За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 28 099
  • 753
# 180
Здравейте, имам кръгли вафлени кори, които съм купувала преди време за нещо. Не знам какъв десерт /торта вероятно/ и как да приготвя от тях. Как ги използвате?

Медено-карамелени вафлички
Виж целия пост
# 181
Скрит текст:
Здравейте, имам кръгли вафлени кори, които съм купувала преди време за нещо. Не знам какъв десерт /торта вероятно/ и как да приготвя от тях. Как ги използвате?

https://ipeychev9.blogspot.com/2014/12/blog-post_7.html
Виж целия пост
# 182
Здравейте момичета!
Имам отворено бурканче с шоколадова тахан халва. Искам да го вложа в нещо, имате ли рецепти?
Четох за сладък салам, но бил с прясно мляко, а ние не ползваме.
Ще се радвам да споделите идеи.
Виж целия пост
# 183
Препоръчайте ми хубав доматен сок (за предпочитане от Лидл или Кауфланд), който да използвам за лазаня. Никога досега не съм използвала купени и нямам абсолютно никаква представа кой е хубав. Благодаря😇
Виж целия пост
# 184
mutti
Виж целия пост
# 185
Препоръчайте ми хубав доматен сок (за предпочитане от Лидл или Кауфланд), който да използвам за лазаня. Никога досега не съм използвала купени и нямам абсолютно никаква представа кой е хубав. Благодаря😇
Харесвам от Лидъл този сос https://mysupermarket.bg/paketirani-hrani/konservi/domaten-sos-s … 2367df08d3120ae05
Виж целия пост
# 186
Благодаря на Vanja77 и peych за рецептите с вафлени кори Hug
Трябва ли да престоят такива десерти и корите да попият от крема или е добре бързо да се консумират, докато са хрупкави корите?
Виж целия пост
# 187
По-добре е да престоят. Първата торта, която правих, ядохме същия ден и беше доста трудно да си боднеш с вилицата, защото кората не се късаше, а се "точеше". На другия ден вечерта беше друго нещо.
Виж целия пост
# 188
Благодаря на Vanja77 и peych за рецептите с вафлени кори Hug
Трябва ли да престоят такива десерти и корите да попият от крема или е добре бързо да се консумират, докато са хрупкави корите?

Слагат се за няколко часа в хладилника.
Виж целия пост
# 189
Какво освен ориз може да приготвим в оризоварка.И въобще има ли смисъл от нея.
Виж целия пост
# 190
Аз вместо оризоварка имам Instant Pot. В него можеш и ориз да правиш, и кисело мляко, и крем карамел, и мляко с ориз, едно на ръка всякаквите манжи дето стават в тенджера, картофи варя, цвекло, картофено пюре за отрицателно време. Мисля че ако ще купуваш подобен уред, по ти би бил от полза този, вместо да вземаш уред само за един ориз. Но всичко зависи от домакинстовото, какво готвите, каквото консумирате и т.н. Ако нямате време за готвене, ако има капризни, може да нямате нужда и от двата уреда.
Виж целия пост
# 191
Ако овалям в яйце и корнфлейкс пилешко филе и го изпека на фурна чак след 2 -3 часа, ще му стане ли нещо? Дали ще е пак хрупкаво въпреки престоя?
Виж целия пост
# 192
Да
Виж целия пост
# 193
Да, ще му стане нещо или Да, ще е хрупкаво? Предполагам, второто, но за всеки случай да питам пак. 😀
Виж целия пост
# 194
Хрупкаво ще е 👍🏻
Но аз филенцата ги мажа с майонеза.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия