Солена торта

  • 8 584
  • 29
# 15
Много вкусна торта! Ето аз какво сътворих благодарение на Вас
http://dessisite.hit.bg/P1020418.JPG


Страхотно се е получило! Hug
Виж целия пост
# 16
Благодаря Simple Smile
Виж целия пост
# 17
непременно ще пробвам
Виж целия пост
# 18
момичета искам да питам нещо за тая торта  Embarassed
аз я правих вчера стана много вкусна и много красива  Mr. Green
обаче нямах форма за торта или нищо подходящо в което да е сложа а и нямаше как та сложих я в тавичка кръгла но пюрето ми стана страшно много не можах да го оползотворя всичкото и стана течно абе не много течно хем спазих пропорциите ама течно  Embarassed и парченцата не излизаха като такива ами на каша направо ужас  Sad
защо така
Виж целия пост
# 19
като я подържиш в хладилник и се стяга. за директна консумация след приготвяне предлагам всяка порция да е в отделна купичка или чинийка - няма да се налага да режеш  Laughing
Виж целия пост
# 20
благодаря за идеята за отделни купички др път ще пробравам така
а за хладилника държах я и то няколко часа ама  #Cussing out
Виж целия пост
# 21
благодаря за идеята за отделни купички др път ще пробравам така
а за хладилника държах я и то няколко часа ама  #Cussing out
пак заповядай Hug
Виж целия пост
# 22
момичета искам да питам нещо за тая торта  Embarassed
аз я правих вчера стана много вкусна и много красива  Mr. Green
обаче нямах форма за торта или нищо подходящо в което да е сложа а и нямаше как та сложих я в тавичка кръгла но пюрето ми стана страшно много не можах да го оползотворя всичкото и стана течно абе не много течно хем спазих пропорциите ама течно  Embarassed и парченцата не излизаха като такива ами на каша направо ужас  Sad
защо така





Пюрето ти е станало много течно.Въобще не трябва да се разлива. Peace
Виж целия пост
# 23
Аз в картофеното пюре за тортата не слагам мляко само масло и сол
Виж целия пост
# 24
Цитат
Аз в картофеното пюре за тортата не слагам мляко само масло и сол
е как го разбиваш тогава за да стане гладко  newsm78
на мене пасатора ми направо прегря с мляко а без не знам сигурно ще гръмне Rolling Eyes
Виж целия пост
# 25
Цитат
Аз в картофеното пюре за тортата не слагам мляко само масло и сол
е как го разбиваш тогава за да стане гладко  newsm78
на мене пасатора ми направо прегря с мляко а без не знам сигурно ще гръмне Rolling Eyes



Аз пасатор не използвам.Ако са горещи с пасатора ще станат на дъвка,затова се налага да слагаш и повече мляко.
още докато са горещи ги пасирам с вилица или от тези приспособления с дупките и слагам масло и съвсем малко мляко.
Виж целия пост
# 26
Сварявам картофите и с решетестото за пасиране ( закачат се обикновеннно на стената заедно с черпак и т.н ) , ох дано съм обяснила добре за кой уред става въпрос , ги намачквам, после добавям малко масло и сол.
Виж целия пост
# 27
момичета искам да питам нещо за тая торта  Embarassed
аз я правих вчера стана много вкусна и много красива  Mr. Green
обаче нямах форма за торта или нищо подходящо в което да е сложа а и нямаше как та сложих я в тавичка кръгла но пюрето ми стана страшно много не можах да го оползотворя всичкото и стана течно абе не много течно хем спазих пропорциите ама течно  Embarassed и парченцата не излизаха като такива ами на каша направо ужас  Sad
защо така

Аз я правя без форма, директно оформям в по-голяма чиния с ръце.Картофите не ги пасирам,а ги рендосвам,останалите продукти са по желание-грах,колбас,кис.краставички и т. н.Всичко нарязано ситно,омесвам всичко и го оформям,накрая намазвам с по-малко от една опаковка майонеза,бордюра-с магданоз и т. н.Накратко както ви харесва я украсявате.Като се разреже не е на пластове,а е като мозаика,но за мен е по-лесния и ефектен начин.
Съжалявам,но нямам възможност да покажа Embarassed
Виж целия пост
# 28
Аз тази торта е правя като запеканка.
Слагам я в стълкен съд и добавям настърган кашкавал отгоре.Запичам.Голяма вкусотия!
Виж целия пост
# 29
Ще се пробва!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия