"Искам да попитам"-"Аз ще ти отговоря"

  • 8 749
  • 81
# 60
zizi top, мерси за инфото за каперсите!   bouquet
Виж целия пост
# 61
Хайде и аз тука..Не че имам да питам, ама знае ли човек.....

Е, не знаех какво е това мъфини......
Виж целия пост
# 62
За каперсите да допьлня,много ги харесвам в пьлнени калмари,сьс сирене  chef Сьщо така подхождат и на карпачото.
Виж целия пост
# 63
А какво е хемендекс?  Благодаря предварително за отговорите!
Шунка и яйца- от английски.

Само допълвам:

ham and eggs
Виж целия пост
# 64
Към Валя:

Много Благодаря! А и на Вери Joy

Имаш страшен аватар! Laughing
Виж целия пост
# 65
Аз имам питане - някой виждал ли е у нас т.нар. silken tofu. Трябва да представлява нещо като меко тофу, което се ползва за сладкиши (вместо масло и вместо извара примерно) и е безсолно. Аз лично съм виждала само тези тип кашкавал.
Виж целия пост
# 66
Аз тофу съм виждала в Билата, Пикадили и др. супермаркети, но не съм обръщала внимание какво е като вид, не че му разбирам  Blush
Виж целия пост
# 67
За каперсите да допьлня,много ги харесвам в пьлнени калмари,сьс сирене  chef Сьщо така подхождат и на карпачото.

и на всички сметанови сосове Peace
Виж целия пост
# 68
Вчера правих бананов кекс, но леко ме учуди факта, че в рецептата се слага и 1/2 ч.л сол   Rolling Eyes
Някой може ли да ми обясни за какво се слага тя в сладките изделия   newsm78
Виж целия пост
# 69
За солта знам,че се слага за да се разбият по-добре яйцата...А за по-добро разбиване на белтъци знам,че се слага 1-2 капки лимон......Аз също слагам малко сол като правя кекс.....
Виж целия пост
# 70
Вчера правих бананов кекс, ............
Може ли рецептата за този кекс?  Hug
Виж целия пост
# 71
Аз като разбивам яйцата слагам малко оцет, за солта не бях чувала  Rolling Eyes

t ilieva ще ти я пусна на лични да не разводняваме темата Wink
Виж целия пост
# 72
Аз като разбивам яйцата слагам малко оцет, за солта не бях чувала  Rolling Eyes

Аз за оцета пък чувам за първи път......Хубаво нещо е форума......А нещо поне по едно парче кекс за мен и  t_ilieva newsm78 newsm78 newsm78 - от мен ще е солта.....
Виж целия пост
# 73
Аз белтъци на сняг разбивам винаги като слагам щипка сол. И много е важно съдът да е сух.
Виж целия пост
# 74
Radina, мерси!
Мама Цоцоланка, добре че си се сетила и за мен. Благодаря ти!   bouquet
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия