Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Търся мнения, за да се видя отстрани - аз ли греша или мъжът ми е приключил с мен

  • 12 619
  • 219
Опитвам да си подредя мислите и няколко поредни вечери чета с часове в сайта за изневери, охладнели отношения, липса на близост и така нататък.

Не мога да се видя отстрани, не искам да говоря с близки и приятелки, на психолог не намирам сили да отида и затова търся мнения и съвети тук.

Последните седмици мъжът ми така завърташе нещата, че петък и събота да не сме заедно. Вчера загрижено ми каза, че съм изморена и да отида за няколко дни на море със сестра ми и майка ми, за да си почина. Отказах без да се замисля, нямам желание да ходя така на море и сега усещам едно напрежение, което ме притеснява.

Последните няколко години секса почти го няма, четири-пет пъти годишно. Спим прегърнати, грижовен е.

Тази сутрин ме стресна като на комплимента който ме направих отговори да не съм приказвала така, че съм щяла да го урочасам.  Опитах да се пошегувам, но не - той наистина се притесни, намуси се и се забърза да излиза по-рано.

Объркано нали? Не мога да се видя отстрани, предполагам съм объркала нещата преди няколко години и отношенията ни са тръгнали надолу и аз чак сега го усещам.
Виж целия пост
# 1
Секс три пъти годишно говори за множество проблеми. Вероятно има друга, вероятно нещата между вас отдавна са се счупили.
Виж целия пост
# 2
Последните няколко години секса почти го няма, четири-пет пъти годишно.
отношенията ни са тръгнали надолу и аз чак сега го усещам.
Не може сексът да се е разредил до четири пъти годишно и чак сега да го усещаш. Най-вероятно сега вече ти пука, защото се съмняваш, че е намерил друга.
Какво се е случило в последните години? Как ги завърта нещата и какво ти казва, че прави седмици наред петък и събота, че да не се виждате? Вие заедно ли живеете?
Виж целия пост
# 3
Не грешиш.Приключил е.
И аз мисля,че има друга.Но не смее или не иска да ти каже.
Виж целия пост
# 4
Ами намери си и ти някой, толкова години не е било важно какво става между вас, сега само възможната конкуренция мъти идилията.
Виж целия пост
# 5
Секс няма и сега си се притеснила, защото радарът ти отчита сигнали за любовница?
Виж целия пост
# 6
Не разбирам: защо ти да си сбъркала с нещо? Някакво прегрешение ли имаш?
Какъв беше комплиментът, че чак се намусил?
Деца имате ли?
Виж целия пост
# 7
Загриженият ти мъж се грижи за друга жена.
Не знам какво си очаквала, наистина.
Виж целия пост
# 8
Последните години работата и проблемите направо ни смачкваха и си казвах, че е нормално да не се получава. А и като сме постоянно заедно (освен служебни пътувания) някак не ми е светвала лампата. Също си мислех, че може би на 45+ мъжете не са така активни. Любовта е сляпа, нали знаете, почваш да намираш оправдания на другия.

Допълвам за децата - пораснаха и живеят отделно
Виж целия пост
# 9
Липсата на секс много рядко е нещо нормално. И пуснеш ли се по течението, другият може да се пусне направо в друга река.
Виж целия пост
# 10
За криза на средната възраст сега ли чуваш?
Че, човека има пълната сгода да се овъртоли с някоя мома и чавка да му изпие мозъка.
Виж целия пост
# 11
Толкова рядко секс не е нормално, предполага също и гледане навън. Но не разбрах какво се случва обикновено петък и събота, че така изведнъж да е светнала червената лампичка.
Виж целия пост
# 12
Когато започнат да не те забелязват тогава започва пропукването и светва предупредителна лампа. Обстоятелства, кризи и трудности има във всяка връзка , но тя е като огъня - не го ли поддържате двама той угасва .
Виж целия пост
# 13
4 пъти годишно е наистина много малко секс. То проблеми, проблеми ама чак пък толкова да се изоставиш авторке...
Виж целия пост
# 14
Толкова много съм се старала и накрая нищо - заспиваме здраво прегърнати.
Старанието е във всичко - грижа, хубава храна, хубаво бельо, прегръщам, галя и в един момент ме прегръща здраво, така че не мога да си мръдна повече ръката и казва хайде да спим, че съм много уморен
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия