Рецепти за Airfryer фритюрник - четвърта тема

  • 18 578
  • 184
# 90
Много добре изглеждат. Твоето Косори с двата реотана ли беше? Изглеждат добре изпечени и отдолу.
Виж целия пост
# 91
Натке
да,  дуал блейз
Виж целия пост
# 92
Яйца за сандвич, 9мин на 130С.
Виж целия пост
# 93
Пилешки гърди:




Рецептата: https://www.instagram.com/p/CzrKAbjoqJ8/

**Не сложих чоризо, а шунка (първия попаднал ми колбас в хладилника)
**Пекох на 200 градуса, но увеличих малко времето от зададеното в рецептата
**Моя еър фрайер е само с горен реотан и се сготвиха добре, не се наложи да ги обръщам.
Виж целия пост
# 94
Освен шунка какво друго има?
И колко минути на 200 градуса?
Изглеждат много апетитно Hug
Виж целия пост
# 95
Освен шунка какво друго има?
И колко минути на 200 градуса?
Изглеждат много апетитно Hug

Песто, шунка и моцарела има в гърдите. Отвън аз ги намазах със сол, черен и червен пипер.
Пекат се на 200 градуса за 17 минути. Аз малко увеличих времето (общо 20-25 минути), за да получат загара, който искам.
Виж целия пост
# 96
Може би си зависи и от това колко са големи филетата, в рецептата все пак са дадени като бройка а не като грамаж. Все ще има малко разлика като време.
Виж целия пост
# 97
Сочни ли бяха вътре филенцата?
Виж целия пост
# 98
И аз снощи правих във Фрайчо телешки кюфтенца и печени зеленчуци.
Каймата омесих с 1 яйце, настърган кромид лук, магданоз и малко галета. Направих на малки кюфтенца и сложих в намазана хартия за печене. Готвих около 30 минути на 200 градуса, станаха чудесни. Вътре сочни, отвън с приятен загар. Обърнах веднъж. Филипс ХХЛ.

След тях отново в хартия за печене сложих кромид лук, моркови, тиквички, зелена и червена чушка, гъби. Овкусих със сол, зехтин, подправки по избор и за 20 минути на 180 градуса. След това още 16 минути на 200 градуса, като на всеки 10 минути разбърквах. Да си оближеш пръстите.
Виж целия пост
# 99
30 минути на 200 градуса ми звучи като много дълго за малки кюфтенца, бих ги опитала следващия път дали не са готови по-рано от това.
Вярно че заради хартията няма как да ги обдухва добре, но пак много ми се вижда. Освен ако представите ни за "малки  кюфтенца" не се различават с много, де Grinning
Виж целия пост
# 100
Сочни ли бяха вътре филенцата?

Да, имах одобрението на мъжа ми, който е перфекционист и винаги критикува манджите ми 😄
Виж целия пост
# 101
Здравейте, за пъстърва в еър фраер Тефал, какво ще ме посъветвате, овкусила съм я с лимон, сол, зехтин и подправка. После върху хартия за печене ако я сложа да се пече добре ли е,притеснява ме ,че е в течност и колко ще се  отцеди. Дали няма да я направя на каша. Благодаря, това ми е второто ястие за сега Simple Smile
Виж целия пост
# 102
Не става на каша, запича се. Няма никакъв проблем, че е на хартия. Просто, ако се наложи, трябва да се обърне.
Виж целия пост
# 103
Благодаря и забравих и нещо друго важно да попитам, едната я разполових, но ми се стори много тъничка , и другата я оставих цяла, как е по-добре на половинки или цяла ?
Виж целия пост
# 104
Всякак става, просто се следят да не се изсушат много. Аз иначе цели ги пека, защото стават бързо.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия