Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Санаториум в Сандански

  • 135 147
  • 158
Пускам отделна тема, за да я видите. По идея на Пепа Георгиева май си заформяме едно форумско купонче - всите дето имаме нужда от санаториум за децата си. Пускам тука телефоните на санаториума в Сандански - за сега сме резервирали места за 8 - 22.05 - трябва поне 14 дни за да има ефект за децата. В момента желаещите сме - аз, Пепи, мама Иги, Йосарян. Хайде - идвайте и вие. Трябва само да се обадите на един от тези телефони - 0746/ 32439 или 0746/30834. Това е телефона в самия санаториум - където можете да кажете датата, от която искате да отидете и докога - записват името ви и това на детето/децата ви. Струва по 14 лв. за дете и 20 лв. за родител - това включва храна, спане, процедури. Сега проучвам как стоят точно нещата с ТЕЛК-овете. От санаториума ми казаха, че още нямат инструкции. По принцип след 20 март трябва да се потвърди резервацията и тогава ще имат повече информация какви документи ще са нужни, за да ползваме отстъпката.
Хайде.... давайте!
Виж целия пост
# 1
Моята е на училище до 15 юни и никъде не можем да мръднем. Rolling Eyes
Виж целия пост
# 2
Прибавям офертата към мечтите си. Хлапето е ученик, мама Кали - даскал. Никой от нас няма белодробни проблеми. Пролетната ваканция съм си я заплюл за екскурзионно по билото на Балкана от вр Шипка накъдетонивидят очите.
  Само двамата с Кирил.
  Двама мъже, един самар, две тояжки и два чифта кубинки.
  Автобуса Разград - Пловдив спира на върха.
Виж целия пост
# 3
аз искам да водя Ния, но не мога да си взема отпуска 2 седмици по това време:(
сега сме решили да навием баба и да ходи с нея за 10-14 дни. мислехме за април...май по-добре ли е като време за ходене на Сандански? по ЗК не може ли да се ходи на санаториум...или 14 лева е със ЗК?
Виж целия пост
# 4
Ходили ли сте там вече ? Какви са битовите условия в стаите?
Виж целия пост
# 5
Дано Пепи се включи, че тя ходи през септември и най-добре може да каже за битовите условия.
Агнешка, 14 лв е без НОИ без ТЕЛК - ако водиш здравичко дете - мисля, че имаме право след като децата са с ТЕЛК. Но от санаториума ми казаха, че тепърва ще получат новата информация и да се обадим към март месец. така че ще ви държа в течение. Проблемът е, че ако не запазим места сега - после ще е късно.
Е, Волф, така се надявахме на мъжка компания.....
Виж целия пост
# 6
Аз в Сандански съм ходила, но в самия санаториум не. Знам, че има сграда с по-добри условия и такива, на които им предстоят голяяяяяяяяям ремонт. Дали са се подобрили навсякъде не мога да кажа. Иначе е много хубаво, аз не мога да дойда защото сме ученици по това време.
Виж целия пост
# 7
Да, на места са правили ремонт, на места - не. Но е близо до гората и май месец е добър сезон - лелееее този санаториум трябва да вземе да ми плати за реклама - хайде стига толкова  Wink
Виж целия пост
# 8
Звучи примамливо, но нямам понятие дали на нас с Яни ни се полага, той няма такива проблеми, какви процедури? Те по-скоро за мен ще дойдат добре  newsm78
А ако не ни се полага ще ни дойде нанагорно точно преди лятото,  определено ми се ходи и тази година на море... Искат ли капаро предварителнои в какъв размер? Краят на април, началото на май ще е супер там - почти лято  Simple Smile Вие записахте ли се вече?
Виж целия пост
# 9
Според ТЕЛК-а и на нас с Гого не ни се полага такъв санаториум, но понеже е с ТЕЛК - има право на балнеолечение и можем да го ползваме там.
Да, на мен също ще ми дойде добре за гърба и кръста и точно за това ще проверим какви са възможностите, защото много родители също ползват намаление. В 20 лв. за възрастен по принцип са включени храна, спане, процедури, така че и ние можем да ги ползваме - ако има намаление обаче, защо да не ползваме и него. Но за това ще се разбере тепърва, както писах и по-горе.
И, да записахме се вече - защото сега е моментът, затова и пуснах по-рано темата. Разбира се, до тогава я камилата, я камиларя, както се казва, ама поне сме заявили желание - то никой не знае какво ще се случи.
Виж целия пост
# 10
    Нищо не може да ни спре да мечтаем. За какви заболявания е препоръчително да се ходи там?
Виж целия пост
# 11
На нас ни се полага такова лечение, но до сега не сме ходили на санаториум. А тази година още не сме ходили при социалните да подновяваме...
А пък като си помисля къде е Сандански  ooooh! - 3 дни път с камили от тук Wink
Виж целия пост
# 12
Здравейте и от мен.
И от Варна имаше доста хора,даже глевната лекарка много ги била обичала,не зная поради каква причина,така сподели една майка .Тя сигурно за 5-ти път ходеше.
Май месец цъфтял борът,затова тогава имало голям ефект.Посъветваха ни май месец,че е най добре да се ходи ,и октомври.Но казаха също,че по всяко време е пълно с хора.
Виж целия пост
# 13
 
    Нищо не може да ни спре да мечтаем. За какви заболявания е препоръчително да се ходи там?

Най-добре е за белодробни заболявания - астмата се повлиява добре от този климат. Ние имаме и астма в ТЕЛК-а, но нали трябва да го подновяваме и не се знае кога ще стане, а и не смятам да освидетелствам това заболяване пак, щот си имаме много други.............за съжаление, а с туй висене по кабинетите..........тъй де.......
Ако нещата се стекат добре и ние ще дойдем  bouquet

Здравейте и от мен.
И от Варна имаше доста хора,даже глевната лекарка много ги била обичала,не зная поради каква причина,така сподели една майка .

Е, ние от Варна сме хубави хора Laughing
Виж целия пост
# 14
Хайде приятно изкарване ,ще чакаме снимки .Аз май скоро няма да почивам,по точно май си почивам докато съм на работа.стана объркано.Мая, благодаря за информацията,никога не се знае кога ще ми се отвори парашута.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия