Крилца по китайски

  • 32 018
  • 127
# 120
Пробвай! Моите днес вече са готови!  Peace
Кажи колко кола слагаш на пакет крилца (около 0,5кг. са)
1 бутилка от 500мл.
За пакет от 500 до около 700грама все 1 бутилка слагам.
Виж целия пост
# 121
хм Thinking аз сожих на кило крилца 1/3 от една малка бутилка пепси. Не си представям ако бях сложила повече, колко часа още щях да чакам да се сгъсти. Иначе ползвах светъл сос. Бяха си супер.
Виж целия пост
# 122
Виж целия пост
# 123
Когато открих, тази рецепта, вече бяха минали повече от 90 дни, от последния пост в темата.
Сега, щом и без това темата се "събуди", ще се възползвам и ще споделя, че това са най- вкусните и лесни за приготвяне крилца!
На всичкото от горе, вече съм зарибила и няколко съседки...
pina, благодаря!
Виж целия пост
# 124
Ехааа, много се радвам!  Grinning   Наистина са много лесни и бързи!  Peace
Виж целия пост
# 125
Мммм,любимите у нас крилца!Невероятни са,правя поне веднъж месечно,дъщеря ми ги обожава.Ха, и аз съм запалила нясолко приятелки с тази вкусотия.
pina благодаря за рецептата  bouquet
Виж целия пост
# 126
я да се запиша и да питам...след готвенето лесно ли се измива съда, в който  е бил този сос...че мисля д апробвам довечера, а напоследък съдовете ми все загарят и после едно киснене и жулене...
Виж целия пост
# 127
Да, той не става (не би трябвало да стане) много гъст. Дори съвсем лесно се отделяше.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия