестоката реалност, в която расте.
Семейството й се изхранвало със социални помощи и много често оставало без ток в продължение на дни. Въпреки че майка й работела на две места - като медицинска сестра и учителка, парите били крайно недостатъчни за Сара Джесика Паркър и 7-те й братя и сестри.


Селин Дион
Скрит текст:
Тя е най-малката от 14 деца. Израства в Квебек, Канада. Баща й е месар, който изкарва 165 долара на седмица, а майка й била домакиня. " В къщата беше много студено", спомня си Дион през 2013г. " Децата трябваше да ходят пеша 25 мин., за да стигнат на училище и то през студените канадски зими. " Преди това майка й поставяла един стол пред печката, на който нареждала чорапките им, за да им е топло по пътя.
Дион си спомня още, че нямали пералния и им се налагало да спят по 5 деца в легло.


Джоан Роулинг
Скрит текст:
Когато е на 26, тя се мести в Португалия, за да преподава английски. На пръв поглед щастието ѝ се усмихва и тя се омъжва за телевизионния журналист Хорхе Арантес. Двамата имат дъщеря, но се разделят след само три години заедно.
По-късно Роулинг споделя, че по време на кратката ѝ връзка с Арантес е била жертва на домашно насилие, но не споделяла за това заради дъщеря си. Именно докато живее в Португалия, тя нахвърля първите си бележки върху книгата за момчето магьосник, а във Великобритания се прибира с пълен куфар със записки за Хари Потър.
Тежкото ѝ финансово състояние в един момент я докарва до това да живее на социални помощи, тъй като не успява да си намери работа. Тя се премества да живее в Единбург, където пише „Философския камък“ по кафенетата из града на пишеща машина.
„Нямаше да напиша тази книга, ако за няколко години не бях наистина толкова бедна, колкото беше възможно да бъдеш във Великобритания, без да останеш на улицата“, казва тя и признава, че състоянието я е водело до ръба на депресията.


Еминем
Скрит текст:
Трудното детство на рапъра е перфектно представено в биографичния му филм "8-та миля", но нека припомним каква е била съдбата му. Майка му го ражда на 17 години и едва не издъхва, тъй като раждането продължава 73 часа. Още от малък двамата непрестанно сменят домовете си и нямат стабилен доход.
Еминем дълги години е жертва на побой от цветнокожите деца в училището му, като при един от случаите дори получава мозъчно сътресение. На всичкото отгоре, рапърът и майка му не са имали добри отношения, а тя е била и зависима към наркотиците.

Марая Кери
Скрит текст:
Марая израства в една от най-бедните райони на Лонг Айлънд. Родителите едва
изкарват прехраната си. Когато бъдещата певица е на три години, семейството се
разпада. Майка й е принудена да започне работа на няколко работни места, така че
Марая е сама почти през цялото време. В самотния апартамент малкото момиченце за
пръв път започва да се занимава с музика, а по-късно собствените й сили я
отвеждат до музикалния Олимп.

Марк Уолбърг
Скрит текст:
Миналата година актьорът стана третият най-високоплатен актьор в света. Като малък Марк е най-малкото от девет деца в семейство на бедни американци, живеещи близо до Бостън.
Всичко се влошило още повече, когато Марк бил на 11 и след развода на родителите майка му се мести с всичките 9 деца в малък апартамент, където не можела да обърне необходимото внимание на всяко от тях. Затова не е изненадващо, че на 13-годишна възраст Марк се пристрастява към незаконни вещества и участва в улична банда. Уолбърг всъщност премина през сериозна „улична школа” и получава истинска присъда едва на 16 години.

Стивън Кинг
Скрит текст:
Животът на гения на ужасите и трилърите не започва много бляскаво - когато е само на 2 години баща му изоставя него, доведеният му брат и майка му. Те са принудени да мизерстват дълги години и едвам свързват двата края.
Положението се влошава, когато родителите на майка му се разболяват и семейството се мести при тях, за да им помага - финансовото им състояние става още по-лошо.

Холи Бери
Скрит текст:
Носителката на "Оскар" Холи Бери разкри пред списани "Пийпъл", че някога е живяла в приют за бездомни.
На младини кинозвездата имала "тежък" период в Ню Йорк. Когато била 18-годишна и работела като модел в Чикаго, Бери решила да се занимава с актьорско майсторство и била убедена, че ако се премести в Ню Йорк, ще има успешна кариера.
На 21 г. остава бездомна, докато се мъчи да пробие в шоубизнеса.
 “Три месеца по-късно бях без пари, обадих се на майка ми, тя ми отказа помощ, което доведе до това да не говоря с нея цяла година, защото бях много разстроена, че не искаше да ми помогне.”

Актрисата вярва, че тези времена са затвърдили желанието ѝ да успее. “Никога не е имало вариант да се откажа. Това ме върна в ученическите ми години. Животът в приюта беше част от това да намеря правилния път и да получа работа като сервитьорка. После получих работа като барманка и работих това, докато разбера как да продължа.”

Стив Джбос
Скрит текст:
Отгледан от осиновители в района на залива на Сан Франциско, Джобс се записва в колежа Рийд в Портланд през 1972 г., но опитът му като студент не е никак лек. В началото на следването си дори е бил бездомен.

“Нямах стая в общежитието и спях на пода в стаи на приятели. Връщах бутилки от Coca Cola за депозит от 5 цента, за да си купя храна и вървях всяка неделя вечер 7 мили през града за да ям нормална храна в храма на Харе Кришна.”, казва Джобс на публиката в Станфордския унивеситет през 2005 г. Той прекъснал обучението си за да не вкарва родителите си в дългове, но се записва на кредит на курс по калиграфия, което го вдъхновява за топографията на първите компютри Макинтош.

Мъжът, който основа Apple, NeXT Computer и Pixar не съжалява за нищо от ранните си номадски дни. В обръщението си той призовава завършващите да вярват , “че точките ще се свържат по някакъв начин във вашето бъдеще. Трябва да се доверите на нещо – вашето шесто чувство, съдбата, кармата или каквото друго искате. Този подход никога не ме е подвел и промени живота ми.”

Кели Кларксън
Скрит текст:
Тя е първата победителка в риалити шоуто American Idol, което променя живота ѝ. Преди предаването, обаче тя е била бедна певица от Тексас. Когато пристига в Лос Анджелис, тя живее в колата си, тъй като няма пари за квартира. Днес в банковата ѝ сметка има над $ 29 милиона.

Дейвид Летърман
Скрит текст:
През април 2014 г. той обяви оттеглянето си от "Късното шоу с Дейвид Летърман", след няколко десетилетия на малкия екран. Домакинът на токшоуто обаче, е имал труден старт в началото на блестящата си кариера. Още през 1973 г., след като решава, че иска да се занимава с шоубизнес, той се мести от Индиана в Лос Анджелис и живее в своя червен пикап Chevy. В момента състоянието му се оценява на  над $ 400 милиона.

Арнолд Шварценегер
Скрит текст:
" Нямахме стандартна тоалетна, нямахме хладилник, нямахме телевизия. Това, което имахме, бяха купони за храната – както и британски танкове, които понякога караха децата до училище."
Не израства в най-приятните обстоятелства. Една популярна история, която обича да разказва от младостта си, е за онзи път, когато семейството му си купува хладилник. Всички се събират около него и го гледат с благоговение, като се редуват да отварят и затварят вратата, за да усетят полъха на студения въздух върху ръцете и лицата си. Да, като дете Арнолд Шварценегер е по-впечатлен от един хладилник, отколкото от танк, което говори много за детството му.

Чарли Чаплин
Скрит текст:
Баща му умира, когато Чарли е все още млад, а майка му често е хоспитализирана в различни лудници, оставайки Чаплин да живее и да спи по студените улици на Лондон, преди той да е навършил десет години.
Тези години на крайна бедност оказват голямо влияние върху по-късното му творчество.

Дженифър Лопез
Скрит текст:
Дженифър Лопес притежава състояние от 250 милиона долара, но в интервю за списание "W" разкри, че
била бездомна като тийнейджърка.
"Майка ми и аз имахме много спорове. Тя искаше да отида в колеж, а пък аз исках да танцувам денонощно. Затова се скарахме жестоко и се изнесох от вкъщи. Спях на дивана в танцовото студио. Бях бездомна, но й казах, че това е нещото, което искам да правя. Няколко месеца по-късно отидох в Европа за танцов ангажимент. Когато се върнах в Щатите, ме избраха за In Loving Color и станах Fly Girl.”

Силвестър Сталоун
Скрит текст:
По онова време бъдещият екранен идол пишел сценария на "Роки" и тънел в бедност. Бил принуден да продаде булмастифа си за 40 долара. Тогава Сталоун бил на 26 години. С кучето били неразделни и то се оказало единственото същество, което обичало Силвестър за това, което е. И двамата били отслабнали и се чувствали вечно гладни в малката стая на Сталоун.

Именно в нея той започнал да пише сценария за Роки Билбоа. Бъткъс бил единственият, с който си общувал. Нещата ставали все по-лоши и актьорът се принудил да продаде кучето си, защото не можел да му осигурява редовна храна. Но след това щастието му се усмихнало и той могъл да пласира сценария си и веднага решил да откупи обратно домашния си любимец. Новият му стопанин му поискал...15 хиляди долара. "Кучето си струваше всяко пени!", коментира Сталоун.


Добре дошли в Новата Тема
Мил, готин и семеен декември Kissing Heart Nature Snowman Coffee

Декември'19:
Популярни личности станали майки за първи път на/над 40 годишна възраст

Декември'20:
Звездни любови започнали от снимачната площадка
Nature Star Heart  Sign Clapper

* анкетата ще стои 1 седмица; максимален брой гласа - 3
Виж целия пост
# 1
Кактус, искрено благодаря за времето, което отделяш, старанието, което полагаш и красотата, която твориш по тази тема!!! Heartpulse

Всеки път е много интересна и чудесна, но за мен топ бяха ,, Зведните любовни писма”.
Изключително красиви, мили и искрени.
От онзи тип любов, където днес вече рядко се среща, особено в последните изминали две, а скоро и  трета година…..  Revolving Hearts

Тази тема е прекрасна и цветна, нека и току-що настъпилият вече месец декември бъде такъв.
Да донесе на всички приятни емоции и усмивки, много споделени мигове и любов!!!! Heart
Виж целия пост
# 2
Страхотна нова тема, беше ми много интересно да прочета за моята любимка Кари 🍀Месеца да ни е прекрасен на всички !
Виж целия пост
# 3
Кактусче, голямо благодаря! Супер тема, сега безболезнено ще се разсънвам, докато си чета 🥰

От предната тема, точно направих препратка към тигана на Стрина, с нейния "уок"даун. Не може да казва чисто "л" и пише, както си го казва или предвид сосчето с фАстъци и тя, и редакторът й са неграмотни?
Виж целия пост
# 4
Кактусче, благодаря ти за оформлението!
Историите на някои изобщо не ми се струват толкова тежки, а по-скоро скалъпени като за холивудски имидж (СДжП).

Жаки, Ненчо Балабанов и Мария Игнатова
Скрит текст:

Мая Сантова и мАж
Скрит текст:

Мадс Микелсън с жена си
Скрит текст:
Виж целия пост
# 5
Добро утро, прекрасници Simple Smile Интересно ми беше това за звездите с труден старт,  (не че на всичките им вярвам) От балканските истории много харесвам на хърватския футболист Лука Модрич https://i.imgur.com/dpyNrDO.jpeg (Реал Мадрид), от семейство на бежанци и не взиман на сериозно в ранните му години, заради физически качества, слабичък и нисичък. Визуално ми е като по-малък балкански брат на шотландския актьор Робърт Карлайл (Трейнспотинг, Плажът) https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/rcarlyle_3120.jpg
Виж целия пост
# 6
Добро утро, разКОШНИЦИ 😂!
Доли Партън успя най много да ме впечатли!
Виж целия пост
# 7
За съжаление не мога да класирам темите. Всички съм ги изчела на един дъх и всяка е толкова различна от предходната....
За много от звездите в първия пост не съм знаела за трудностите през които са минали.
Виж целия пост
# 8
Благодаря, Кактус! 🌹
Писмата и сега тази последната сякаш са ми най-интересни, но пак ще помисля.

Деми Мур може ли така да се обезобрази, все едно всмуква от невидима сламка. 🙄
Виж целия пост
# 9
На една от снимките мисля,че не е Миа Сантова,а Крум Савов и жена.

Коя е съпругата на Микелсен?
Виж целия пост
# 10
Благодаря за новата прекрасна тема и старанието винаги!
Всичките месечни теми ми харесват и чета с интерес.❤

Сега ще си призная купих си книгата на Ирина. Хубави неща има и готвя. Беше писала, че втория тираж е вече без грешките от първия.
Виж целия пост
# 11
Кактусче, благодаря ти за оформлението!
Историите на някои изобщо не ми се струват толкова тежки, а по-скоро скалъпени като за холивудски имидж (СДжП).

Жаки, Ненчо Балабанов и Мария Игнатова
Скрит текст:Ма, как забрави ЕлЕна  Калевска ака Космеенергетичка!!!! !!!!!!!!!  Дето е с ново чийнье https://blitz.bg/layfstayl/elen-koleva-pak-zabrsa-bogat-lyubovni … i_news841027.html
Виж целия пост
# 12
Добре де, защо си правят такива извънземни зъби като на Благо Джизъса (Елен Колева визирам)? Аз не помня тя да е имала кофти зъби. Не е моделка или фолк звезда, актриса е, колкото по естествена, толкова по добре.
Виж целия пост
# 13
Чудно поднесена  тема! Gift Heart
Подарена на всички щуроцветни разкошници и прекрасници, които отделят време от живота си на тези детайли от света на известните.
БлагоДаря!/ само този начин на изписване бе пропуснат вчера от цялото, май и то е от Стопанката/
..................................
А иначе сериозно към нещата - в заведението на Стринка вероятно са с уокмен на ушите като работят и локдаунът им е уокдаун. ТеорИтично, както е писала същата госпожа.

Прочетох резюметата към тежките съдби на известните. Повечето ги знаех, но тук при толкова синтезирани накуп животи едно ми направи впечатление - егати  и многодетието им. Къде по 7, 12, 14 деца. По-малко от четири няма,  раждали, та раждали тия родители.
Виж целия пост
# 14

А иначе сериозно към нещата - в заведението на Стринка вероятно са с уокмен на ушите като работят и локдаунът им е уокдаун. ТеорИтично, както е писала същата госпожа.
На един негативен коментар от клиент във фейса беше отговорила, че с човек, който пише 'чиний' няма как да разговаря, а сега уокдаун, фастъци...
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия