Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Въпрос за забелването

  • 1 897
  • 32
# 30
На моите деца до сега почти никой никога не чува хрипове, а са водени при.различни педиатри, повечето от които работят в детското отделение на болницата. Бронхити и пневмонии са хващани след снимка. А един педиатър от детско, след като назначи лечение с инхалации и витамини докара за три дена сина ми до пневмония и три антибиотика, в това число на инжекции и в болница.
Бактериалната хрема как я лекувате в чужбина без капки и антибиограма, съответно антибиотик? Стафилококи, стрептококи, мораксела и всякаква друга гадост?
Откакто спрях да ходя при педиатри и личната лекарка (бивш педиатър) се осмели да ми лекува децата са в пъти по-добре. Но и тя при необходимост праща на специалист - ортопед, УНГ, кардиолог, невролог... Проблемът е, че областният ни град няма детски специалисти, а и голяма част от лекарите ни са на възраст 60+.
Виж целия пост
# 31
Мама Ру, на моите деца никога не са пускани секрети, съответно не сме трепали бактерии. Не мога да кажа дали педиатърката просто не е виждала причина за това, или практиката е такава. Но като общувам с други майка, досега не съм чула някоя да води детето си да му взимат секрет и да ползва аб капки. Изглежда, че тези неща се приемат за нормални. В първата година от дг синът ми беше нон- стоп сополив и доста често със силна кашлица. Водя го прицпедиатърката, преслушва, преглежда уши, гърло и толкова. Ако не ходеше на градима беше добре, стъпеше ли там и се почваше. Втората година походи малко, защото ни хвана пандемията. От там насетне разреди доста и в един момнет просто спря да боледува. Минахме без антибиотични капи, секрети и въртене в омагьосан кръг.
За протокола- само веднъж направи бронхит на 3г, други усложнения не е правил.
Виж целия пост
# 32
Препоръчана педиатърка не разпозна бактериална инфекция в памперс зоната. Разпозна я рехабилитатор от Дом Майка и дете, съответно натривката и антибиограмата я потвърдиха. След втори прием на една от ваксините поне лимфни възли и от там направи отит, слезе и надолу - без никакви симптоми се оказа с пневмония - 40 дена лечение и 4 Аб, последния в болницата ни коства лечение. След това 18 месеца беше ту с бронхит, ту с пневмония буквално ежемесечно и без да е помирисал ясла. Абсолютно, точно сринат имунитет. Сэщата педиатърка преслушваше гърдите на дъщеря ми, но при нея никога не се чуват хрипове и я докарваше до състояние на пневмония и болница / инжекции след 3-4 орални АБ и отказ да пусне изследвания. Иначе в града ни доста я хвалят и препоръчват. Ама години се въртяхме в омагьосан кръг.
До дете е.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия