За кризите при мъжете....

  • 6 102
  • 189
# 180
Много обичам да чета сценарии и аз като автора.
Виж целия пост
# 181
Аз чакам продължението. Не за друго ами времето се затопля, започват мотосъборите, всеки уикенд по един, някои уикенди и по два. От петък до неделя са, последният е края на септември.
Виж целия пост
# 182
не е задължително да има жена намесена, стига сте притеснявали авторката още повече.. Joy
от 20 години са женени, ако и от толкова близо са родители, човека просто има неизживяна младост и сега му се е паднало..
авторката вместо да се цупи или да мисли, че ултиматумите са вариант, просто да му сподели спокойно и да си изговори нещата как се чувства..
явно, че той не може да ѝ прочете мислите, а и тя не му показва по никакъв начин, че нещо я дразни..

Хайде сега, да не е на 15 год. момче да не знае, та да му се обяснява как се чувства една жена при такова поведение. Тц..

Не само че знае, но много добре съзнава, че силната карта в семейството е той - човекът с доходите, който държи ключа на сейфа с парите, и не държи в течение жена си и децата си за авоарите. Гръмоотвержеца Зевс..

И хубавото, и лошото време зависят от него. Затова и жената е приела поведение на пасивната домакиня и отворените отношения. Надявайки се, че децата, годините.. ще го държат да не оглупява много в "неизживяната младост".
Дори да работи тя, не променя нещата.

Единият крие доходите си, вечно е навън по дискотеки и купони, другият чака в къщи и се надява да не излезе нещо.

Как да я успокоим, че всичко е наред?
Виж целия пост
# 183
Абе, говорила е, ама според мен леко и меко.
Аз съм последния човек на света, който ще спре някого за някъде, ама когато той сам няма срам и мяра, ще се наложи да чуе моите категорични такива. Много сте меки, бре!
Виж целия пост
# 184
именно де, тя една година се е преструвала на мека, разбрана и толерантна и изведнъж се сетила, че не издържа и той прекалил, но не смее да изръмжи..
ми както се казва 'сливи ли има в устата?'
Виж целия пост
# 185
Не иска пряко да го конфронтира, има нещо, въпреки големите заявки в пост първи.
Ма, нали ще ми шета по нервите някакво време докато кипна и ще му стъжня безметежната криза на 40- те…
Виж целия пост
# 186
Както някой писа по-назад, тези хора изглежда са поели в различни посоки в някакъв момент от живота си. На авторката и се иска нещата да продължат постарому, а съпругът си е намерил нови и по-интересни занимания.

Това няма да се оправи с тропане с крак и ултиматуми, защото така дори той да отстъпи, разочарованието ще се трупа и в някакъв момент вероятно ще избие по грозен начин.

Друга жена едва ли има, защото някак си ми е трудно да си представя мъж на 40+ г. да работи, да води толкова активен социален живот, и в допълнение да обгрижва редовно (поне) две жени - този ще трябва да е същинска машина. 🙂
Виж целия пост
# 187
Това, с моторите, като етап, го минават много мъже  от средната класа. В смисъл тези, които могат да си го позволят финансово. Следващи стъпки са - пушка и лов, лозе и да си прави сам алкохол. Не е задължително да има забежки, но за съжаление се случва и това да е част от "кризата". Сред наши познати , след период на "центрофуга"  ( отслабване, спорт, мотори, мацки.... и накрая без мацки) се наблюдава връщане при благоверната с подвита опашка.  Лошото е обаче когато на "благоверната" и е харесало да без него.
Виж целия пост
# 188
Пишете си вие, ама от както е стартирала темата, авторката е постоянно на линия, а има едва 6 поста - хвърля по някоя гола кукичка веднъж дневно, и ние развиваме сценарии.
Виж целия пост
# 189
Ключ по молба на автора.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия