Идея за бизнес в Германия

  • 1 030
  • 10
Здравейте приятели моля за съвет искам да си отворя малък бизнез колкото да нямам шеф във главата си и да си изкарвам прехраната от моя работа въпроса ми е какви съвети бихте ми препоръчали във Германия живея със езика съм добре, във главата ми се върти идея за продажба на понички и палачинки дали си струва моля за съвет. Благодаря ви от сега.
Виж целия пост
# 1
Където живееш има ли други такива сергии? Защото конкуренцията ще ти бърка в кесията.
Виж целия пост
# 2
Супер идея. Сигурно много ще върви с биричка.
Виж целия пост
# 3
Отвори детска кухня, с всички варианти - мюсюлманско меню, био, вегетатианско и тнт.
Сериозно говоря, всички кухни от рода на Апетито са само за детски градини и училища и обикновените майки карат само на бурканчета.
Голяма маркетингова дупка, чак се чудя как още не е запълнена. Предположеното ми е, че ще е скъпо и няма да е рентабилно.
Виж целия пост
# 4
Детска кухня няма сигурно щото регулациите са жестоки.
Виж целия пост
# 5
А какво умееш - ремонти на къщи, на коли, на ел. джаджи, готвене, шофьор, фризьор?
Насочи се към това, което ти е познато като за начало. 
Виж целия пост
# 6
В храненето винаги ще си добре, но чужденците, знаеш имат някакви други вкусове.
И аз живея в чужбина, при нас, местните не харесват мазнотията в бг храна, в случая - поничките да не плуват в мазнина. Едно детенце, каза, че българската пица, не му харесала, че е мазна.
А имам една позната сръбкиня, от 2 години им меси баници тип бюрек, но не ги купуват, принуди се да прави щтрудел от същото тесто, щтруделът върви, а тази година е минала и на хляб, и хлябът върви.
Виж целия пост
# 7
В храненето винаги ще си добре, но чужденците, знаеш имат някакви други вкусове.
И аз живея в чужбина, при нас, местните не харесват мазнотията в бг храна, в случая - поничките да не плуват в мазнина. Едно детенце, каза, че българската пица, не му харесала, че е мазна.
А имам една позната сръбкиня, от 2 години им меси баници тип бюрек, но не ги купуват, принуди се да прави щтрудел от същото тесто, щтруделът върви, а тази година е минала и на хляб, и хлябът върви.

хляба е добра идея но къде може да се продаде
Виж целия пост
# 8
Е как къде да се продаде?
Наемаш си помещение, оборудваш пекарна и щанд за продажба на видове хляб, брецели, кроасани и подобни.
Напиши Backerei в  Гугъл и ще видиш какво е.
Виж целия пост
# 9
В храненето винаги ще си добре, но чужденците, знаеш имат някакви други вкусове.
И аз живея в чужбина, при нас, местните не харесват мазнотията в бг храна, в случая - поничките да не плуват в мазнина. Едно детенце, каза, че българската пица, не му харесала, че е мазна.
А имам една позната сръбкиня, от 2 години им меси баници тип бюрек, но не ги купуват, принуди се да прави щтрудел от същото тесто, щтруделът върви, а тази година е минала и на хляб, и хлябът върви.

хляба е добра идея но къде може да се продаде
мойта позната първо беше наела едно голямо помещение и беше нахвърляла едни дълги маси и тя си месеше тестото. А за клиентите имаше само 1-2 кв м, пространство, колкото 1 клиент да влезе, където е изложила 2-3-4 неща (баница, щтрудел и още нещо) и само това продаваше. А сега, като има вече и хляб, наела е нещо по-представително, има си продавачка и сигурно карат нещата от старото помещение. Загледах се хората какво купуват, най-често хляб. Освен това беше сложила и пици, те са със същото тесто, предполагам, сигурно повече вървят от баниците.
Виж целия пост
# 10
В храненето винаги ще си добре, но чужденците, знаеш имат някакви други вкусове.
И аз живея в чужбина, при нас, местните не харесват мазнотията в бг храна, в случая - поничките да не плуват в мазнина. Едно детенце, каза, че българската пица, не му харесала, че е мазна.
А имам една позната сръбкиня, от 2 години им меси баници тип бюрек, но не ги купуват, принуди се да прави щтрудел от същото тесто, щтруделът върви, а тази година е минала и на хляб, и хлябът върви.

хляба е добра идея но къде може да се продаде
мойта позната първо беше наела едно голямо помещение и беше нахвърляла едни дълги маси и тя си месеше тестото. А за клиентите имаше само 1-2 кв м, пространство, колкото 1 клиент да влезе, където е изложила 2-3-4 неща (баница, щтрудел и още нещо) и само това продаваше. А сега, като има вече и хляб, наела е нещо по-представително, има си продавачка и сигурно карат нещата от старото помещение. Загледах се хората какво купуват, най-често хляб. Освен това беше сложила и пици, те са със същото тесто, предполагам, сигурно повече вървят от баниците.
  а какви са изискванията за Бекерай смисъл трябва ли да имам сертификат за гастрономия или всеки искал може да си отвори примерно нещо като бекерай продажба на готова храна предполагам че може това не е ресторант, след това какво следва след откриването на магазинчето как се започва какви документи са нужни ?
Благодаря на всички за отговорите
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия