Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

ClinSin Med - вашият надежден спътник в грижата за дишането

  • 2 959
  • 181
Добре дошли в света на ClinSin Med - вашият надежден спътник в грижата за дишането! Нашата магия се крие в една малка бутилка, готова да направи голямо чудо в живота на вас и вашето семейство, независимо от възрастта ви.


За деца и възрастни - ClinSin Med е нежен приятел, който помага на цялото семейство да диша лесно и свободно. Нашата формула е създадена с мисъл за малките и големите, за да им осигури максимално удобство и комфорт.

 Профилактично и срещу "градинския сопол" - ClinSin Med е на ваша страна в борбата с неприятните настинки и зачестените нарушения на дихателните пътища. Ползването му не води до привикване и е изключително безопасно.

Вируси и бактерии - няма шанс за тях, когато ClinSin Med е на пазара. Нашата магия ефективно се бори с инфекции и предоставя на вас и вашето семейство мощна защита.


Изотоничен и хипертоничен разтвор - ClinSin Med дава възможност на всеки да избира какъв тип разтвор да приготви. С него може да направите както изотоничен, така и хипертоничен разтвор, в зависимост от вашите нужди.

Суха лигавица и дискомфорт - ClinSin Med предоставя бързо облекчение и хидратация, без да води до привикване. Поддържайте комфорта във вашия нос през цялата година.

Преди и след хирургични интервенции на синусите - ClinSin Med е вашата гаранция за бързо възстановяване и оптимална грижа.ClinSin Med - вашият семеен приятел в грижата за здравето и комфорта!

Страдате ли често от проблеми със синусите, запушен нос, сухота или друг назален дискомфорт? Как се справяте?

Вижте Общите условия на играта ТУК.
# 1
ползвам това, но съм го купила от чужбина. Може ли да ми кажете на каква цена е
Виж целия пост
# 2
Страдам постоянно, заради алергия..
Виж целия пост
# 3
Kак се прилага ClinSin?
В това видео Magi San ще покаже как да използвате комплекта за изплакване на носа и синусите.
Отговорете на въпроса ни в първия пост! Имате възможността да спечелите един от три комплекта ClinSin. Всеки комплект се състои от трите ни продукта - ClinSin Med за възрастни, ClinSin Med Junior и ClinSin Спрей за нос 30 мл. На 9 септември ще изтеглим победителите.

Успех на всички!
Виж целия пост
# 4
Аз не, но децата ми да. Основно в есенно-зимния период. Справяме се с промивки.
Виж целия пост
# 5
Доста често съм със запушен нос,дори в момента.Правя инхалации,пръскам морска вода и в много тежки случаи спрей Муконазал
Виж целия пост
# 6
Страдате ли често от проблеми със синусите, запушен нос, сухота или друг назален дискомфорт? Как се справяте?

Най-вече проблеми със запушен нос, а в студените месеци и синузит. Справям се с капки, спрейове и таблетки при по-тежко проявление.
Виж целия пост
# 7
Уви, страдам често. Имам хроничен назофарингит,
Виж целия пост
# 8
Поне веднъж месечно имам драма с носа, използвам физиологичен разтвор за промивки и в краен случай спрей за нос.
Виж целия пост
# 9
През есенно-зимния сезон често съм със запушен нос.
Виж целия пост
# 10
Да, при настинки. Справям се с капки за нос.
Виж целия пост
# 11
Детето ми е с проблемен нос и покрай него и аз си страдам. Какво ли не съм пробвала - капки, води, спрейове, тежка артилерия - таблетки. Дано го израсте.
Виж целия пост
# 12
Страдаме, да. При първи признаци на дискомфорт започвам да пръскам в носа солен разтвор и това много пъти предотвратява слизане на инфекцията надолу.
Виж целия пост
# 13
Постоянно съм със запушен/течащ нос заради безбройните алергии от които страдам.
Отделно от това имам и синузит.
Именно ClinSin med използвам, проблемът в момента е, че имам проблем и с ушите и промивките в този случай не са удачни Sad
Виж целия пост
# 14
Сополите и синузита са вечния проблем вкъщи. Но с промивки доста по-бързо се оправя положението.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия