🧷Terzi - ШИВАЧЪТ🧷ЧААТАЙ УЛУСОЙ - проекти, колеги и приятели - Тема 4

  • 21 347
  • 736Саундтрак на сериалаПродуцент - OGM Pictures
Режисьор – Джем Карджъ
Сценаристи - Рана Маматиолу и Бекир Баран Саткъ
Жанр - психо трилър
Сериалът "Шивачът" ще се срещне със своята публика на екраните на Netflix премиерно през 2023 г. Състои се от три сезона.
"Шивачът"  разказва историята на  Пеями млад и известен шивач, който е наследил таланта и успешния си бизнес от дядо си. Със смъртта на дядо си Пеями поставя най-голямата си тайна, психично болния си баща, в сърцевината на живота си в Истанбул и сега трябва да се грижи за него, без нито една душа да разбере истината. Но тогава Есвет, докато бяга от насилствена връзка и крие собствената си мистерия, се озовава в центъра на тайната на Пеями.
Дори Димитрии най-добрият му приятел  не знае за съществуването на Мустафа, вярвайки на семейните предания, че родителите на Пеями са загинали при злополука. Един ден Пеями посещава дома на Димитрии за да накара годеницата му да облече сватбената си рокля. Позовавайки се на семейната традиция булката да не се вижда, майката на Димитри Лиа държи Пеями със завързани очи, докато той измерва Есвет (Шифанур Гюл), чието лице също остава под воала. Като такава, асистентката на Пеями - Сузи също не успява да научи как изглежда Есвет. В края на сесията им Есвет чува Сузи да говори за осигуряване на болногледач за Мустафа и историята наистина започва, когато Есвет се появява в дома на Докумаджи, като Фирузе, предполагаем болногледач, изпратен от агенцията. Тя и Димитрий са сгодени, като не споделят много подробности за това как са се събрали. ''Шивачът'' е базиран на истинска история и като такъв има подобен психологически привкус.Как се подготви Чаатай Улусой за ролята на Пеями Докумаджи?
„Чаатай научава шевна машина и шивашки етикет у дома 1,5 месеца преди снимките. На снимачната площадка 2-ма майстори шивачи го придружават и му помагат с детайли като рязане, косене и измерване. Чаатай е много трудолюбив и усвоява детайлите веднага“. Също така се научава да свири и на музикален инструмент за сериала.


Трейлър - премиера  на 2 май 2023 г.  
Terzi е лудо емоционално преживяване.
Великолепен каст и страхотна игра!
Голямото Завръщане!


Гала презантация на Terzi

Чаатай споделя за героя си:  ''Пеями се опитва да оцвети мрачния свят на своето минало с цветните тъкани на своята професия.“

На втория ден от шоуто турският сериал "Шивачът/Terzi" се класира на 2-ро място сред всички телевизионни сериали на Netflix в света, като попадна на върха в 79 държави. Проектът достигна първа позиция в 17 страни по света, включително Гърция, Мексико, Полша, България и Мароко. Сериалът достигна върховете в цяла Европа и Латинска Америка, дебютира във върховете на САЩ, Канада, Австралия и Индия. Изглежда, че експериментът за прехвърляне на телевизионния формат към Netflix е много успешен.

Скрит текст:

Според официалната информация на дигиталната платформа Netflix сериалът "Шивачът" е гледан от 26 милиона 140 хиляди часа, стартирайки на 1-во място сред всички неанглоезични сериали на платформата в света. Картината беше на върха в 62 страни по света. Сериалът беше шестият в топ от всички сериали на Netflix в света (включително англоезичните)
Скрит текст:


Трейлър на сезон 2 - Премиера 28 юли - 2023 г.  Историята претърпява обрат.
Посланието: Да бъдеш наранен може да заслепи човек. Ако двама души трябва да бъдат заедно. Агапи му Broken Heart

Пеями,мисля,че е време да си тръгваш.
Димитри :Какво става тук?

 Пеями тъкмо си тръгваше ,казвах му довиждане.

Димитри (дърпа го настрани): Кой си ти,че ще казваш на най-добрия ми приятел да си тръгва?
- Не виждаш ли в какво състояние е ?
Димитри: Кой ще остава и кой ще си тръгва от моята сватба решавам аз.
А сега ме остави да празнувам сватбата си с моя кръвен брат.
- Твоя кръвен брат,който по някаква причина изчезна точно,когато трябваше да ти бъде свидетел Напрежение , обрати , екшън и възкръсване от пепелта!

Предстоящ заснет проект - филма "Джентълмен" за платформата Нетфликс.

Продуцент - ОГМ - Пикчърс
Режисьор - Онур Билгетай
Сценарист - Дениз Мандиолу
Това е поредната предизвикателна роля и визия на жиголо.
Проектът се чака с голямо нетърпение и интерес от феновете. Партнира му Ебру Шахин в ролята на Нехир. Тя обича да пее и учи в музикално училище.  Когато се запознават Сайгън се влюбва и се променя живота му.Проект в процес на заснемане  ''Кюбра''

Жанр - научна фантастика за платформата Нетфликс
Продуцент ОГМ - Пикчърс
Режисьори - братя Тайлан
Сценаристи - Рана Мамтиоолу, Бекир Саткъ.
Проектът е адаптация по романа Кюбра на Авшин Кум.
Чаатай е с различна визия за проекта в образа на Гьокхан Шехинолу. Уважаван и работлив във фабрика в квартала. Всичко се променя, когато започва да получава съобщения от изкуствен интелект с текст ''Ти си различен''. Той не обръща внимание на това, но съобщенията зачестяват. Участват още Аслъхан Малбора, Ахсен Ер, Незан Кесан и други.

КЛАСИКА В ЖАНРА. ГРЕХОВЕН АПОЛОН!
ОГЪН В ОГЪНЯ
Nature Fire

"Научавам всичко за живота в морето и от рибите. Когато хвана риба, буквално се превръщам в такава. Морето ту се тревожи, ту се успокоява, после се успокоява, после бушува. Гмуркането ми доставя невъобразимо удоволствие и спокойствие.''
Çağatay Ulusoy


"Обичам тъмнината. Харесвам тъмнината, забравям всичките си усилия, когато гледам звездите в тъмното небе. Обичам да стоя в тъмнината, да бъда сам със себе си. В тъмното мога да видя светлината много ясно''
Çağatay UlusoyOpen MouthHeartSleepingSleepingNature Sweat Drops

''Понякога предпочитам уединени места, за да прочистя ума си. Можете да мислите за това като за вид медитация. Обикновено ходя на места, където мога да се наслаждавам на хобитата си. Тоест не ходя и не седя в колиба, нямам нужда от такава изолация. Предпочитам места, които са свързани с това, което обичам да правя. Харесва ми да съм сам и да, понякога хората все още трябва да изминат известно разстояние, за да стигнат до мен''.

''Самите герои, които харесвах да играя до този момент, бяха много цветни и оставиха своя отпечатък върху мен''

''Опитвам се да избирам герои, които нямат нищо общо с мен, които ще карат ръцете ми да се изпотяват и сърцето ми да бие, докато го изследвам и описвам.“

"Аз съм човек, който обича да отделя време за себе си и за съжаление, когато снимам за обществена тв нямам време за това. Когато не мога да прекарвам време със себе си, чувствах, че имам трудности и по отношение на мотивация и психологически; затова работя на  дигитални платформи от дълго време.“ Чаатай Улусой е роден е на 23 септември 1990 г. в Истанбул, Турция. Баща му е имигрант от България, а майка му е от Босна. Има по-малък брат Аталай.  От ранна възраст тренира активно баскетбол и плуване. След завършване на средно образование е приет в Истанбулския университет, където изучава ландшафтна архитектура във Факултета по горско стопанство. През 2010 г. печели конкурса „Най-добър модел на Турция“ и още същата вечер получава предложение за главна мъжка роля в сериала „Adını Feriha Koydum“, излъчен в България под името „Огледален свят“. Така започва кариерата му в киното и телевизията. Чаатай започва да развива таланта си, като посещава уроци по актьорско майсторство при квалифицирани преподаватели.

СЕРИАЛИ
2011 – 2012  Огледален свят/Adını Feriha Koydum -  Емир Сарафоулу
Пътят на Емир/Emir'in Yolu
2013 – 2015   Кварталът на богатите/Medcezir -  Яман Копер
2016 – 2017  Вътрешен човек/İçerde -  Сарп Йълмаз
2018 – 2020   Защитникът/ Muhafiz  -  Хакан Демир
2021 Йешилчам/Yeşilçam – Семих Атеш
2023 Шивача/Terzi - Пеями


ФИЛМИ
Анадолски Орли/Anadolu kartallari - Ахмет Онур
Див мед/Delibal - Баръш Аяз
Хартиени Животи

"Хартиени Животи" - в ролята на клошар Мехмет Али.
Този тежък проект и роля  му носи международен успех и  се задържа в челните класации на Нетфликс.
Продуцент - ОГМ Пикчърс.
Режисьор - Джан Улкай.
От фондация „Живот без препятствия", "Хартиени Животи" е  обявен за най-добър филм на 2021 г., Чаатай за най-добър филмов актьор, Джан Улкай за режисьор.  

Филмът получава награда на публиката и журито през 2022 год. от Измирския кино фестивал. Чаатай печели награда за най -добър актьор.  Сценаристът и режисьорът също са отличени с награди.  
Жанр - Психологическа Драма
Когато миналото и настоящето се преплитат.
Умут Арал, един от режисьорите на "Протектор"  в интервю за работата си над проекта и Чаатай Улусой:

''Чаатай е наистина амбициозен и обича да прави филми. Той не е само актьор, но също така се интересува от писане на сценарии, заснемане на късометражни филми и участва в целия творчески процес, без значене в кой проект играе.
Чаатай става героят, който играе. Когато започна работата по "Протектор" за много от емоционалните сцени Чаатай настояваше да ги подобри, докато накара Хакан да оживее. Това е възможно най-доброто сътрудничество между актьор и режисьор. Това се случва, когато и двамата са свръх амбициозни. Направихме история в историята с "The Protector", като от Хакан се появи и Харун. Това беше различно преживяване за всички нас, когато един и същ актьор играе и двете роли. Освен това той ставаше и везир в определени сцени. Когато заставаше пред огледало, той наистина се наслаждаваше на тези сцени, което беше забавно и за нас.''


НАГРАДИ

Скрит текст:
2010 година  Най-добър модел на Турция
(Първо място)
2011год.  Най-добър дебют
2013 год  Най-добър актьор
2013год.  ТВ актьор на годината
2014г.  Най-качествен актьор
2014г.  Най-добър драматичен актьор
2014г.  Най-добър драматичен актьор в сериал
2014г.  Най-добър актьор
2014г.  Най-добър актьор
2014г.  Феномен на годината
2015 г. Най-добър актьор
2015г.   Най-добър драматичен актьор
2015г.  Най-добър актьор
2015г. Най-добър актьор

ПРЕВОДИ
Видео от гостуването при Беяз шоу. Усмивки от сърце.
Награда Златен Келебек 2015 г. за ролята на Яман Копер

Чаатай Улусой - GQ Men Of The Year 2019 год. Международна награда за звезда.


„Много съм щастлив и развълнуван да бъда част от това събитие и аз съм толкова развълнуван да дойда в Абу Даби и да видя тази страхотна страна.“
„Когато излезеш на сцената всичко се променя. Каквото и да почувствам в този момент ще го кажа.”Реклама - КОЛИНС ДЖИНС
Гала вечер на Див мед  в Берлин - Германия. Когато получаваш и даряваш любов Heart

ЗАД КАДЪР - ДИВ МЕДИнтервю за Астана тв с руски субт. специално направено за първата му роля и сериал "Нарекох те Фериха". Разказва за колегите си и героя Емир, от който е научил много.


НОСТАЛГИЯ!


Femir - Да пазя нашата любов:hearts:  

Режисьори - Мерве Гиргин,  Баръш Йош
Сценаристи - Мелис Дживелек , Сърма Янък
Жанр - Драма


Сериалът "Нарекох те Фериха" на продуценска компания Мед Япъм е излъчен на 14 януари 2011 г. Никой не е предполагал, че проектът ще успее да завладее не само турската публика, но и останалия свят. За главната роля е поканен победителят в конкурса, най-добрият модел на Турция Чаатай Улусой. Той е толкова неподготвен за ролята, че е трябвало да бъде дублиран за първите 13 епизода, но именно ролята на Емир Сарафоулу, принцът на нощта, превърна младия актьор в звезда на турското кино и по-голямата част от света, където този сериал беше показан. Главната героиня е изиграна от вече обичаната млада актриса Хазал Кая.
След края на поредицата актьорите тръгват по свой път, но в сърцата на публиката завинаги остават Femir - най-добрата двойка на турското кино.

Съвършенството е концепция, която се отнася до състоянието на това, което е перфектно, което няма грешки или недостатъци.
Няма как да заличим следите  в сърцата си.


Стари Теми


ДОБРЕ ДОШЛИ В ТЕМАТА И ПРИЯТНИ ЕМОЦИИ!
Виж целия пост
# 1
Страхотна е новата тема,Феми!
Благодаря ти за труда и старанието!
Hug
Благодарение на теб имаме прекрасно място,на която да споделяме хубавите емоции!
Дано да са повече!!!
Heart
Виж целия пост
# 2

🤎🤎🤎🤍🔥👌
Радвам се че ти харесва Нези . За красавеца само най доброто . Постарах се  заслужава го.
Ти помогна с колажите и ти имаш принос. Flowers Hibiscus
Темата и кътчето си го правим всички ние, като споделяме лудост и емоции в готина компания.

Наздраве ! Wine Glass

Kiss
Отиваме при Чаги да лудеем  , хайде стегайте се  ша се телепортираме .
Ко можехме наистина

Ново от Хазалче от сета на Пера Палас
Кукличка , толкова е красива и нежна. Тези очи хипнотизиращи няма еркек , който да им устои. Green HeartНези  , репортаж с Ахсен , говори за Кубра или греша ?
Ще чуеш ли да преведеш на две части са
https://twitter.com/ahsendaily/status/1682708488802254849
https://twitter.com/ahsendaily/status/1682708493508177920
Виж целия пост
# 3
Феми, благодаря за красивата нова тема. Flowers Hibiscus  Flowers Hibiscus  Flowers Hibiscus

Колко много труд си вложила !

Аз нали по-отскоро следя темата, не ми беше попадало това видео от снимките на Кюбра.
 Аслъхан исглежда добре до Чаги. И тя като Хазал му стига до рамото

Ама Чаги си е направо като муджахидин Joy Joy Joy

https://twitter.com/CagatayBR/status/1640790796675829771

Виж целия пост
# 4

Красива нова къщичка си ни спретнала, Феми!
Благодаря ти!
Да я изпишем с много настроение, усмивки и любов!
А Чачо да ни дава поводи за коментари, да ни радва с незабравими проекти, елегантни фотосесии и актуални снимки.Виж целия пост
# 5
Грасияс за каричката и поста .Flowers Tulip И аз заслужавам  Аполона да ме похвали и обича .Най гледаните сериали по световната  Нетфликс . Терзи е на 4 място. Добър резултат. Не се съмнявам че и С2 ще е с рекорди. От изброените съм гледала само нашия сериал , Шахсуто и този с Каан и Аслъ Енвер и също летния с Айча и Екин Коч  


Скрит текст:
ve filmleri;
1. #ZeytinAğacı
2. #BizKimdenKaçıyordukAnne
3. #Şahmaran
4. #Terzi
5. #SenYaşamayaBak
6. #AşkTaktikleri
7. #Senİnandır
8. #YakamozS245
9. #MerveKült
10. #KuşUçuşu

Лор , като го видях и стреснах тогава и си помислих, че нещо му има. Тогава не знаех че ще е джихадист и религиозен. Визията е яка с тия къдрици и брада. Като се върже на опашле модерно е унисекс направо Stuck Out Tongue Winking Eye Само това не беше играл и причинявал Joy Интересни неща си споделила от книгата в предната тема.

на този колега Нихат Алтънкая , като виден рибар Чаги ще му завиди за улова. Погледнете какво нещо 70 тона Open Mouth
Виж целия пост
# 6

 Лор , като го видях и стреснах тогава и си полислих че нещо му има. Тогава не знаех че ще е джихадист и религиозен . Визията е яка с тия къдрици и брада . Като се върже на опашле модерно е унисекс направо Stuck Out Tongue Winking Eye Само това не беше играл и причинявал Joy Интересни неща си споделила от книгата в предната тема. [/center]


Феми, то си е за стряскане. Аз такъв ако го видя с брада , мустаци и особено шапчицата на главата,бих избягала - хич няма да ми е до Чаги Joy Joy Joy

къде къде е по добре когато е елегантен. и как пък всички цветове му отиват, особено това винено червеното съм забелязала, че той го обича, няколко пъти с такива тениски съм го виждалаще е интересно да го видим как играе религиозен фанатик, дано да са направили сценария да съответства на хвалбите на книгата.
Със сигурност на млад човек като Чаги темата за ИИ му е интересна и ще си го преживее образа изцяло.
То в киното, дори неща, които изглеждат лесни, всъщност не са, а когато се касае за малко по-философска тематика и то във фантастичен жанр, сигурно му е свързано с доста мислене над ролята и изпълнението.
Виж целия пост
# 7
Със сигурност му е интересно да гради и мисли над тоя религиозен образ.
Ко почне да ми се моли в джамиите не знам как ще издържа. Тая гривна в реала се убедих че е за героя му. Винаги избира роли и проекти различни от него.
За втори път ще играе във фантастика след Протектор ,тук ще е по различно.
Дано са се справили СЦ. Залагам на тях и екипа.
С брада и шапки свикнах ,няма да го върна стига да не е като Тарзан Joy
В Кюбра няма да е елегантен , но ще се изкефя да го вържат на опашле, кокче. С Аслъхан си подхождат. Дори да е висок  не му трябват кобилести.
Виж целия пост
# 8

🤎🤎🤎🤍🔥👌
Радвам се че ти харесва Нези . За красавеца само най доброто . Постарах се  заслужава го.
Ти помогна с колажите и ти имаш принос. Flowers Hibiscus
Темата и кътчето си го правим всички ние, като споделяме лудост и емоции в готина компания.

Наздраве ! Wine Glass

Kiss
Отиваме при Чаги да лудеем  , хайде стегайте се  ша се телепортираме .
Ко можехме наистина

Ново от Хазалче от сета на Пера Палас
Кукличка , толкова е красива и нежна. Тези очи хипнотизиращи няма еркек , който да им устои. Green HeartНези  , репортаж с Ахсен , говори за Кубра или греша ?
Ще чуеш ли да преведеш на две части са
https://twitter.com/ahsendaily/status/1682708488802254849
https://twitter.com/ahsendaily/status/1682708493508177920
Феми,ще  изслушам репортажа на спокойствие, но не гарантирам,че ще разбера всичко. На този етап ми е по-лесно да прочета ,ако има надписи,защото говорят много бързо.
Както много пъти сме казвали няма друг като Чачо-всеки път в различна роля,с различна визия. Ще ми бъде интересно да го видя и в тази светлина. Не знам обаче колко са се придържали към книгата... Понякога сценария доста се различава от произведението,но при всички случаи ще е интересно,щом той у приел тази роля.
Виж целия пост
# 9


Flowers Tulip ФЕМИ*
много красота и инфо,
страхотна нова тема си оформила,
благодаря!!
Hands Ok Hand
Виж целия пост
# 10
Здравейте Heart Eyes

Честита ни нова тема! Благодаря на домакинята и всички вас за чудесната компания!
Извинявам се, че не помогнах в изписването на старата тема, но бях на дълга планинска разходка до хижа Мусала.
Подарявам ви малко снимчици и черпя с горски малинки Heart Hug

Прекрасна е темата и се надявам да си я изпишем с радост и хубави новини за Чаатай и останалите ни любимци, за които споменаваме понякога. И за да не е спам пускам няколко стари  снимки с Чаатай.Виж целия пост
# 11
Софи , Дени , радвам се че ви харесва. Да си пожелаем за следващата ни къщичка да сме с инфо за премиерата на Джентълмен ако ще го пускат тая година  или за последния сезон на Терзи.

Дени, честито авче.
Видях горещата целувка. Нападнаха и Хафса заради това фенове на друг летен сериал. Какво им пречи целувката. Хората си вършат работата или ги яд че при тях няма да им отпуснат такава.

Ти си на прохлада в планината и си хапваш малинки. Yum Грасияс за почерпката. Приядоха ми се още не съм си купувала. Хапвам си диня и други плодове. Лятото в тия жеги не се яде много.

Нези ,наглеждам в руската група и ако има превод  на репортажа с Ахсен ще го споделя.
Виж целия пост
# 12
Здравейте, момичета, 😍💐
Феми , 💐Благодаря за новата тема, прекрасна е,
Да я изпишем с кеф и с много  ново инфо от Чачко,
Виж целия пост
# 13


Joy Феми* представяш ли си
да си на нейното място..
Heart Eyes

Виж целия пост
# 14
Много неща си представям Софи   и мокри сънища сънувам Joy


Нани , Благодаря!:tulip:
За теб в любимият ти цвят💙
Като за начало да ни зарадва с поява.
Жадувам да му видим красивите очи и поглед.
Още се надявам от платформата да ни пуснат интервю или каквото там са измислили.

https://www.youtube.com/watch?v=ngYr8WJ1lgs&t=37s
видео от румънката Габи . Уникален ! 🤎
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия