Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... октомври

  • 80 725
  • 2 463
# 390
Ренко, тук е скъпо. Пломба мин 100лв, макар че скоро не са ми вземали само толкова.
В кабинета, в който последно лекувах зъб, е още по-скъпо, там мак почваха от 150...
Абе, лудница са цените.
Виж целия пост
# 391
Сиросче, браво за китките. Моите и ся не цъфтят, сал 1 цветче се мярка.
Винен кебап не мога са правя,агнешка супа па няма кой да близне, та...набързо спагети бърках.

Панди, 29 е варианта. С такси ще е под 10лв със сигурност.
Карфиола мислех, че на фурна го прави...? Обичам го и аз. В Лидл е 6лв...Close

Виното ми свърши Head Band
Виж целия пост
# 392
Мисте, последното е проблем. Нали имаш недовършен, да иде да купи.
Виж целия пост
# 393
И моето вино свърши. В тази връзка, Ренко, да си чула, че затварят нашия винпром?
Виж целия пост
# 394
Проблем и то голям..МУ  абсурд да иде ся до нон стопа...или тряя мнооого да го моля и ще ме изнудва за кво ли не, та Stuck Out Tongue Winking Eye  рупам бадеми.
Виж целия пост
# 395
Оф, нямам и какво да хрупам. Ни шоколад, ни ядки, ни дявол. Изрових само някакви обикновени бисквиДи от шкафа и сега се боря с еретичната мисъл да намажа върху тях масло и домашно сладко Animal Pig
Виж целия пост
# 396
Не съм,Бърд.Да поразпитам освен.
Добър ден.Кариес,но понеже е на два зъба,180.Добър ден,като приспаднем от касата някой лев-120.Добър ден,двайсет за лекарството...Добър ден,догодина пак ще се видим!Да бе,надявай се 🙄
Виж целия пост
# 397
Знам Ренко, че не питаш мен, но е 80-100 евро доплащане за фотополимер на един зъб без лечение, двойно ако са два, дори и съседни, така ги смятат. Това за здравно осигурен.
Виж целия пост
# 398
Карфиола мислех, че на фурна го прави...? Обичам го и аз. В Лидл е 6лв...Close
Точно на фурна, поръсен с повечко кашкавал, правя аз карфиола с бешамел. Между другото, от четвъртък в Кауфланд карфиолът ще е по 3 лева. По това време на година винаги е нереално скъп, но само след 2-3 седмици, като мине времето за правене на туршии, ще стане супер евтин.
Виж целия пост
# 399
Баш, Уиш. Винаги е така. После за стотинки го дават
Я, вземете нагответе един карфиол, па ме поканете, че или не мога да го сготвя или си го недолюбвам, а аз ям всичко.
Виж целия пост
# 400
Ренко, последно преди 2г. бях на зъболекар в Бг, точно кариес на два зъба. Чистене и пломба - 80лв.
Преди няколко месеца за същата работа в Англия - 700лв. 😑
 Поръчах на ММ да вземе от магазина червена леща и скариди. То се не трае.
Виж целия пост
# 401
Ренко, такива са цените, щом е и на два зъба съвсем. Предишната ми зъболекарка ги смяташе по повърхности, 120 за един зъб ми е взимала и то преди две години май беше. Тогава направо мигах на парцали като чух Simple Smile
Да имаше какво да правим, пък то пуст ген...
А това последното, дето го лекувах ни е ясно как е станало ни се виждаше на рентген, две години си е действало поне... И нищо не можеш да направиш.

Карфиолът е евтин точно седмица Joy ако го уцели човек...
Виж целия пост
# 402
Сирос, пробвала ли си фалшив ориз от карфиол? Смилаш го в блендер, изцеждаш водата от него през марля, пържиш в тиган със зехтин, чукваш няколко яйца, бъркаш и на финала добавяш кашкавал. Ако обичаш, поръсваш с чер пипер.
Само на външен вид е като ориз. Вкусът - не. Но е много добро.
Виж целия пост
# 403
Лоли, много се радвам Flowers Hibiscus
Сис, все едно говориш за моя Славчо. Само, че не говори, а само крещи. И ме дърпа за крачола.

Толкова съм уморена, че ни приемам, ни предавам. А трябва да звъня на нашите. Tired Face
Виж целия пост
# 404
Сиросче, карфиолът си е въпрос на вкус. Аз го харесвам най-много суров на салата и в туршия. И иначе го хапвам, де. Но си е разбираемо за мен, ако човек не го харесва.
На ориз пак си е карфиолен вкуса Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия