Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Може би съм влюбена в друг мъж....

  • 8 410
  • 345
Здравейте,нека и аз да се включа с моята тема за някой банална и смешна , за други може би интересна, за мен болезнена.
Нека да започна от началото ,аз съм 40 годишна ,семейна. До преди 5г. нямаше мъж който да е успял да ме изкуши да изневеря на съпруга ми. Но се появи той, красив леко срамежлив , беше ми клиент на работа . Оказа се ,че живеем в един квартал . От тогава се засичаме често и винаги се поздравяваме с усмивка. Не знайно защо този мъж ми се завря в съзнанието ,винаги когато се засичахме на мен ми омекваха краката и се чувствах като ученичка. И това продължава и до днес , с едната разлика ,че е по силно . На сегашната ми работа се засичаме още по често и всеки път като го видя ръце ми се разтреперват и сърцето ми ще изхвръкне. Забелязвам ,че той е много притеснен покрай мен и нервничи ,усеща се едно напрежение между нас . Понякога толко силно че може да се реже с нож.Имам силното усещане че и той ме харесва много , но не прави нищо за да се сближим. Веднъж го помолих за една услуга и видя в очите му че му е приятно . Дойде специално да ми донесе поръчаното от мен и очите му грееха когато видя че много се зарадвах. . Но до тук , нещата не се промениха , от другия ден нещата си бяха същите "здравей" "здрасти" "хубав ден" и това убийствено напрежение .Това ме измъчва много и ме кара да се съмнявам в себе си .Започнах да го следвам в Instagram , той нме прие но не пожела да ме последва .За пръв път имам огромното желание да се сближа с друг мъж повече от нормалното. Знам че това не е редно , напълно го осъзнавам , но опитите ми да го изхвърля от главата си са неуспешни.Пропуснах да кажа , разликата ни е 10г. е по млад от мен , за тези 5 години заживя с една жена , роди му се дете но нещата не им се получиха и се разделиха . Сега не знам дали има жена до себе си , винаги го засичам сам .
Готова съм да ме нахокате и оплюете , но ще съм радостна да ми дадете и съвет това вече не се издържа ...
Виж целия пост
# 1
Само това , че е 10 години по-млад е достатъчно да те отрезви. Какво очакваш от него?
Виж целия пост
# 2
Очевидно е, че ти липсва внимание у вас. За мъжа си нито дума не казваш, сигурно е някакъв незабележим и скучен, съвсем оправдано е да си търсиш емоции навън. Направо се развеждай и скачай при младия жребец преди той да е намерил утеха другаде, после ще пишеш как е да има да четем, че и на нас ни е скучно. Има ли тръпка между вас имате шанс, грабвай преди младежът да се е замислил че гониш 50-те, че това става много голяма психологическа преграда.
Виж целия пост
# 3
Какъв съвет очакваш?
По-млад е от теб с 10 години, може да иска все пак да съгради ново семейство, да има други деца, а ти си на всичкото отгоре и омъжена.
И аз на негово място не бих предприела нищо, дори да те харесвам.
Честно казано и на твое място не бих се занимавала.
Виж целия пост
# 4
Помисли какво в къщи се е "пропукало" и насочи енергията си натам.
Разликата от 10 г си е червена лампа отвсякъде и освен задоволяване на определени пориви не мисля , че би довела до нещо дълготрайно.
Виж целия пост
# 5
Ако не те е срам от мъжа ти и децата ви - пиши му, тъй стават заварките.
Виж целия пост
# 6
И аз това да питам.
Ако ще е за забавление, бива, но как се виждаш да стоиш до някой 10 години по-млад?
Виж целия пост
# 7
Човекът е пасивен, вие вече връзка им измислихте, че и развоя й.
Мацка, ако той имаше нещо по-така към теб, досега да е намекнал нещо, а и направо да е действал. Само че такива като него имат просто желанието да видят как е с по-голяма кака, да я изтряскат няколко пъти и да си продължат напред. И биха го направили защото си обвързана и не се предполага, че ще му увиснеш на врата с любовни признания.
Виж целия пост
# 8
Ако не те е срам от мъжа ти и децата ви - пиши му, тъй стават заварките.
Никъде в поста си не споменава деца. Авторке, деца имаш ли и колко са големи?
 
Иначе по темата ми прилича на ученическо увлечение един вид, макар да не сте ученици. И двамата сякаш се държите неопитно и срамежливо като тийнейджъри. Това не вярвам да е влюбване, както се намеква в заглавието, защото вие реално не се познавате що за хора сте в действителност, а сте си по-скоро на здравей, здрасти.
Виж целия пост
# 9
И аз това да питам.
Ако ще е за забавление, бива, но как се виждаш да стоиш до някой 10 години по-млад?

Никъде не съм споменала , че искам да градят бъдеще с него. Може би просто искам внимание от него и развлечение за определено време , а не сериозна връзка.
Виж целия пост
# 10
Ще цитирам една съфорумка - разрешаваме ти Grinning
Само внимавай да не се окаже, че забавлението накрая струва по-скъпо, отколкото си очаквала. За всичко се плаща, бих помислила какво съм готова да загубя.
Виж целия пост
# 11
Почвай нещо само ако си готова да загубиш всичко. Повечето кръшкащи сега ги хващат, защото кръшкат тъпашки с писмени доказателства.

Щом за пет години не се е активизирал дори и като е сам, според мен нищо няма да стане.
Виж целия пост
# 12
Човекът е любезен, според мен няма никакво напрежение, а само така ти се струва. И аз мога лесно да си представя, че на някой мъж са му светнали очите по мен, ако поискам, а то той просто ме е поздравил примерно. Това са големи глупости, нямаш ухажор в негово лице, къде е проблема?

Разбира се, можеш ти да му се натиснеш и да се получат нещата, но пак се питам за какво ще ти е цялото упражнение....
Виж целия пост
# 13
Помисли си дали като си заслепена, не бъркаш неговото възпитание, любезност и учтивост с привличане.
Човека може би си няма хал хабер за тебе, но  на теб ти се струва че има нещо от негова страна.
Все пак за 5 години ако е искал може поне да е опитал на кафе да те покани като за начало
Виж целия пост
# 14
Щом ти се занимава тогава, действай. Слагай картите на масата направо, на 40 "свърши ми една услуга" и последванки в Инста ... сигурно му е забавно.
На мен не ми изглежда като да те харесва.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия