Пазарът на недвижими имоти в България, какво се случва реално - тема 73

  • 31 221
  • 766
# 765
По - горе имаше статистика колко % от населението имат собственост под формата на жилище. По спомен бяха 87%.. ами съжалявам, но проблема не е в нашият телевизор. Ако половината година пътувате из страната или в чужбина понеже работата ви е обвързана с това Оли просто сте човек авантюрист и търсите приключения.. разбирам наема да ви е желана опция.
Другото, което ще кажа е че никой не твърди, че заемите нямат разход. Имат си и аз го предпочитам, защото да сме живи и здрави ще имаме жилище и поне доколкото е благосклонна съдбата.. някаква сигурност.
И друг път съм писала, че има много хора тук, на които гроздето им е кисело и затова обясняват как онези, които го ядат са тъпите.
То гаранции в живота няма за нищо и за никого.. лихви, войни, катаклизми.. на всички ни е ясно, не живеем с розовите очила.
Онова за баба.. по адекватно ми е да си живея при нея, ако не можехме да си купим жилище. 800 лв за една година са 9600 лв.. за 4 години щях да събера парички за един предварителен договор и едни 10%.
Виж целия пост
# 766
Заповядайте в новата тема - https://www.bg-mamma.com/?topic=1580697.new#new
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия