Пълнозърнест сусамов тахан от кой производител

  • 1 015
  • 9
Здравейте , търся мнения за пълнозърнестия тахан на различните бг производители , което вероятно е важно и за всички любители на сусамовия тахан

Често попадам на тахан от уж сусам , но няма аромат на иначе благия и плътен сусамов аромат и това ме кара да мисля , че не е сусамов този тахан .
Хубав беше за мен  Пълнозърнестия тахан от Рупите ,на сергиите до Дома на б.Ванга ,но нямам възможност да купувам редовно от там .
Купувала съм сусам на Викинутс , но сякаш не останах очарована от него ...

Ще съм благодарна , консумиращите редовно сусамов тахан да споделите  мненията си за таханите , които сте консумирали  и да сме си полезни взаимно ..

Желая хубави дни на всички 🌞
Виж целия пост
# 1
От Вики нутс и аз не съм доволна, много са редки. На Балчо са хубави, от купуваните оттук също съм доволна - https://gymbeam.bg/
Виж целия пост
# 2
Вкъщи купуваме от Лидъл,на буркана пише бои сусамов тахан и на нас се харесва.Детето също го яде,та съм доволна.
Виж целия пост
# 3
Купувала съм на “Балчо”едно време.Сега си го правя сама-купувам пълнозърнест небелен сусам на семена ,запичам леко на сух тиган и го меля в робота със зехтин до хомогенност.Много по-евтино ми излиза по този начин
Виж целия пост
# 4
https://www.olx.bg/d/ad/susamov-tahan-naturalen-trandevi-CID1012-ID8IzzV.html
https://www.susamovtahan.bg/products/susamov-tahan
На мен лично първия повече ми харесва.
Виж целия пост
# 5
Сусамовият тахан от Ивайловград е много хубав. Купували сме си директно от производителя, на место и но е показвал как се прави. Правят го съвсем автентично, както се е правил едно време. Много е хубав.
Виж целия пост
# 6
Сусамовият тахан от Ивайловград е много хубав. Купували сме си директно от производителя, на место и но е показвал как се прави. Правят го съвсем автентично, както се е правил едно време. Много е хубав.

и други хора го харесват този на Михайловград и сякаш ще го пробваме и него
Виж целия пост
# 7
Купувала съм на “Балчо”едно време.Сега си го правя сама-купувам пълнозърнест небелен сусам на семена ,запичам леко на сух тиган и го меля в робота със зехтин до хомогенност.Много по-евтино ми излиза по този начин
Може ли малко повече указания и пропорциите за този домашен тахан?
Виж целия пост
# 8
Таханът е само сусам, няма пропорции там... Дори и зехтин не му трябва, сусамът е грубо половината от него мазнина. Мелиш докато стане гладко. Ако на теб или на блендера ви писне преди този момент - спираш, почивате си да се охладите и бръмчиш още Grinning Докато стане.
Носи по принцип и мааалка щипчица сол, не се усеща солено но му подчертава вкуса, друго нищо не му трябва. Знам че някои добавят я мазнина, я малко водичка, но това вече не е чист тахар. Особено ако е вода дори и мъничко, става много по-нетраен резултатът.
Виж целия пост
# 9
Препоръчвам таханите на Pepe. Сусамовите са пълнозърнест и белен.
Но има и още поне 8 вида.
Влюбена съм в лешниковия тахан, търся го на мястото на шоколад всяка вечер.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия