Опасни и вредни храни - виж етикета

  • 1 609
  • 17
# 15
Плодово на Ганчев - Асорти с круши - Е440, Е330, Е300


Е300-аскорбинова к-на, 'vitamin C'; прилага се в хлебопроизводството, при обработка на брашното и много други.

Е330-лимонена киселина; използва се в бисквити, консервирана риба, безалкохолни, продукти от сирене, супни миксове, ръжен хляб

Е440-Пектини: пектин ; използват се за сгъстяване на мармалад, желета и сосове
Виж целия пост
# 16
Мисля, че няма храни, които да нямат Е- та вече. ooooh!
Виж целия пост
# 17
Прочетох внимателно всичко. Ужас  Shocked. И преди не разбирах почти нищо от описания състав на повечето храни, но сега с тези Е-та няма да се управя  #Crazy.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия