Здравейте!
Не поръчвайте и купувайте от магазин за мебели Хоми Дизайн във Варна, https://www.facebook.com/hitDesign.
С тази публикация искам да изразя огромното си разочарование от тази фирма. Отново високи цени, които не отговарят на качеството.
Избрахме ги с надеждата, че ще получим качествено изпълнение на поръчката и обещания отличен монтаж.
Но се натъкнахме на почти едномесечното забавяне в доставката, за което най-нагло ни излъгаха, че причината за това е заради заболели от коронавирус, а всъщност е била поради грешно разкрояване на плоскостите. През това време матракът ни стоеше на земята.
След като най-накрая дойдоха да монтират се оказа, че има доста неточности в размерите на плоскостите и те не пасват на определените места, както и разминаване на едни спрямо други. Монтажниците сами виждаха нередностите, но по всякакъв начин се опитваха да ме заблудят или пък ми предлагаха нелепи идеи за прикриването им.
Изписахме един лист забележки и от офиса ни казаха, че такова нещо до сега не им се е случвало и много се извинявали. А никой не се извини, че са ни взели не малка сума пари и след като отремонтираха забележките, цъфнаха други които явно сами трябва да отстраняваме впоследствие, защото ако дойдат пак най-много да одерат още някоя стена.
Не искам да влизам в подробности, защото няма да ми стигне времето да ги описвам.
Виж целия пост