Красиви и след брака и детето

  • 22 048
  • 709
Здравейте,мислите ли,че една жена трябва да продължи да се гримира да си прави прическа ежедневно за да поддържа интереса на съпруга си или по-скоро той трябва да я харесва с коса вързана на кок и облечена с каквото е намерила за удобно ,защото е майка . Мислите ли,че едната или другата противоположност са от значение  в един брак ,като не говоря за къпане това би трябвало да се подразбира,че е ежедневно 😃
Ще започна аз, преди да се роди малкия си казвах,че небива една жена да се изоставя след като има дете и,че винаги трябва да се старае да е красива за пред мъжа си ,е да ама след като се роди малкия нямам никакво желание да се гримирам или да си облека нещо по-различно от анцунг или клин за това го правя и рядко пък и цял ден с дете на 1,5 г готвене ,чистене и някакси губя желание да се направя ,,хубава" като тук нямам предвид сресване или обичайните неща,да не си помислите,че ходя като клошарка 😂😂😂
Виж целия пост
# 1
Ох, това къпане…
Къде е търкалящият се?!?
Виж целия пост
# 2
Искам само да съм здрава и да нямам излишни кг. Прически, грим, маникюр и т.н. - както дойде Simple Smile
Виж целия пост
# 3
Чак да се гримираш за пред мъжа ти...не вярвам да е наложително  Wink  Може да си посрешиш косата все пак.
Виж целия пост
# 4
Не смятам, че една жена трябва да забрави, че е жена, след брака или децата. И това е на първо място заради самата нея. Същото важи и за мъжа. Занемаряването е на първо място обидно са самия себе си. Което не е равносилно на това винаги да си лъсната, с грим, прическа и вечерна рокля. Ако един мъж има нужда да те вижда само в такава светлина, за да те хареса, значи не е много свестен човек.
Виж целия пост
# 5
😂😂😂🤣 ами аз нямах предвид да се среша просто ,а примерно изправяне с преса и т.н . Като цяло въпроса не е конкретно за мен, а попринцип как мислят останалите жени и да си початим ,че напоследък се качват теми само кой изневерил,кой не иска да прави секс и т.н🫣
Чак да се гримираш за пред мъжа ти...не вярвам да е наложително  Wink  Може да си посрешиш косата все пак.
Виж целия пост
# 6
Жената не бива да се гласи за мъжа си, а за себе си.
За да бъде харесвана и уважавана, трябва първо тя да се харесва и уважава, да се грижи за себе си и да не се превръща основно в домашна помощница, чистачка, бавачка и т.н.
Винаги съм спортувала, винаги съм се поддържала. Хранила съм се здравословно. Ползвала съм качествена козметика. Не смятам, че гримът конкретно е нещо много добро, особено покрай бебе. Гримът прикрива и подчертава, но е далеч по-важно как изглежда жената под него и не трябва да се стига до там да трябва да прикрива немарливостта към самата себе си.
Разбира се, зависи какво се разбира под "правене на хубава", защото лично за мен това е стегнато тяло, подходяща подстрижка, здрава и сияеща кожа и подходящи дрехи.
Изпитвам ужас от вариации под формата на пижама, омазана с бебешко пюре или грим ала "индианец на пътя на войната".
Виж целия пост
# 7
Всички сме имали дни или периоди, в които сме изглеждали по-неглиже и това ми се струва съвсем нормално с малки деца или при някакви сериозни проблеми. Важното е да не става ежедневие.
И според мен поддържането на добър вид си е за мен си и моето самочувствие, а не за мъжа.
Виж целия пост
# 8
Изневерите не са пряко свързани с външния вид на партньора. Общо взето заради самата себе си е хубаво една жена да си изглежда винаги добре. Или поне да не наддава прекомерно кг. и да се грижи нормално за себе си.
Виж целия пост
# 9
Жената, съпругата, майката - следва да се грижи за собствен кеф и удоволствие, не за нечие одобрение.

С малко повече усет, жената може да е секси във всяка дреха. Стига да иска и да има сили за това.
Виж целия пост
# 10
Направо ти казвам, че тук всички се поддържат заради самите себе си. Blush

Мен винаги ме е мързяло да се поддържам, така че след детето и брака нямам промяна - все съм несресана.
Виж целия пост
# 11
Аз пък винаги съм се поддържала. Винаги съм била с боядисана коса и хубава прическа, никакви кокове и опашки. Това най-малкото.
Виж целия пост
# 12
Жената, съпругата, майката - следва да се грижи за собствен кеф и удоволствие, не за нечие одобрение.
...
Ето това е.
След малко отивам на фитнес не заради мъжа ми, а защото аз се чувствам по-добре когато тренирам. Гримирам се, когато аз имам желание, вкл и когато излизам с мои приятели без мъжа ми.
Виж целия пост
# 13
Продължаваш грижата за себе си по  същия начин преди брак и деца...иначе се започват със "странните" теми в бг мама "защо той не иска да прави секс с мен", "защо гледа порно" "защо...защоооо"
Виж целия пост
# 14
Да и аз си мисля,че това също е фактор мъжете да го правят,но разбирасе не само това ,межете са загадка и те не се разбират 🤣
 
Продължаваш грижата за себе си по  същия начин преди брак и деца...иначе се започват със "странните" теми в бг мама "защо той не иска д аправи секс с мен", "защо глед апорно" "защо...защоооо"
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия