Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Тя ми е сърдита без причина

  • 3 832
  • 73
Здравейте, един приятел на когото във форума са му дали добър съвет ме посъветва да пиша тук !
Та проблема ми е жената към която имам чувства! Тя ми е сърдита,без някаква причина.Засичаме се на няколко пъти, а тя не ми говори.Дори когато я поздравя!Проблема е, че може да съм и казал нещо и да съм я засегнал, но никога не съм я обиждал и не бих го направил! Лошото е, че само с мен го прави това да не ми говори!Когато се беше карала с един колега после си говореха.С нейната съквартирантка се карат постоянно но си говорят.Докато , сега на мен ми е сърдита без причина.Има ли смисъл да отида до тях и да се пробвам да поговорим ?И защо само с мен се държи по този начин ?
Виж целия пост
# 1
Според мен може би има смисъл да отидеш и да направиш още един -последен- опит да говорите. Понякога хората си просят така екстра внимание - вместо да кажат какво става, предпочитат да мълчат и някой да ги пита 200 пъти какъв е проблемът.
Направи го още един път, ако го чувстваш за нужно. Отиди, кажи, че не знаеш и не разбираш защо тя не говори с теб и би искал да решите проблема, кажи че си готов да комуникираш с нея, за да се изясните.
Ако пак откаже и реши отново да мълчи, просто се откажи. Жертвичките също трябва да се научат, че цупенето и просенето на внимание си има граници.
Виж целия пост
# 2
Като Елунария мисля, че има смисъл да опиташ веднъж да говориш с нея, да я попиташ защо се цупи, какъв е проблема и евентуално да се извиниш.

Предвид, че се кара постоянно с околните, със съквартирантката си, с колега, си мисля, че е депресивна, нервна, конфликтна личност и е по-удачно да се дистанцираш от нея. Другото е да опиташ да си начешеш крастата, предвид, че си влюбен, но с ясното съзнание, че обстановката ще бъде напрегната, можеш да загубиш ценни приятелства и връзки заради нейното поведение и да си скъсаш нервите заради нейните.
Виж целия пост
# 3
А може да е разбрала, че имаш чувства, и да не иска да ги окуражава. Точно ходене до дома ù не бих съветвала да се предприема, минава се граница. А и ти надали искаш да си говорите за времето, тъй че дори да ти проговори - много е вероятно скоро пак да спре. И не защото била скандалджийка.
Виж целия пост
# 4
Следващият път като не отговори на поздрава ти я попитай, "Ти не говориш ли с мен, да не съм те обидил нещо?"

Може да се е засегнала от нещо направено от теб, или някой да те е наклеветил, варианти за недоразумения всякакви.
Ние няма как да знаем защо така демонстративно не говори само с теб,  ще трябва да си изясниш въпроса.
Виж целия пост
# 5
Аз не разбирам - толкова ли боли, да се погрижиш за себе и да елиминираш съмненията, като просто я попиташ в прав текс: сърдита ли си и тн?
Едноминутно действие с бърз резултат срещу дни/седмици наред терзания и е ниски емоции.
Виж целия пост
# 6
О, не се сърди без причина.
Виж целия пост
Реклама
# 7
И аз като другите да кажа -  говорете, бе хора. Питаш я - направил ли съм ти нещо? Ако съм те засегнал, не съм искал, извинявай, но поне ми кажи, за да не допускам повече такава грешка"
Ако в проведения разговор си я обидил и имаш грешка - извини ѝ се. Ако нямаш - аргументирай се.
Ако нищо не каже - приключи с нея и си върви по пътя.
Виж целия пост
# 8
Вадиш кристалната топка, взимаш й пет лева и й врачуваш, в крайна сметка не четеш мисли...Шегата настрана - поговорете, но веднъж...питаш директно, ако не получиш отговор - по живо, по здраво, няма да е края на света...Хората сме нишки от емоции, едни се обиждат на едно, други на друго, няма как да знаем ако не водим диалог помежду си, но ако такъв ни бъде отказан е ясен знак, че няма желание за продължаване на отношенията...
Виж целия пост
# 9
Ако мъжът, в който съм влюбена ме подмине и спре да ми говори без причина ще бъда дълбоко обидена и ще му се разсърдя аз. Не понасям такива манипулатори.
Виж целия пост
# 10
Направил си си труда да пишеш, вместо просто да я попиташ.
Даже не си го представям. Тя те подминава и ти какво? Също подминаваш? Говори с нея. Сгазил си лука. Това, че не се сещаш как, не го прави да не се е случило.
Виж целия пост
# 11
Значи не живеете заедно. Ти имаш някакви чувства, но девойката се муси и цупи без да виждаш повод или причина? Остави я няколко дни. После питай за причината. Ако пак продължи да мълчи, настройвай се за леко оттегляне. Какъв е смисълът да си късаш нервите с такава?
Виж целия пост
# 12
Доколкото разбирам, харесваш момичето без да сте повече от приятели. Може да си казал нещо без дори да осъзнаваш, че си я засегнал. Просто я попитай какво има и защо не ти говори. Така ще се изясните.....

ПС: Аз примерно съм много разсеяна и като вървя по пътя, мисля за някакви си мои неща. Често се случва да не видя някого и/или да не го отбележа. А сега, като и недовиждам надалеч, вече съм съвсем завеяна. Много пъти са ме питали защо се правя, че не познавам някого, което всъщност не е точно така....
Виж целия пост
# 13
В учебниците, поведението на твоята приятелка се нарича "пасивна агресия".
Това ли й е отношението към теб по принцип?
Друг път случвало ли й се е?
Виж целия пост
# 14
В учебниците, поведението на твоята приятелка се нарича "пасивна агресия".
Това ли й е отношението към теб по принцип?
Друг път случвало ли й се е?
Само 1 път я бях помайтапил, че е клюкарка.После се изяснихме, а иначе не отношението и е винаги супер мило.А колкото до горните, тя знае , че я харесвам подарявъл съм и цветя.И аз мисля, че тя има нещо към мен но проблема е ,че не съм бил във връзка с по възрастна жена,а тя е на 37 аз на 26.Но се влюбих в нея заради характера и.Обича да е самостоятелна.Дори и любовно писма и бях писал.Пример последната ми сериозна връзка беше когато бях на 22,така спечелих момичето ,но и тя беше на моята възраст.А тук проблем за нея според мен са годините...
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия