Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Вие как бихте постъпили?

  • 5 361
  • 71
Здравейте! Имам малко дете, което водя на една площадка наблизо. Но тя редовно се посещава от едни и същи хора , с които постоянно стават някакви интриги , и ми идва в повече. Прежалвам се и ходя само заради детето, но по принцип ми се иска да нямам досег до тези хора. Не е като да няма къде да ходим,  дали си струва жертвата? Вие как бихте постъпили на мое място? Оставате там и водите детето , независимо дали ви е приятно на вас или ходите на места, където и на двамата ще ви е добре? Детето до този момент няма предпочитания къде да излизаме...
Виж целия пост
# 1
Когато беше малко отивахме само където и на двамата ни е добре. Въобще не ми трябват интриганти и клюкари. Като порасна и почна да се отговаря вече го пусках самò на площадката да си играе и там щом иска. Аз си нямам работа при ония.
Виж целия пост
# 2
"Да стоим ли където ни е гадно, или да отидем другаде и да ни е приятно?"
Наистина ли виждаш дилема тук?
Виж целия пост
# 3
Незабвно сменете площадката
Виж целия пост
# 4
Какви пък толкова интриги могат да се въртят на детска площадка?
Не разбирам какъв е проблемът, както не ти е приятно и след като детето няма претенции, просто смененте мястото за игра.
Виж целия пост
# 5
То проблемът не са децата, а явно придружаващите - родители, баби и дядовци...аз бих я сменила и не бих си причинила подобно напрежение, още повече като детето няма претенции къде да играе. Дано успеете да си намерите вашето място🤗
Виж целия пост
# 6
5-то дете гледам, без да ходя по площадки и гледам да ми е конфортно всяко излизане.
Виж целия пост
# 7
В никакъв случай недей да седиш при хора, които не са ти приятни. Отиди на друга площадка, а там нищо не се знае, може да намериш нови и приятни хора.
Виж целия пост
# 8
"Да стоим ли където ни е гадно, или да отидем другаде и да ни е приятно?"
Наистина ли виждаш дилема тук?

Това е сложен житейско-философски въпрос. Ако няма дилема, нямаше да има тема.           Smile
Предполагам, че авторката ще търси решение поне докато детето тръгне на училище.          Smile
Виж целия пост
# 9
Доста площадки сме посещавали, като цяло съм учтива до степен да поздравя на влизане и да кажа чао на излизане. Не са ми интересни разговори тип "офффф мойто 2 дена не е акало" или махленски клюки и т. Н. Затова предимно се въртя около детето. Има само 1-2 други майки, с които разменяме малко повече реплики. Въобще не ми пука кой и какво казал и защо.
След като не ви е ок на тази площадка, ами отидете на друга. Пука му на детето на коя точно люлка се люлее.
Виж целия пост
# 10
Е то реално няма нито един довод да продължавате да ходите.
Прекалено близо ви е, а другите места далеч?
Ще направите още 100 крачки и няма да има драма.
Виж целия пост
# 11
Като новоизлюпено мамче имам средно тъп въпрос - какво налага да се комуникира с въпросните хора на площадката? Детето се забавлява там, аз съм наоколо и толкова. В моята глава, освен ако не стане проблем между децата, не съм длъжна да се занимавам с околните.
Виж целия пост
# 12
Социален натиск, и е прието, че трябва да си говориш с хората, ако ли не - значи си невъзпитан темерут, надута пуйка, и тн.
Виж целия пост
# 13
Което няма как да знам за себе си, ако не говоря с тях Simple Smile Works for me 😅
Ще го мисля като дойде. Едва ли ще мога да ползвам трика с четенето на книга, както в служебния транспорт, но няма да пречи да опитам Grinning
Виж целия пост
# 14
Оох Изсмях се Grinning
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия