Клуб "Дъра-бъра" за татковци.

  • 3 062
  • 4
Ако разрешат "Мамите" - модератори, да си имаме раздел "само" за татковци. Да си "приказваме" на воля татковците по всякакви теми, без цензура, но разбира се в рамките на джентълменския тон /без грубости, нападки, обиди или реклама/.
п.п. И понеже "оцеляхме" да предложа два "екзистенциални" въпроса, вълнуващи ме днес.
1. Мигачите в мпс-етата - моля ви, ползвайте ги. Знам, че е трудно, не е фешън и хабят ток, ама все пак е хубаво да информирате на къде ще карате. Не че съм много любопитен, ами някак е по-удобно да не гадая.
2. Новата европрограма за фотоволтаици за еднофамилни "обекти". Само на мен ли ми е нелогично, да има изискване да си на "твърдо" гориво за отопление? Как аджеба ще намаляваш т.н. въглероден отпечатък с фотоволтаици? Или програмата е за големите вили отопляващи се с камини, или за тез дето преди година, две /пак по програма/ сложиха пелетни системи, сега да ги сменят с фотоволтаици?
Виж целия пост
# 1
1. Това с мигачите е страховита мистерия, от години не разбирам защо се ползват.
2. Шантави са тия европейци
Виж целия пост
# 2
Еййй... привет bradatko. Вече мислЕх, че сам си говоря тук. Ама може и тъй да е. Wink 
А тоз месец най ме вълнува кога ще е откриването на сезона, да се избръмча как си трябва, че не се трае. То не че не бръмчах и зимата и преди няколко седмици - ама друго си е "офицЯлно" да ти рекЪт - ай бръмчи сега!
Виж целия пост
# 3
Моторджийски сезон, да? Аз кат един дъртак чакам да се позатопли да ходим с хлапето на риба Stuck Out Tongue Winking Eye
Виж целия пост
# 4
Открихме официално мото-сезона. Ей ви няколко картинки, пък може и да ви харесат. Wink ..


Първата е доказателстви, че и "чопъристите" може да са "еко". Wink
А втората е от кратката разходка след навалицата.
п.п. и пак да спомена - мигачите НЕ изтощават нито колата нито водача, а пътните знаци и маркировка са там с определена цел, ако не ви затрудняват много - моля спазвайте ги.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия