КОЛЕДА 2023/2024

  • 95 003
  • 1 159
# 510
Може ли някой да сподели рецепта за капучиновите слади.Не мога да отворя линка.
Капучиновите звезди на Габи, които Джемма е превърнала в капучинови бастунчета. http://djemmasvetlana.blogspot.com/
Страхотна рецепта.
Виж целия пост
# 511
Може ли някой да сподели рецепта за капучиновите слади.Не мога да отворя линка.
Линкът не се отваря, защото блогът на Габи вече не е активен. В сайта на Лети има само линк към рецептата, няма я самата рецепта. Добре, че Марчева я е написала в нейния. Ето я: http://cookwithmarcheva.blogspot.com/2019/10/blog-post_804.html
Виж целия пост
# 512
Много благодаря!Правила съм ги отдавна но не съм записала рецепта.
Виж целия пост
# 513
Тези звезди всяка година ги гледам, че изглеждат много добре, но така да не понасям марципан. Не съм купувала чист марципан досега, но в бонбоните Мерси има такъв с марципан и ми е откровено отвратителен като вкус защото ми блъска на горчиви бадеми. В лидл съм виждала различни видове марципан,та има ли някакъв който да не е с толкова силно изразен бадемов аромат Rolling Eyes
Или може би да пробвам звездите с нещо друго да слепя Rolling Eyes
Виж целия пост
# 514
Тези звезди всяка година ги гледам, че изглеждат много добре, но така да не понасям марципан. Не съм купувала чист марципан досега, но в бонбоните Мерси има такъв с марципан и ми е откровено отвратителен като вкус защото ми блъска на горчиви бадеми. В лидл съм виждала различни видове марципан,та има ли някакъв който да не е с толкова силно изразен бадемов аромат Rolling Eyes
Или може би да пробвам звездите с нещо друго да слепя Rolling Eyes
Аз ги слепям с крем - най-често от Лидъл от делукс серията- кокосов или карамелов.
Виж целия пост
# 515
SPECULOOS БИСКВИТКИ ( БЕЛГИЙСКИ КАНЕЛЕНИ БИСКВИТИ)  на Мики

Виж целия пост
# 516
Май само в къщи не се одобриха капучиновите звезди, а обичаме марципан.
Виж целия пост
# 517
Аз ги оставям "натюр", не ги слепвам. Любими са на цялото семейство. Изрязвам ги във формата на сърчица. Като наближи Коледа и синковецът почва да подпитва дали ще правя сърчица❤️
Виж целия пост
# 518
Моля за съвет, относно меденките на Джули. Мога ли да омеся тестото предния ден,да престои в хладилника и на другият ден да да ги оформя и пека.
Виж целия пост
# 519
Според мен -да, тъкмо по- добре ще се разгърнат ароматите.
Виж целия пост
# 520
Моля за съвет, относно меденките на Джули. Мога ли да омеся тестото предния ден,да престои в хладилника и на другият ден да да ги оформя и пека.
Само го извадете час преди оформянето, че е много твърдо и трудно се разточва, особено ако е с масло, а не маргарин.
Виж целия пост
# 521
Leona, марципанът в Лидл не е с горчив аромат, не удря на цианид. Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз много ги харесах звездичките, но ми дойде в повече ароматът на кафе от капучиното. Чудя се дали да не намаля капучиното и да пробвам пак.
Виж целия пост
# 522
Аз откривам коледните партита. Утре е първото и ще нося тези мъфини. Малко са джаста -праста, но както всяка година ще изчезнат за секунда. Нямах много време да ги направя по-хубави Smile Следващата партида ще са по- изпипани.
Виж целия пост
# 523
.               някой използвал ли е тези печати за меденки? Дали биха се получили и отчертали хубаво?
Виж целия пост
# 524
........            някой използвал ли е тези печати за меденки? Дали биха се получили и отчертали хубаво?
Червените печати ги имам, отбелязват се много хубаво, но бисквитката трябва да е по-голяма, защото самите печати са големи
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия