Майчинството счетоводно - 95

  • 39 479
  • 739
# 735
От телефон или компютър се опитвате да влезете?
Ако е от компютър и часовника му не е сверен не може да се ползва услугата Grinning
И от двете пробвах. Все същата грешка ми изписва.
Има ли ПИК срок на валидност? Rolling Eyes ЕГН-то е ясно, че не се променя... ПИК-ът е връчен през 2017 г.
Не, няма валидност, той си е постоянен. Вижте някой символ да не сте сгрешила, някоя буква на кирилица и латиница, или цифрата 0 с буквата О…
Виж целия пост
# 736
Пробвай да изпишеш ПИК във файл Ексел, на компютър и след това с копи-пейст да го пренесеш на страницата на НОИ. Казвам в Ексел, защото в друг формат има възможност да се получи интервал преди или след поредицата от символи и при копиране да не стане отново.
Виж целия пост
# 737
Здравейте, от 17.06 излизам в 45 дневния болничен и вече ми изписва средно дневната сума при майчинство, искам да попитам, това ориентировъчно ли е или 100% ще бъде изписаната сума?
Виж целия пост
# 738
Да попитам, видях че предния болничен е регистриран в НОИ от работодател в срок. Този болничен се води за общо заболявание, поне по това,което беше написано на него. Нормално ли е още на Код на причина за временна неработоспособност по БЛ още да седи 0 кода? Прегледах назад и на общо заболяване не е бил 0 кода, а код 1.  Пише и че в момента се обработва, но се очудих да не би да има някакъв проблем и за това да седи на 0.
Виж целия пост
# 739
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия