Accounting academy Нет Ит

  • 2 315
  • 7
Здравейте,
Има ли други подведени от Нет Ит?
Накратко моята история с тях:
Много некоректно отношение. Вчера започна курсът по “Оперативно счетоводство”, в който съм записана и за който съм платила такса от 790лв. за първи семестър. Преди да запиша този курс в Нет ит, записах техния курс “въведение в счетоводството”, който беше проведен по изключително издържан и занимателен начин. Вчера започна основният курс, воден от друга преподавателка, не останах доволна. Изобщо. Преподавателката не обяснява добре и след всяка своя дума има едно паразитно “ъ-ъ-ъ”, което освен че съсипва лекцията, ами и навежда на мисълта че не е подготвена за урока. Изразих недоволството си по време на курса и в няколко последователни имейла, в които изразих желанието си да прекратя подписания договор в законовия 14 дневен срок за право на отказ , да ми възстановят вече платената сума за курса и да преустановя обучението си. Първоначално не получих отговор и след още няколко опита за контакт от моя страна, ми отговориха че ще гледат записа и ще пуснат анкета, за да проверят дали казвам истината и след това щели да излязат с решение. Което означава, че не смятат да постъпят коректно и да ми възстановят добросъвестно платената сума от 790лв предплата за ЦЕЛИЯ първи семестър от обучението.
Ще сезирам Комисията за защита на потребителите и с тази оценка искам да предпазя потенциални други потърпевши.
Виж целия пост
# 1
Не съм сигурна, че имаш основание за възстановяване на сумата, тъй като получаваш дадената услуга, в случая курс. Това, че преподавателят не ти допада, не е причина, няма как да се хареса на всички. По-скоро поискай да те презапишат за курс при друг преподавател.
Виж целия пост
# 2
Ами не съм съгласна. Курсът се провежда онлайн и се подписва договор от разстояние, съгласно Законът за защита на потребителите имам право да се откажа в 14 дневен срок. Сумата е предплатена и не получавам качествена услуга. Дарения не мисля да им правя. И не става въпрос, че не ми допада преподавателят, а че преподавателят е редно да е подготвени за лекцията, а не останах с това впечатление. Не ми беше предложена алтернатива никаква. Така че, не 800лв., няма да хвърля в кофата.
Виж целия пост
# 3
Опитай се, дано имаш успех. Въпреки че се съмнявам...
Виж целия пост
# 4
Всеки договор може да бъде развален в срок от 14 дни по закон. Мен това не ме съмнява.
Виж целия пост
# 5
както са казали опитай да те презапишат при друг преподавател.
Дай шанс на човека, може само на първата лекция да е така. Може да не е свикнал с новите хора и да е притеснен.
Виж целия пост
# 6
Няма опция за друг преподавател. Не ми бе дадена абсолютно никаква алтернатива и първоначално изобщо не ми отговаряха от администрацията. Последвалият отговор игнорира изцяло желанието ми да прекратя договора, а съдържа тяхното желание да гледат обстойно видео записа, да пуснат анкета към другите студенти, и щели да излязат с решение. Аз любезно изразих разочарованието си още по време на лекцията и имаше мнения в моя подкрепа, така че това не е само мое наблюдение. Отделно от това в последствие ми беше ограничен достъпа до видео записа и материалите на лекцията. В Google има доста негативни коментари за тях, които не бях видяла по-рано, за съжаление. Вече не смятам, че е до шанс, а до практиката им.
Виж целия пост
# 7
Здравейте!

Успяхте ли да завършите курса?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия