За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 26 260
  • 760
# 750
Аз я ползвам за супи,баници,сладкиши...
Виж целия пост
# 751
Аз слагам на супи, десерти и кърита.
Виж целия пост
# 752
Благодаря
Виж целия пост
# 753
И на пръчици като пържени картофки не е зле цигулката, само ги овалвам с малко мазнина и там подправки на вкус - сол, пипер, сух магданоз или каквото друго ми щукне в момента. Във фурната или в еърфраера си стават много добре.
Не е нещо дето правя често но си е интересно за разнообразие. Обикновено с чеснов сос върви вкъщи но и това е въпрос на вкус.
Виж целия пост
# 754
Абе с две думи за всичко става. Simple Smile
Виж целия пост
# 755
Абе с две думи за всичко става. Simple Smile
Точно. Вкъщи любима е с кокосово масло и малко кокосова захар печена.
Виж целия пост
# 756
Е,  любима ни е печена с "крем карамел", на тиквеник,  и печена с мед и орехи, на крем, на супа, в къри... и за торта, и палачинки е хубава... за бисквити и хляб...
Ей така също - сладка крем супа със сладки крутони. Simple Smile

Виж целия пост
# 757
Аз и за кучето прибирам във фризера - печена или варена Flushed без захар.
Виж целия пост
# 758
Печена, пържена, на крем, супа, хляб, сладкиши, торта, ..... за всичко. Но това ни е любимото в къщи.
Виж целия пост
# 759
Оооо, пейч! Какво е това крехко тиквено творение, което вилицата разкъсва страстно?
Аз мога ли да го направя ( умения 1/10)?
Виж целия пост
# 760
тиква по севлиевски, в блога на Пейчев е.

нова тема, моля Simple Smile https://www.bg-mamma.com/?topic=1486121
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия