Лунна торта

  • 26 642
  • 128
# 120
Цитат на: Anda
Цитат на: anomalia
Къде ги намираш тия натурални на Милка? Сори, че съм малко off topiс

Ъъъ, в магазин "Европа". Или да е било на "Нестле"? Сори, ако съм ви заблудила.

Нестле ще да е било Sad
Виж целия пост
# 121
Bibi тортата стана страхотна на вид и на вкус. Благодаря ти че сподели рецептата с нас.
Аз исках да се изфукам с нея пред свекървата и успях. Не съм очаквала толкова вкусна торта да стане.  Направих 2 крема - бял и кафяв и ги редувах шахматно с лъжица. Кафявия крем наистина стана малко по-рядък от белия, сигурно е от шоколада, но по начина по който ги разстелих, не му дадох възможност да се разлее. Използвах шоколадите на Милка-2 кафяви и 1 бял.
Отдавна толкова вкусна торта не бях яла. Не можах да я снимам, защото бързо я изядохме.

ПОЗДРАВЛЕНИЯ, защото и аз обрах овациите с нея.
Виж целия пост
# 122
Позволявам си да повдигна по-нагоре темата, защото имам едно питане, а не ми се иска да правя нова тема. Та въпросът ми е към тези, които са доволни от тортата - каква сметана използвахте, май Хоплата няма да я взимам заради негативните отзиви, може и заради това да са.
Виж целия пост
# 123
Аз я правих миналата седмица с Хопла бяха минали само 4 4аса от направата когато си хапнахме и беше мекичка, ходихме на гости и незнам дали стегнала повече на следващия ден.Преди я правех с Мегле, всички харесват тортата, и доста често ме карат да  я правя.
Виж целия пост
# 124
Аз я правих 2 пъти с Meggle и стана много добре. Единствения път, когато я правих с Hopla стана "течна" торта  Laughing Повече няма да взимам от тази сметана.
Виж целия пост
# 125
Аз я правих два или три пъти с Хопла и нямаше никакъв проблем - дори без да е стояла в хладилника си имаше форма. Щом сметаната се разбие добре, тя става гъста и твърда като белтъци на сняг. На всичкото отгоре бях сложила само 2 шоколада вместо три. Не знам защо при вас не се получава.
Виж целия пост
# 126
Направих я и стана страхотна! Мъжът ми, който много-много не обича сладко я обожава! Благодаря!
Виж целия пост
# 127
Само със сметана на Меле съм я правила, няма проблем...
(и с натуралните на Своге, ако има значение)
Виж целия пост
# 128
Вчера направих най-накрая тази толкова дискутирана торта Simple Smile! Стана фантазия. Наложи се да стои няколко часа извън хладилника, но не скапа.
Следващият път за разнообразие ще я приготвя в шампански чаши - трябва да се получи "Лунен крем".
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия