Зърнени храни и зеленчуци в пълна хармония!

  • 2 335
  • 47
С настъпването на пролетта всички мисли сякаш се насочват към хубавите моменти и баланса в живота – баланс между време навън и време вкъщи, баланс между семейство и приятели, между работа и почивка...

Балансът може да бъде приложен към много аспекти от живота и е особено важен, когато става въпрос за храненето ни. Осигуряването на достатъчно зеленчуци, зърнени храни, протеини, витамини и хранителни вещества е важно за поддържане на здравословен начин на живот. Тези елементи помагат и за набяването на нужната енергия през деня, за да бъдем своята най-добра версия. Но намирането на баланс в кухнята може да бъде предизвикателство.

За да ви помогнем да станете своята най-добра версия, пуснахме на пазара най-новия си продукт – миксове от зърнени храни и зеленчуци Cereali. Миксовете имат страхотен вкус и осигуряват балансирано количество зърнени храни и зеленчуци. Cereali миксовете са два вида за всеки вкус – тиква и елда, и зелен фасул и ечемик.

Защо да изберете новите миксове Cereali?
Те са богати на хранителни вещества и предлагат балансирано ястие с богато количество зеленчуци и зърнени храни. Един пакет е достатъчен за две порции и отнема само шест минути за приготвяне! Новите миксове са подходящи за всички, които търсят здравословни и балансирани блюда, както и за всеки, който се храни на растителна основа.

Домашен брънч с любимите поширани яйца със зелен фасул и ечемик
Уикендите са за наслада и хубави моменти със семейство и приятели. Все по-често тези срещи са случват на брънч – ритуал за потапяне в кулинарна наслада с вкусни ястия, които са перфектни за късна закуска или ранен обяд. Кой не обича вкусен старт на деня? Миксът от зелен фасул и ечемик е перфектната основа за сервиране на емблематична рецепта за брънч – пошираните яйца. Всеки ще бъде изкушен от цветното ястие в чинията.



Романтична вечеря с ризото с тиква и елда
С Bonduelle e лесно да впечатлиш. Когато готвим за любимия човек, често полагаме повече усилия, за да покажем любов и грижа. Демонстрираме страхотните си кулинарни умения, както и възможността да надскочим себе си, за да впечатлим половинката с чинията, която ще сервираме. Изненадайте партньора си с познато ястие, но добавете елемента на изненадата с микса на Bonduelle, за да направите апетитно ризото с тиква и елда, което никога няма да забравят.



Засищащ обяд с пилешки гювеч със зелен фасул и ечемик
Изобретателността в кухнята невинаги се постига лесно. Намирането на ястие с различни вкусове и гаранцията, че всички на масата ще харесат това, което сервирате, може да бъде трудно. Когато се съмнявате, винаги можете да се обърнете към тази рецепта за гювеч с пилешко, зелен фасул и ечемик, за да сте сигурни, че ще сервирате нещо, което всички ще харесат. Тази богата рецепта съчетава страхотни съставки, за да имате здравословно и пълноценно ястие.



Новата любима рецепта за салата с тиква, елда и козе сирене
Търсите цветна и питателна салата, богата на зеленчуци? Тази вкусна идея е идеална за дните, когато търсите бърза и лесна рецепта, която ще зарадва вашите вкусови рецептори. Добавете козе сирене към страхотната рецепта с броколи, тиква и елда, за да получите апетитно ястие, което ще искате да хапвате всеки ден.



Гмуркането в нови и вълнуващи вкусове винаги е незабравимо преживяване, особено когато е представено по удобен начин. Ето защо от Bonduelle планираме нещо специално за следващите месеци!

Очаквайте изненади с незабравими и вкусни награди във Facebook и Instagram страниците ни. Последвайте ни за безкрайни кулинарни вдъхновения!

Кой от двата Ceriali микса избирате - тиква и елда или зелен фасул и ечемик?
Какво апетитно ястие бихте приготвили с него?
# 1
Аз ползвам с удоволствие и двата,както и миксовете за крем супи. Страхотно и вкусно улеснение са в кухнята. Особено за голямо семейство, каквото е нашето.
Конкретно миксовете с тиква са личният ми фаворит.
Основно приготвям различни варианти на топли салати или добавям като гарнитура за месо.
Надявам се да се обогатят още предложенията на Бондюел с нови здравословни варианти на миксове.
Виж целия пост
# 2
Зелен фасил и ечемик- може да стане манджичка, но и вид топла/студена салата. Тиквата я предпочитам за десерт.
Виж целия пост
# 3
Тиква и елда е страхотен избор!
Виж целия пост
# 4
Бих пробвала миксът със зелен фасул - като гарнитура за месо или по рецептата за Домашен брънч с любимите поширани яйца със зелен фасул и ечемик
Виж целия пост
# 5
Тиква и елда. За супи и яхнии. 🙂
Виж целия пост
# 6
Бих пробвала и двете за супичка или яхнийка.
Виж целия пост
# 7
Тиква и елда! Вкъщи ядем елда на маджи доста често, да не кажа през 2 дни, така че микса би помогнал да разнообразим и проядем тикви Simple Smile
Виж целия пост
# 8
Зелен фасул и ечемик- бих опитала с удоволствие, елда не обичам, а зелен фасул обожавам!
Виж целия пост
# 9
Може би крем супа с микс тиква и елда, любопитна съм какъв ще е вкусът.
Виж целия пост
# 10
Определено тиква и елда ми допада повече. Бих ги приготвила на фурна със сметана.
Виж целия пост
# 11
Аз бих избрала ризото с тиква и елда 😊
Виж целия пост
# 12
Аз бих избрал с тиква и елда
Виж целия пост
# 13
Тиква и елда ми харесва повече като комбинация. За гарнитура бих я предложила.
С удоволствие ще опитам и зелен фасул и ечемик като самостоятелно ядене.
Виж целия пост
# 14
Тиква и елда бих пробвала, защото много обичам тиква. Зелен фасул не чак толкова. Ползвам замразени зеленчуци и консерви на Бондюел, с удоволствие бих пробвала и тези миксове. Даже се учудвам, че не съм ги открила по-рано.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия