Instant Pot - тема 3 - мнения, рецепти и съвети

  • 43 901
  • 735
# 15
Който питаше за дулче де лече-то,да знае,че се получава в Инстант пот. Купих 3 консерви кондензирано мляко от Берьозка,махнах им етикетите,сложих върху решетка в ИП,покрих с вода (изцяло) и готвих 40 минути под високо налягане. След това natural release и чаках да изстинат консервите.



Виж целия пост
# 16
Да и аз слагам вода, колкото да покрие пастата. Обикновено си правя заготовка за Болонезе, отгоре пастата, вода и това е. Понякога става мааалко по-водно, ама не ми пречи, после попива пастата соса, като поизстине малко.
Виж целия пост
# 17
И аз си обожавам машинката, моята е голямата, с двата капака.
От големите плюсове е, че не чистя котлони.., но всичко ми харесва.
Особено тегавото телешко става божествено за отрицателно време.
Но аз готвя с групите във фейса - търсачките намират всичко, хората готвещи там знаят всичко.

Успех на всеки решил да се пробва с този уред!
Виж целия пост
# 18
И аз имам pot duo plus и понеже исках и фраер и се чудя кога ли ще дойде в бг ultimate lid. Thinking Много му се точа, не искам два капака и в същото време не ми се поръчва от uk, няма да има гаранция.
Виж целия пост
# 19
Здравейте! От един месец имам Instant pot Duo crisp and air fryer 8 l, търся рецепта за фазан на програма,, бавно готвене,,.
 И да се похваля с една баничка, за първи път използвах програма bake, получи се страхотна.
Виж целия пост
# 20
На решетката ли само сложихте хартията за печене и баницата? На колко време пекохте?
Виж целия пост
# 21
И аз имам pot duo plus и понеже исках и фраер и се чудя кога ли ще дойде в бг ultimate lid. Thinking Много му се точа, не искам два капака и в същото време не ми се поръчва от uk, няма да има гаранция.

След месец ще го има
Виж целия пост
# 22
Огромен плюс за мен освен всичко друго е, че не чистя котлони.

Иначе готвя по фейса - в групите там има всякакви рецепти, хората дето пишат знаят всичко и много помагат.
Успех на всички дето ще се решат да си купят ИП.
Виж целия пост
# 23
На решетката ли само сложихте хартията за печене и баницата? На колко време пекохте?
Не съм слагала решетката, хартията е директно във вътрешния съд, намазних я и наредих навитите кори. Първо на соте, за 15 минути, под обикновен капак, за да се запече отдолу. След това със запичащия капак, bake 160 градуса, бях нагласила на 40 минути, но на 35 минута я проверих с клечка и прецених, че е готова, беше се много хубаво запекла отгоре.
Виж целия пост
# 24
Някой има ли такива?
Дали става за сушене и за печене на сладки?
Виж целия пост
# 25
Това изглежда яко😳😁 сигурно ще стане, защо не
Виж целия пост
# 26
При мен на ниндждата на разни приставки крачетата са от някаква недраскаща материя. Това не знам как ще се понася с покритието
Виж целия пост
# 27
На пота е стоманено, тъй че не би трябвало да му стане нещо.
Виж целия пост
# 28
моето има някакво сиво покритие, но не е тефлон.
Виж целия пост
# 29
А вие какви други тавички, скарички и разни други принадлежности имате?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия