ClinSin Med - вашият надежден спътник в грижата за дишането

  • 3 833
  • 181
# 30
С хроничен синузит съм и преди време ми подриха нещо подобно. Чувствам облекчение.
Виж целия пост
# 31
През студените месеци имаме повече такива проблеми. От няколко години ползваме ClinSin за цялото семейство и с негова помощ ги решаваме бързо.
Виж целия пост
# 32
Аз не, но мъжът ми често страда от запушен нос. Детето в момента е с градински сопол от 2 седмици вече
Виж целия пост
# 33
10-годишната ми дъщеря в студените сезони има проблеми със задна хрема, запушен нос и хрема, които за моя радост вече са по-редки, но винаги имам под ръка натриев хлорид или спрей с морска вода за първа реакция. Ако симптомите се задълбочат, следва посещение при педиатърката и допълваме гореописаното с изписани от нея медикаменти.
Виж целия пост
# 34
Да, за съжаление съм с нисък имунитет и много често страдам от запушен нос, хрема и сухота. Боря ги с всички възможни средства - инхалации, спрейове, таблетки, народна медицина.
Виж целия пост
# 35
За съжаление проблемите с носа в семейството ни са чести. Всеки път разчитаме и купуваме нов продукт, но никога не сме намирали "нашия".
Виж целия пост
# 36
Целогодишно страдаме и аз и мъжа ми и децата. Аз имам алергии и хроничен синузит, малкия с нещо като астма, носът постоянно е запушен. В нас е заредено с капки постоянно, които облекчават само моменто..инхалации.. хапчета, спрейове също без особен ефект. Бих опитала с ClinSin Med!
Виж целия пост
# 37
Дъщеря ми има хроничен синузит и от най - малкото нещо настива и получава силно главоболие. И през носа диша трудно. Предпочита капки за нос с физиологичен разтвор за облекчаване на симптомите. Пробвали сме и Цинабсин, но нямаше ефект от него.
Виж целия пост
# 38
Имам синузит. Ползвам спрейове със морска вода. Ще пробвам Clin sin med .
Виж целия пост
# 39
За съжаление да,от години имам проблеми със синузита,лекарства и топли компреси ми помагат само,доста често до главоболие и мигрена стигам.
Виж целия пост
# 40
Често се случва да съм със запушен нос след като детето започна ясла миналата година. Всяка седмица носи по някой нов вирус и имам чувството, че не съм боледувала толкова никога. Пръскам с всевъзможни спрейове и чакам да мине..
Виж целия пост
# 41
Страдам често, да. Ползвам капки за нос и правя инхалации с физиологичен разтвор/масла.
Виж целия пост
# 42
Често страдам, особенно детето. Дори сега, в момента имаме проблеми със секрети и запушени носове. Ползваме всякакви видиве спрейове за отпушване на нос, инхалации и физеологични разтвори с морска вода. За съжаление синусите са ни слабото място и много трудно се повлияват.
Виж целия пост
# 43
Имам синузит, така че страдам често от запушен нос. Слагам капки, правя инхалации.
Виж целия пост
# 44
Редовно страдам от запушен нос особено в  сезона есен/зима и при постоянно ползване на климатиците. Справяме се със спрей за отпушване и промивки.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия